< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 19 Haziran 2021; 1:7:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung a72 4800 yaniyooooor (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
En ucuz 6.700 tl. Aradaki fark çok değil mi?
S20 fe 5100 civarında onunla karıştıyor olabilirmisinizaradaki fiyat farkını biliyorum. 3 ay sonra yamulacak eğilecek bir A serisi telefona para vermektense ya hiç almam ya da S serisi bir cihaz alırım daha iyi. Fotoğraftan göründüğü gibi olmuyor her şey.
-
sağlam sitelerde 5199 du. bana görede yanıyor ama elimdeki cihazı satsam samsunga geçecem. bnce piyasaya bakında öyle yorum yapın. a72 ucuzdu şimdi pahalandı heryerde. bir kaç gün önce çok araştırdığım için biliyorum fiyatını. şimdi baksam bu fiyatlara inende olur muhtemelen, hareketli bir piyasa
-
4800 verip Antutu v8 285.000 puanlı cihaz almak üzer. Amiral gemisine yönelmek daha faydalı. Aynı fiyata s20fe Antutu v8 510.000 ile alınabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S20 fe snapdragon 5250 tl iken bu cihaz bu fiyati hak etmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Beratt06
S20 fe snapdragon 5250 tl iken bu cihaz bu fiyati hak etmiyor.Bir kaç gün önce hepsiburada da 4.999 TL. idi. Şimdi 5.099 TL. Hepsipay cüzdana yükleyerek kredi kartı puanları ile maliyet 4500 e kadar inebilir.
-
s20 fe 4850 şuan hb de
-
Exynos modelidir o. Sorunlu model islemci konusunda. a72 alin daha iyi.
Snapdragon modeli kesinlikle tavsiye ederim.
Samsung magazalarindan bazilarinda bulunabiliyor.
Gereksiz Bir Model
-
quote:
Orijinalden alıntı: Oz_Webster
Axesste artik chip para ile kart borcu odeyebiliyorsunuz
Alıntıları GösterBöyle bir şey var mı cidden mobil uygulama da görünmüyor.
-
s20 fe çöp bir telefon. O kadar özellikli tel yap, arka kamera 12 mp olsun. Hesap makinesinden hallice. Antutu puanı da tamamen saçma!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIahh media markt ahh 197 sini sevdiğim :)
197 den mi aldınız?
Ben oyun felan oynamıyorum, ram i yüksek, çok uygulama çalıştırması gereken ve uygun fiyat bir telefona ihtiyacım vardı. 8GB ram iyi bir değer, rakiplerinin alt serileri ve aynı markanın alt serileri de bunun fiyatına yakın. 4 ay önce trendyoldan 5000 gibi bir rakama mal etmiştim. Şu an 50 küsür uygulama var ve sorunsuz işlemleri yapabiliyorum. 40 ı geçkin banka uygulaması var.
Kullanılabilecek en ucuz telefon zaten 4000 TL. yi geçiyor. ( Kimse 2000 TL. civarı 2GB. ramli telefonlardan bahsetmesin, onlar akıllı telefon değil manuel işlem yapmak için) Fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Eksikleri benim için önemli olmayan ayrıntılar. O ayrıntılar için de 2 tane parası vermek gerekiyor.
Bir de sorunsuz telefon piyasada yok. Hepsinin az ya da çok sorunu çıkıyor. Önemli olan size ne derece hitap ettiği.
-
Halen megapiksel deniliyor. 90 larda mı kaldınız?
Önemli olan sensör ve yazılım kalitesi. S20 fe hangi konuda 100 küsür mp kameradan geri kalıyor? Uhd 60 fps kayıt yapıyor. Orta sınıf çoğu telden üstün. S20 fe felsefesini neden yapıldığını özüdağ kendi kanalında anlatmış.
Benim felsefem de bu günün kırpılmış orta seviye teli yerine geçen senenin üst modelini almak. 5 bin altına ois destekli güçlü işlemcili tipi iyi ip68 sertifikalı başka telefon mu var?
S20fe de batarya tırt,donanımı iyi olsa ne yazar
şaka herhalde
Konu nerelere gitmiş böyle , Bende geyiğe katkı vereyim
3310 dururken bu telefon çöp
Axess kartımda 100 chippara vardi. Nakit yatirmam gereken borcu sildi. Hergun akaryakit alırım. Chippara varsa nakit vermekten kurtulurum. Ayda 1 defa o da.Diger günler hep nakit cikar cebinden. Simdi bu puan nasil nakit olmaz. Para bir değişim aracidir. Bu nasil olmaz hala anlamadim.
Pahalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X