Şimdi Ara

Samsung A54 UKT / 13 Haziran / 24 Temmuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 13 Haziran tarihinde aldığım A54'ten batarya, ekran ve özellikle ses konusunda çok mutluyum. Hiç problem yaşamadım.


    Fakat cihazı aldıktan 25 gün sonra cihaz durduk yere donmaya ve takılmaya başladı,Samsung yetkili teknik servise verdim, kendi iç yazılımlarını attılar ve sorun çözüldü. Sonrasında Samsung bir güncelleme yayımladı, onu indirdiktemin sonra tekrar aynısını yaşadım hatta daha beter. Cihaz sürekli dondu hatta kaydını yapıp yeniden servise verdim, haber bekliyorum, değişim talep ettim. Ben tüm A54'lerin böyle olduğunu düşünmüyorum fakat şunu da biliyorum, Samsung'un güncellemesi bendeki cihaza sorun veriyor, ya henüz hazır değil yada neden anlamıyorum.


    Cihaz değişimi istedim umarım değiştirirler, şu donma ve aşırı ısınmalı takılma problemini yaşamasam cihazdan inanın çok memnundum.


    NOT: Telefonda oyun oynamayan biriyim. İş gereği hep whatsapp ve görüşme. A serisinin orta seviye olduğunu bilerek aldım, ben de orta seviye beklentisi olan biriyim, fakat henüz 1,5 ay içinde 2 kere böyle bir sorun ile karşılaşınca size de yazmak ve paylaşırsanız tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Orta sınıf samsung hele bi de snapdragon islemci yoksa pişmanlıktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.