Şimdi Ara

Samsung’a katlanabilir telefon pazarında şok: Huawei dümene geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung’a katlanabilir telefon pazarında şok: Huawei dümene geçti
    Geliştirdiği yeniliklerle uzun yıllar katlanabilir akıllı telefon pazarında liderliği kimseye kaptırmayan Samsung, diğer firmalara da öncü oldu. Bugün ise boynuz kulağı geçer deyimini sonuna kadar tecrübe ediyor.



    Katlanabilir telefon pazarında sürpriz



    Yapılan pazar araştırmasına göre geçen yılın son çeyreğinde 4.2 milyon adet katlanabilir akıllı telefon satıldı. 2022 yılı aynı döneme göre yüzde 33 artış yaşandı. En çok satan telefonlar ise Samsung Galaxy Z Flip5, Huawei Mate X3, Honor Magic Vs2, Samsung Galaxy Z Fold5 ve Oppo Find N3 Flip oldu. İlk 10 listesine ise Samsung tam 5 modelini sokmayı başardı.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Gear tasarımı geri dönüyor



    Bu yılın ilk çeyreğinde ise taşlar yerinden oynayacak. Huawei Mate X5 ve Huawei Pocket 2 satışları sayesinde Huawei’nin katlanabilir telefon pazarında yeni lider olması bekleniyor. Samsung’un dönemsel olarak satışlarda düşüş yaşaması ve Oppo ile Vivo’nun pazardan çekilmeye hazırlanması buna sebebiyet verdi.



    Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 ile birlikte yılın ikinci yarısında Samsung’un yeniden liderliği alması bekleniyor ancak bu dönemde Huawei de atak yaparsa işler daha da karışabilir.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/dcss_samsung_was_the_top_foldable_maker_in_q4_but_huawei_will_overtake_it_in_q1-news-61967.php







  • yalim


    i work with Huawei on corporate level. even Huawei employees use iphone or samsung. huawei phones are useless if you don't live in China.


    Samsung’a katlanabilir telefon pazarında şok: Huawei dümene geçti 



    Anlaşılan Çin deki pazarda ve üretilenden bahsediliyor yani satış adetleri kaç tanedir hiö bahsedilmiyor :)) . Meziyet satılan adetlerdedir ve grafikte bu yok :) . Yukarda haberin kaynağında Huawei şirketinde çalışanlar bile Apple Samsung kullanıyor :) ...


    Bu herşeyi özetledi ...



    Zaten biz son kullanıcıların herhangi bir firmanın üretimi çok olmasının anca olası yedek parça değişim için anlamı vardır yani çok ürettiler diye satın alınacaktır manası yoktur Samsung’a katlanabilir telefon pazarında şok: Huawei dümene geçti Samsung’a katlanabilir telefon pazarında şok: Huawei dümene geçti 





  • Honor orta seviyeye de çekerse yürür gider. Flip tarzı ürünler çok ilgimi çekiyor. Fold için honor 9.9mm inceliğinde çıkartarak dikkatimi çekti. Flip yaparsa daha incesinden alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.