Şimdi Ara

Samsung 990 pro düşük hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bu ssd ye sahibim crystalmark uygulamasında vadettiği hızları veriyor ama 1-2 saat oyun oynadığım zaman yada bi dosya aktardığım zaman hızı bazen 1000-1400 mbs ye kadar düşüyor bunun nedeni ne olabilir sizce. Sahte mi diye şüphelendim ama kontrollerini yaptım seri numarası samsung magician felan orginal gözüküyor.

• Sistemde bir sıkıntı oluşmuyorsa takılma, donma gibi, hızın düşmesi çok anormal değil. Benchmarklarda gözüken hız değerleri genel kullanıma gelince biraz aldatıcı oluyor, genel kullanımda orta halli bir ssd ile 990 pronun farkını anlama ihtimali(sayılara bakılmadağını varsayarak söylüyorum) çok mümkün değil zaten. O yüzden dert etmene gerek yok, ömürlük bir ssd almışsın keyfini çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim kardeşim. ya sıcaklıktan oluyor yada anakarttan herhalde anlamadım

• razor89 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlaşıldım galiba, hızın benchmarktaki gibi olmaz zaten gündelik kullanımda o yüzden anakart veya ısı(tabi ısı kaynaklı ekstra bir düşüş olabilir ama sıcak olmasa da hızı düşer) ile alakalı bir sorun yok. Genel olarak bir sıkıntı görmüyorsan hızı falan dert etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Hocam yanlış anlaşıldım galiba, hızın benchmarktaki gibi olmaz zaten gündelik kullanımda o yüzden anakart veya ısı(tabi ısı kaynaklı ekstra bir düşüş olabilir ama sıcak olmasa da hızı düşer) ile alakalı bir sorun yok. Genel olarak bir sıkıntı görmüyorsan hızı falan dert etme.

yok anladım dediğinizi haklısınız :D sağ olun hocam cevabınız için  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.