Şimdi Ara

Samsung 950pro Raid0 Windows7 kurabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    P870DM-G notebook kullanıyorum.

    2 Adet Samsung 950 Pro nvme diski raid0 yaptım. Windows 10 kullanmak zorundayım ancak nefret ettim, bilgisayarı kırasım geliyor, aylardır alışamadım.

    Raid0'a Win7 kurabilen var mı?



  • windows 8.1 update 3 kurun. w7 çok eski kalır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyine alisamiyorsun? Windows 7 ve 8.12den kat kat daha iyi
  • Disklerin toplam boyutu 2tb ın altındaysa diskleri MBR-CSM Formatına çevirmen gerekiyor. Win7 iso sunu da rufus ile aynı formata biçimlendireceksin usb belleğe. Bu şekilde kurulum yapabilirsin sorunsuz. Win10 uefiye kuruludur bu yüzden win7yi tanımlamaz. Win7 ntfs ile kurulabiliyor. Uefiye fat32 formatıyla kurulum yaparsınız o yüzden kurulum yapılamaz. Diskler tek kalıp olacak birde. 2x ise C ve D şeklinde raid 0 konfigurasyonu gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 24 Ocak 2017; 23:29:11 >
  • Arkadaşlara ek olarak Windows 7 stabil cevapları son kullanıcı için geçerli olabilir ancak güvenlik açıkları ve veri hırsızlığı için biçilmiş kaftandır. windows 10 üzerinde hatalar mevcut ancak 6. nesil bir cihazda windows 7 sürümleri kullanmak hele ki bu yapıyı raid 0 gibi geçici vede çok tercih edilmeyen bir yapı üzerine kurmak tabiri caiz ise mustang'e tempra motoru takmak gibi bir durumdur. elinizde ki ssdler oldukça hızlı raid 0 bunlarda hız kazandırmayacaktır. raid 1 yapmanız durumunda daha hızlı çalışabilir ve güvenilir bir yapı kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.