Şimdi Ara

SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
1
Favori
76.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Evet şu anda sizin tavsiyelerinizle aldığım monitörü kullanmaktayım. Başta büyüüük bir parlaklık ve contrast sorunum oldu.
    Hatta ağır ağır pişman olmaya başlamıştım. Sonra sürücleri ve o ayar veren programları kurmayı unuttuğumu farkettim. Ve şu anda gerçektende harika bir monitöre sahip olduğumu anladım. Biraz ince ayar çekmek gerekiyor, doğru görüntüyü yakalamak için. Ama oyunlarda problem oluyor arkadaşlar. Yani ben sırf oyun için aldım. Ama eski oyunlar yamasız olmuyor, mesela GTA . Tosun gibi bütün adamlar. Ama Company Of Heroes' u Wide Screen 'de oynamak. Harikaaaaaaaa :)

Aynı şekilde filmler. Allahım dedim neden daha önce almamışım.

Tek sorun yükseklik ayarının olmaması. Hatta büyük bir sorun gerçektende. Alçak bir masanız varsa , birazcık boynunuz ağrayacak.

Kesinlikle tavsiye edilir. Fiyatlar bu kadar düşmüşken, hala crt kullananları artık LCD ve widescreen'e geçmeye davet ediyorum..

Herşey için Teşekkürler

Alıntıları Göster
    kullandığın ayarları yazar mısın buraya bir de bu mönitörü windows 98 te kullanan oldu mu acaba. Kullanan varsa yorum yapabilir mi ben hala tam olarak alışamadım mönitöre

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

kullandığın ayarları yazar mısın buraya bir de bu mönitörü windows 98 te kullanan oldu mu acaba. Kullanan varsa yorum yapabilir mi ben hala tam olarak alışamadım mönitöre

Alıntıları Göster
    Valla gözüme en hoş gözükecek şekilde yaptım contrast ayarlarını. Elle ayarladım. Kırmızı renkleri çok ciyak gösteriyordu , o yüzden kırmızıyı biraz kıstım. Sürücü olmadan ve gerekli ayarları yapmadan bence aşırı parlak... Ama şu an harika görünüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

Bikaç foto eklicem normal 19" ve 19wide arasındaki fark için resimde açtım bitanesinde wideda yanlız 4/3 olan bağlı değil onu ztn kafanızda canlandırmanız zor olmaz büyüklüğü upload etcek yer arıyorm..

SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

Bikaç foto eklicem normal 19" ve 19wide arasındaki fark için resimde açtım bitanesinde wideda yanlız 4/3 olan bağlı değil onu ztn kafanızda canlandırmanız zor olmaz büyüklüğü upload etcek yer arıyorm..

940bw normal 19" in yanında çok sönük durmuş ama sanırım ölçüleri Yükseklik=34cm Genişlik=42cm bu değerler dorumu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ULt12@sL@N

quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

940bw normal 19" in yanında çok sönük durmuş ama sanırım ölçüleri Yükseklik=34cm Genişlik=42cm bu değerler dorumu acaba

Alıntıları Göster
    Evet doğru. Bence widecreen 19" göze daha hoş geliyor. 19" normal, ws 19" den sonra çok garip duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkurt

Evet doğru. Bence widecreen 19" göze daha hoş geliyor. 19" normal, ws 19" den sonra çok garip duruyor.

Alıntıları Göster
    bende haftasonu alıyorum 940BW'yi.

Markom'dan alıcam baya bi ucuz orda. Siyah - Gümüş diye fiyat farkıda yapmıyolar.
    Aradım stokalarında varmış. 380 YTL'ye satıyolar.
    Orda bakabilirmiyiz dedim piksel hatası için.
    Yok dedi. Orjinal kutusunda geliyo. Kutuyu açmıyoruz dedi.
    Peki sorun olursa ne yaparız dedim. Bi sessizlik oldu.
    Sonra 5 pikseldemi değiştiriyosunuz dedim evet dedi.

Nasıl biyer bu Markom. Markomdan alan vardır heralde en ucuz satanlardan bitanesi istanbul'da
    Bi sorun çıktımı. çıktıysa düzenttilermi.

Bi yardım edin 3 gün sonra alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 312 .

bende haftasonu alıyorum 940BW'yi.

Markom'dan alıcam baya bi ucuz orda. Siyah - Gümüş diye fiyat farkıda yapmıyolar.
    Aradım stokalarında varmış. 380 YTL'ye satıyolar.
    Orda bakabilirmiyiz dedim piksel hatası için.
    Yok dedi. Orjinal kutusunda geliyo. Kutuyu açmıyoruz dedi.
    Peki sorun olursa ne yaparız dedim. Bi sessizlik oldu.
    Sonra 5 pikseldemi değiştiriyosunuz dedim evet dedi.

Nasıl biyer bu Markom. Markomdan alan vardır heralde en ucuz satanlardan bitanesi istanbul'da
    Bi sorun çıktımı. çıktıysa düzenttilermi.

Bi yardım edin 3 gün sonra alıcam.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu mönitörü windows 98 te kullanıp 1400 X 900 çözünürlüğü elde edebilen oldu mu? Ben bir türlü beceremedim. Xp de çıkıyor ama 98 de olmuyor bir türlü

• quote:

arkadaşlar bu mönitörü windows 98 te kullanıp 1400 X 900 çözünürlüğü elde edebilen oldu mu? Ben bir türlü beceremedim. Xp de çıkıyor ama 98 de olmuyor bir türlü

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bızde yenı bır makıne topladık ve monıtor olarak Samsung 940BW 19" aldık.Ekran kartı EAX 1600 512 ddr lı ve DVI cıkıs ıle analog cıkıs mevcut.Yalnız monıtoru analog cıkıstan kullanabılıyorum.DVI baglantısı yaptıktan sonra bılgısayarı acıyorum monıtor acılmıyor.Sınyal algılanamadı gıbı bır uyarı cıkıyor.DVI sokup analog baglantı yapılınca gorunutuyu alabılıyorum.Sımdı ısletım sıstemı XPPro,hersey dogru yuklendı ve monıtorun surucusunu de cdsınden yukledım.Drıverlara baktıgımda surucunun dogru yuklendıgını goruyorum.Ben bu Dvı baglantısı nasıl yapılacak ekstra bırsey mı gerekıyor bılmıyorum.Ilk kez bır LCD kullanıyorum.Bılgısayara sadece bu lcd baglı.Baska bır monıtor baglı olmayacak.DVI kullanmam ıcın ne yapmam gerekır.Onerılerınızı beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ekt79

Arkadaslar bızde yenı bır makıne topladık ve monıtor olarak Samsung 940BW 19" aldık.Ekran kartı EAX 1600 512 ddr lı ve DVI cıkıs ıle analog cıkıs mevcut.Yalnız monıtoru analog cıkıstan kullanabılıyorum.DVI baglantısı yaptıktan sonra bılgısayarı acıyorum monıtor acılmıyor.Sınyal algılanamadı gıbı bır uyarı cıkıyor.DVI sokup analog baglantı yapılınca gorunutuyu alabılıyorum.Sımdı ısletım sıstemı XPPro,hersey dogru yuklendı ve monıtorun surucusunu de cdsınden yukledım.Drıverlara baktıgımda surucunun dogru yuklendıgını goruyorum.Ben bu Dvı baglantısı nasıl yapılacak ekstra bırsey mı gerekıyor bılmıyorum.Ilk kez bır LCD kullanıyorum.Bılgısayara sadece bu lcd baglı.Baska bır monıtor baglı olmayacak.DVI kullanmam ıcın ne yapmam gerekır.Onerılerınızı beklıyorum

Alıntıları Göster
    Sorun ekran kartı ayarlarından sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Sorun ekran kartı ayarlarından sanırım.

Alıntıları Göster
    @ekt79
    öncelikle yapmadıysan ekran kartın için en son sürücüyü yükle
    sadece dvi kabloyu tak sağdan 3 tuşa(analogdan dvi a geçiş tuşu)bas
    olmadı kabloları kontrol et dvi kablonun sağlam olduğundan yada ekran
    kartının dvi çıkışının sağlam olduğundan emin ol

@emre00
    powerstrip adlı programı kur
    bu programda ekran çözünürlüğünü manuel ayarlama olanağı vardı hatırladığım kadarıyla
    birde bunu dene

pm lere elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

@ekt79

@emre00
    bu programda ekran çözünürlüğünü manuel ayarlama olanağı vardı hatırladığım kadarıyla
    birde bunu dene

saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

@ekt79

@emre00
    birde bunu dene

saygılar

dostum çok sağolasın powerstrip programını kurdum gerçekten de ayarlanabiliyormuş şu anda 1400 x 900 çözünürlük açıldı tekrardan çok sağol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

@ekt79

@emre00
    birde bunu dene

saygılar

dostum çok sağolasın powerstrip programını kurdum gerçekten de ayarlanabiliyormuş şu anda 1400 x 900 çözünürlük açıldı tekrardan çok sağol

Alıntıları Göster
    arkadşlar bende 940 bw kullanıyorum bi sorum olacak üzerindeki menü tuşuna basınca bazı bölümler
    kilitli (locked) yazıo auto düğmeside aynı şekilde locked önceden auto düğmesine basınca ekranı kendi ayarlıodu ne yapmam lazım tşkrler.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoN7

arkadşlar bende 940 bw kullanıyorum bi sorum olacak üzerindeki menü tuşuna basınca bazı bölümler
    kilitli (locked) yazıo auto düğmeside aynı şekilde locked önceden auto düğmesine basınca ekranı kendi ayarlıodu ne yapmam lazım tşkrler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

bana da aynısı oldu magic tune silip tekrar kurdum düzelmişti

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

bana da aynısı oldu magic tune silip tekrar kurdum düzelmişti

Alıntıları Göster
    sız magic tune un hangı versıyonu nu kullanıyorsunuz.???

• quote:

Orijinalden alıntı: elessarTT

sız magic tune un hangı versıyonu nu kullanıyorsunuz.???

Alıntıları Göster
    ben de magic tune 3.6 kurulu yani cd den çıkan versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkurt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

ne yönden garip görünüyor normal 19" garip duruyor demişsin hangisi iyi sana göre normal 19 mu ws 19 mu daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: mosquito

quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

ne yönden garip görünüyor normal 19" garip duruyor demişsin hangisi iyi sana göre normal 19 mu ws 19 mu daha iyi

Alıntıları Göster
    ben kuruyorum fakat ekranın alt kısmı sapsarı oluyor programı kaldırınca duzelıyor...

• quote:

ilgilendiğin için çok teşekkürler. Söylediğin dahil herşeyi denedim. Bir türlü olmuyor çıkmıyor çözünürlük. Xp de son driveri kurunca zaten hemen çıktı ama 98 te çıkmıyor ne yaptıysam başaramadım :(

Alıntıları Göster
    bende ilgili üründen almaya karar verdim.

aklımda kalan bir sorunun cevabını sizlerde rica ediyorum;

ekran kartım ati radeon 9250. bu kartla 1440*900 çözünürlük elde edebilecek miyim?

çözünürlük ayarlarıma girdiğimde en yüksek çözünürlük 1280*1024. yeni monitörü takınca bu değer 1440*900 a çıkarmı acaba?

kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokus_digital

bende ilgili üründen almaya karar verdim.

aklımda kalan bir sorunun cevabını sizlerde rica ediyorum;

ekran kartım ati radeon 9250. bu kartla 1440*900 çözünürlük elde edebilecek miyim?

çözünürlük ayarlarıma girdiğimde en yüksek çözünürlük 1280*1024. yeni monitörü takınca bu değer 1440*900 a çıkarmı acaba?

kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    ben de geforce 5200 fx var. işletim sistemi olarak hem 98 hem de xp yüklü. xp de hiç sorun yaşamadım. taktığım gibi mönitörü çözünürlükler açıldı. 98 de çok sorun yaşadım. sağolsun " hanamichi " adlı arkadaş powerstrip adlı programı önerdi. onunla 1400x900 çözünürlüğü yakaladım. forumdan takip edebildiğim kadarıyla senin en kartının alt modellerinde bile ( örneğin geforce mx400 - 200 ) çözünürlük desteği var. ekran kartınla ilgili bi sorun yaşacağını sanmıyor.

• quote:

ben de geforce 5200 fx var. işletim sistemi olarak hem 98 hem de xp yüklü. xp de hiç sorun yaşamadım. taktığım gibi mönitörü çözünürlükler açıldı. 98 de çok sorun yaşadım. sağolsun " hanamichi " adlı arkadaş powerstrip adlı programı önerdi. onunla 1400x900 çözünürlüğü yakaladım. forumdan takip edebildiğim kadarıyla senin en kartının alt modellerinde bile ( örneğin geforce mx400 - 200 ) çözünürlük desteği var. ekran kartınla ilgili bi sorun yaşacağını sanmıyor.

Alıntıları Göster
    yardımınız için teşekkür ederim.

içimi rahatlarrınız.

yarın teknosadan 419,00 YTL na satın alacam işallah.

devamında; yine bu başlıktan deneyimlerimi sizlerle paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokus_digital

yardımınız için teşekkür ederim.

içimi rahatlarrınız.

yarın teknosadan 419,00 YTL na satın alacam işallah.

devamında; yine bu başlıktan deneyimlerimi sizlerle paylaşırım.

Alıntıları Göster
    şimdiden hayırlı olsun. ayarlarını yaptıktan sonra gerçekten çok güzel mönitör. şunu söyleyim. birkaç gün alışamadım ben. eskiden 17 inç hyundai crt mönitörüm vardı. bi ara pişman olur gibi oldum. sonra alışınca gerçekten süper gelmeye başladı.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.