Şimdi Ara

Samsung 9 Serisimi 7 Serisimi (Acil Cevap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amerikadan notebook alacaklar sadece internete girilecek oyun önemli değil bana tavsiyede bulunabilirmisiniz. Samsung düşünüyorum. 9serisinde ssd kullanmışlar ileride sorun çıkarırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 18 Haziran 2012; 17:21:27 >

• Series Series 7
    Model Number NP700Z5A-S09US 1050 DOLAR

Series Series 7
    Model Number NP700Z5B-S01UB 1000 DOLAR

İkisinden birini aldıracam heralde
  • eğer normal kullanım için düşünüyorsanız 9 serisi daha kullanışlıdır küçük taşınabilir gerçi 7 serisi cronos'ta ağır değil ama işin içinde oyun yoksa 9 serisi alınabilir.
  • 9 seri çok iyide tek korkum ssd zamanla gidecek hdd kadar dayanıklı olmasına imkan yok dışarıdan aldığımdan dolayıda garnti olayı kısa 1 yıl heralde. Onun için 7 serisi düşünüyorum artık
  • nasıl yani ssd'nin ne olduğunu biliyormusun? ssd bildiği hafıza kartı mimarisine sahip flash bellek gibi düşün içinde disk barındırmaz.darbeye karşı hdd'ye nazaran daha sağlamdır 5 kat daha hızlıdır daha uzun ömürlüdür.7 serisi de alabilirsin 8gb flash ssd'yle 1tb'lık hdd'yi performanslı hale getiriyor ekran kartı olarak işlemci olarakta daha iyi normal kullanım istediğin için ben 9 serisi dedim.hangisini alacaksın 1. seçenektekinin işlemcisi i5 ama ekran kartı iyi 2. sinin işlemci i7 ekran kartı çok düşük.yeni serileri çıktı onlara bakhttp://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+15.6%26%2334%3B+Series+7+Laptop+-+8GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive+-+Silver/5575679.p?id=1218665501364&skuId=5575679

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.