Şimdi Ara

Samsung 840Evo ssd bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Samsung 840 evo serisi 120 GB ssd ile şöyle ilginç bir sorunum var, ssd içinde ki dosyalar okunuyor fakat ssd ye yazma yapamıyorum. Bilgisayara farklı bir hdd takıp verilerimi ssd içinden kurtardım fakat yazma işlemi yapılmıyor ssd ye low level format atmayı bile denedim başına böyle birşey gelen var mı daha önce ssd ye daha 19 tb veri yazıldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimadami -- 19 Haziran 2021; 23:56:38 >



  • Ben konuyu 750 evo diye okumustum, suan 840 evo ya dönmüs. Bende de 250gb lik 840 evo var, sorunu yok lakin 2014 te almistim. 7 yil yapar. Ssd ye windows kurulabiliyorsa, yazma yapilabiliyordur, yahut baska pc ye takip dosya kopyalayabiliyorsan? Window yukleyici dosyasinda sorun olup olmadigini anlamak lazim. Windowsu, micromok tan temiz cektim, sorunsuz. Baska pc ye takip icine dosya atmaya calisinca hata veriyor? O halde unun tamir edilebileceginden supheliyim, buyuk ihtimal arizalidir.
  • Büyük ihtimalle hafıza hücreleri sorunlu, böyle ise tamiri mümkün değil.

  • Ssd'de sıkıntı olduğu zaman kurtarmak zor diyorlar ama bir yere baktırmakta fayda var.

  • Secure Erase yapmaya çalıştım bugün arkadaşlar disk Frozen durumuna geçmiş secure erase işlemi yapılmadı . İnternette araştırma yaptım bu frozen durumunu da çözdüm secure erase yaptım ama disk yine frozen duruma geçiyor . Samsung Magician uygulamasında disk sağlığı %100 görünüyor saçma sapan bir sorun var anlayamadım .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanimadami

    Secure Erase yapmaya çalıştım bugün arkadaşlar disk Frozen durumuna geçmiş secure erase işlemi yapılmadı . İnternette araştırma yaptım bu frozen durumunu da çözdüm secure erase yaptım ama disk yine frozen duruma geçiyor . Samsung Magician uygulamasında disk sağlığı %100 görünüyor saçma sapan bir sorun var anlayamadım .

    1-2 sene boşta yatmış olabilir mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: U011E

    1-2 sene boşta yatmış olabilir mi?



    Alıntıları Göster

    Hayır hocam 1 gün bile boşta kalmadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.