Şimdi Ara

SAMSUNG - 80 GB SATA2 NCQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 gün önce disk aldım ama windows kuramıyorum
    bir türlü (kurulu sisteme taktığım de direk gördü, bios ta da görüyor )
    anakartım asus k8n
    bu sorun bütün hevesimi kaçırdı
    oysa seagate u5 imden kurtulucam diye çok sevinmiştim
    yardım edin lütfen

• neden kuramıyorsunuz hatamı veriyor..olayı ayrıntılı yazarsanız yardımcı olalım..sata hdd kurdunuz mu daha önce..yani driver disketi olayından dolayı mı kuramıyorsunuz acaba..windows sisteminize takılı bir sabit disk bulamadı diyorsa sorununuz yok demektir..anakart cdsinde sata driverları vardır..bununla oluştaracağınız bir disket ile xp kurarken F6ya basarak satayı tanıtacaksınız..sorunu tam yazmadığınız için genelde karşılaşılan bu sorunun çözümünü yazdım..

saygılar..
  • daha önce sata disk kurmadım. galiba senin söledihin gibi driver disketi yüzünden yüklen miyor tam olarak mesajda ne dediğini hatırlamıyorun ama cd den boot etmeye kalktığım da tek satırlık bir hata mesajından sonra ekran kararıyo kurulum ekranı gelmiyo. süfücüleri nasıl yükleyebilirim bilemiyorum
  • sanırım senin sorun diskleri tanıtmamandan değil... çünkü tanımlı olmasa bile cd den boot işlemini yapar önyüklemeyi tamamlar partition bölümüne gelince HDD bulunamıyor der... Sende tanıtırısn hdd leri olur... ama senin söylediğine göre sorun farklı gibi... Ama sen hata msesajını bi yaz ona göre değerlendirme yapılsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.