Şimdi Ara

Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
9
Favori
70.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 6 Aralık 2013; 12:33:22 >
  • Chronos 7 ile kafa kafaya takas etmek üzere

    Apple Macbook Pro Mid 2012 15" i7 2.6ghz - 128gb ssd 550mb/sec (store upgrade) - 8gb ram 1600mhz (store upgrade) - nvidia gt650m - High Resolution Matte Display (store upgrade)

    cihazım var. ilgililelere duyrulur. Bursa
  • Arkadaşlar Samsung Chrono ile beraber gelen Office Starter programı artık kullanılamıyor bilgisayarımda. Belli bu kullanımdan sonra paralıyamı döndü acaba.
    Sizlerde de böyle bir problem varmı acaba?
    Ayrıca yaklaşık bir haftadır dvd de çalışmıyor. dvd ya da cd yi içine almıyor. 2 yıllık garanti süreside doldu ki zaten bilgisayarı serviste bir gün bile tutmam zor,
    işimde kullandığım için... Bir önerisi olan varmıdır?
  • abkede A kullanıcısına yanıt
    Üzerinde kurulu gelen ofis programlarını kullnıyorsanız deneme sürümüdür.Dvd sürücüsü konusunda donanım sürücüsü problemi olabilir.
  • Np700 S04TR de Windows 8.1 kullanan arkadaş varsa SW update programında program indirmede sorun yaşıyor musunuz? Program ve driver kurulumu bayağı sıkıntılı bende. Acaba benim hatalı yaptığım birşey mi var. Zira samsung bu model için 8.1 driverı çıkartmamış olamaz.
  • merhaba hepinize benim aklıma takılan şeyler var biraz araştırdım ama net bi cevap bulamadım bilgisi olan paylaşsın lütfen;
    öncelikle bende recovery alanı yok formatta silmişim. Bildiğiniz formattan sonra ssd için herhangi birşey yapmak gerekiyor mu yoksa bilgisayar otomatik olarak ssd yi tanıyıp amacına uygun işlem görmeye devam ediyor mu?ikincisi de bios güncellemesi var ise bu güncelleme software update programına yüzde yüz düşüyor mu yoksa farklı yöntemlerle bios update yapmamız mı gerekir? bu arada benim cihazım s01 tr teşekkürler
  • Arkadaşlar benim makinayı başka makine aldığımdan dolayı satıyorum ürünün performansında hiç bir sorun yok fakat masanın üstünden yere düşürdüm ve sol menteşenin olduğu yerde ezikler oluştu 6 aydır bu şekilde kullanıyorum, üzerinde 750 gb 7200 prm hdd olan modeldir (NP700Z5A-S03TR) kutusu ve tüm içeğiyle bereber isteyene 550 prm hızında çalışan 256 gb ssd ilede verebilirim bu disk ile 9sn açılıp kapanıyor makine .... isteyene detaylı fotoğraf yollayabilirim
    fiyat olarak 750 gb hdd ile 1150 TL
    256 gb ssd ile 1750 TL

    iletişim: mkodalak1@me.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@hm@ -- 15 Kasım 2014; 22:52:37 >
  • Ürün Fotoğraflarda görüldüğü gibidir
     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]

     Samsung 7 Chronos (i7-2675QM - HD 6750M) [Oyun Testleri Eklendi]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Üründe İndirim yaptım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-samsung-chronos-7-np700z5a-s03tr-187922471/detay

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Bu forum altında bilgisayarım hakkında biraz bilgi paylaşmıştım yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Kasa vidası kırılıp tamir etmek amacıyla kasayı açtıktan sonra kasada arıza oluşmaya başladı.
    Termal macununu geçen hafta yenisi ile tazeledim, bilgisayarda kesinlikle hiçbir şekilde ısınma problemi kalmadı eskisinden çok çok daha iyi durumda ancak fan herdaim çalışmakta. İnternette herkesin kolayca ulaşabildiği basit programlarla denediğimde 60 65 derece ortalama sıcaklık gösteren bilgisayar elimle yokladığımda elimden soğuk vaziyette. Benim tahminim sıcaklık ölçen arabirimde sıkıntı çıktığı, yandığı doğrultusunda ancak kesin olarak birşey bulamadım ki öyle olsa fanlar arada açılıp kapanmazlar ya hep açık ya da hep kapalı olurlar yani devre görevini yerine getirmemeli bu durumda. Yazılımdandır dedim formatladım tamamiyle yine başarılı olmadı. Bunun sebebi ne olabilir bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum..




  • Ahmet.089 A kullanıcısına yanıt
    Bu sizin temizliği nasıl yaptığınıza bağlı fan devamlı çalışıyorsa ısınma açığa çıkıyor demektir.Termal macunu ne şekilde uyguladınız ben çok leptop temizlemiş biri olarak bunu soruyorum tecrübelerimden yola çıkarak doğru uygulanmadığı taktirde fanı istediğiniz kadar temizleyin ekran kartı ve işlemci çipine termali doğru uygulamazsanız ısınır.Hangi programla ölçüyorsunuz?
    İnternette dolaşırken dediğiniz sıcaklıklarda oluyorsa biraz fazla oyun gibi uygulamaalarda bu 90 üzerini görecektir denediniz mi ağır uygulamalarla?
  • Demek istediğimi yanlış anladınız internette bulunabilen kolay programlarla ölçtüğümü söyledim. Belki benim telaffuz hatamdı. Ölçtüğüm programlar da speed fan ve coretemp programlarıydı. Yeterince sağlıklı veriler değildi. Bilgisayarın cpu ve gpu temizliğini yaparken de önce saf alkolle iyice eski macunu çıkardım üzerindeki toz zerreciklerini aldım ve yeni macunu (noctua nt-h1) uyguladım. Hatta belki olmamıştır diye ikinci kez tekrar denedim ancak yine aynı sonucu aldım.
    Dediğim gibi ısınma problemi kesinlikle ortadan kalktı ancak yazılım bunu yüksek sıcaklık olarak gördüğünden dolayı fan açıyor. Değişik bir sorun, ilk kez karşılaşıyorum.
    Bilgisayarımı 3d modelleme programlarında ağırlıklı olarak kullanıyorum dolayısıyla epeyce yoruluyor bu programlarda. Gün içinde oldukça uzun vakitler çalıştığımdan işlemci de nasibini alıyor :) Ancak normal kullanımda internet gezintimde dahil bilgisayarı açtıktan 1 bilemedin 2 dakika sonra fan açmaya başlıyor ve kapanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet.089 -- 11 Nisan 2015; 21:14:35 >




  • Merhaba,

    Chronos NP700Z5C modeli ile beni bayagi ugrastiran bir soru yasiyorum.

    Daha once bircok kere usb'den windows kurulumu yaptım. Ancak bu sefer ne yaptiysam, kurulum sonrasinda sanki ssd'yi gormuyor ve windows logosu bile gelmeden siyah ekranda kaliyor. Yani boot edemiyorum.

    Bios ayarlarina baktim, Ahci modu kapali-acik, uefi kapali-acik farkli ayarlar denedim ama hepsinde sonuc ayni. Hani Windows logosu gelse ama acilmasa cozum uretirim ama siyah ekranda kaliyor.

    Bir gorusu olan var mi acaba ?
  • signore kullanıcısına yanıt
    Farklı bir işletim sistemi denediniz mi flash bellekte kurulu olan işletim sisteminin başlangıç dosyaları hata veriyordur bu durumda dediğiniz ekranda kalır.Onun için sağlam bir işletim sistemi bulup onunla deneyin eğer onlarda da hata verirse bu sefer dikkati hddye kaydırmak lazım bu sıkıntı hdd bed sektör oluştuğunda da olur ama bu en son seçeenk öncelikle yazılım sorununu gözden geçirmek gerekir.
  • @Cengaver53

    Cevap için teşekkürler.

    Dün akşam bir şekilde hallettim. Bios'tan AHCI modu kapattım ve UEFI modu enabled yaptım, sonra aşağıdaki rehberleri takip ettim.
    Önce Rufus programı ile Win8 yükleme usb'si oluşturdum, sonra kurulum adımlarını takip ederek SSD'ye kurulum yapabildim.

    1. Usb'den Windows kurulum için USB hazırlama :
    http://www.eightforums.com/tutorials/15458-uefi-bootable-usb-flash-drive-create-windows.html

    2. Usb'den kurulum adımları :
    http://www.eightforums.com/tutorials/2328-uefi-unified-extensible-firmware-interface-install-windows-8-a.html

    Sanıyorum bu durum, 8GB'lik Express cache ile alakalı. Windows kurulum esnasında sistem dosyalarını oraya attığı için kurulum yapılan normal diskten Windows başlamıyordu.

    Ayrıca yukarıdaki çözümde birşey dikkatimi çekti, önceden Windows kurulumunda 2 tane partition oluyordu. Biri 350 MB diğer geri kalan SSD. Ama yukarıdaki yöntem ile 3-4 tane partition oldu ve farklı isimleri de vardı. Rehberler zaten anlatıyor.

    Ben genelde usb'den windows kurulumu için usb'yi "windows 7 usb download tool" ile yapıyordum ama ilk kez Rufus kullandım, işimi de gördü.

    Ayrıca ara bir bilgi, Usb 3.0 destekli usb hafıza kullanmayı pek önermiyorlar. Kurulumda usb 3.0 yüklü olmayabilir ve sorun yaşanabilir diye.




  • Merhaba arkadaslar bende samsung chronos 7 kullanıyorum 2 ,3 ay önce ekran kartım bozuldu servise gönderdim, serviste sadece ekran kartını değişmediklerini ana kartla birlikte değiştigini söylediler , fiyatıda çok yüksek oldugu için yaptıramadım , uygun fiyatta yaptıra bileceğim bildiğiniz bir yer varmı
  • Şöyle bir durum var ekran kartı çipi takıldığında yada onarıldığında eskisi gibi randıman almanız çok zor yapan yerlr var ama 3-6 ay garanti der yaptıran arkadaşlar o kadarını da görmedi üzerine monteli anakart da bakabilirsiniz.İl olarak nerdesiniz istanbuldaysanız Mecidiyeköy yada kadıköyde yazıcılar iş hanına gidebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.