Şimdi Ara

samsung 656a conax modül problemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar... 40" samsung 656a modelini kullanıyorum... buna teledünya bağlatmak istedim ama televizyon kanalları bir türlü bulamıyor... bir tane daha sony tvim var onda otomatik olarak bul dediğimde bütün kanalları bulmuştu ve çok kolay olmuştu bağlantı... ama bu sefer nedense hiçbir kanalı bulamıyor tv... anten bağlantısını kontrol edin diyor...
    teledünyayı kurmaya gelenlerde yapamadılar yardım lütfen...

• senin lcd DVB-C olmadığı için set-up box alman lazım o LCD de sadece DVB-T var boşuna uğraşma..
  • quote:

merhaba arkadaşlar... 40" samsung 656a modelini kullanıyorum... buna teledünya bağlatmak istedim ama televizyon kanalları bir türlü bulamıyor... bir tane daha sony tvim var onda otomatik olarak bul dediğimde bütün kanalları bulmuştu ve çok kolay olmuştu bağlantı... ama bu sefer nedense hiçbir kanalı bulamıyor tv... anten bağlantısını kontrol edin diyor...
    teledünyayı kurmaya gelenlerde yapamadılar yardım lütfen...

quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

senin lcd DVB-C olmadığı için set-up box alman lazım o LCD de sadece DVB-T var boşuna uğraşma..

TV niz maalesef sadece DVB-T (MPEG2) tunere sahip. Conax modülle izleyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabloteknik -- 22 Ekim 2010; 0:04:05 >
  • evet izleyemedim malesef bundan dolayı da teledünya aboneliğimi iptal ettm ve conax modülümü sattım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LM620S DTV KANAL SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.