Şimdi Ara

SAMSUNG 60KS8000 ALACAKLAR İÇİN BİLGİLENDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar niyetim sadece KS 8000 alacak insanlara bilgilendirme yapmaktır
    29 aralık 2016 da Vatan bilgisayardan 6500 tl ye samsung 60KS8000 suhd tv aldım kurulumdan sonra 4 adet ölü piksel ve panelin içinden çizik çıktı.birtakım görüşmeler ve raporlama sonrası ürünüm 13 ocak 2017 tarihinde değişti.
    Fakat yeni gelen tv de VERTİCAL BANDİNG ve tvnin ön çerçevesinde 1.2 cm uzunluğunda çizik vardı.Bu çiziği kurulum sırasında gösterdiğimde bana bunun çizik olmadığı naylon yapışması olduğu tv ısınınca bu naylonun kalkacağı söylendi pek ininmasam da aman dedim başka sorun olmasında.Tabiki de ısınınca o çizik gitmedi hala duruyor :)
    Maç yayınlarında insanı rahatsız eden ekranın sağ tarfında boydan boya gölgelenme sebebiyle tekrar servisi aradım.ilk görüşmede bunun problem olmadığı tvnin ultra hd bir tv olduğu için gelen yayınların kalitesizliği sebebiyle bu tip gölgelenmeler olabileceği söylendi.fakat buna da inanmadığım için bu konuda ve önce sorun etmediğim çizik için rapor düzenlenmesini istedim. bu sefer pek problemi çözme niyetinde olmayan samsung yetkilisi gölgelenmeyi çok net görmesine rağmen.kendilerine seminer veren bir baş mühendisi arayacağını söyledi.
    birtkakım telefon görüşmeleri sonrası bu boydan boya gölgelenmeyi sorun olarak kabul edemeyeceklerini baş mühendisin böyle söylediğini belirtip bu şekilde rapor yazacağını belirtti.
    Yani arkadaşlar KS 8000 serisi alacak arkadaşlar kuvvetli ihtimal çıkacak olan vertical banding problemini samsung değişim yapmamak için sorun olarak kabul etmiyor.çiziği de ayıplı mal olarak kabul etmiyor.
    gölgeli gölgeli izleyin bizim baş mühendis de evinde öyle izliyormuş diyorlar.
    6500 liralık bir tvde
    Şu anda bana pazartesi günü tüketici mahkemesi yolu gözüktü.bu sefer iade isteyeceğim mahkeme ne zaman sonuçlanırsa sonuçlansın.tüketicinin parasını alalım da ne verirsek kabul eder mantığı gerçekten eskide kaldı.haklarımızı sonuna kadar aramalıyız.
    servis raporunu ve çizigin resmini koydum arkadaşlar.

• Ne semineri, ne baş mühendiz beyi :)

Mesuliyeti dağıtarak veya risk almamak adına, önceden aldıkları uyarıyı, üstlerinden aldıkları tembihi size yansıtmışlar. Kendileri işten şimdilik sıyrılmış, fakat sizi ödeme yaptığınız yüklü meblağ ile yalnız bırakarak sıyırtmışlar... Şikayetinizi yapınız. Hakkınızı arayınız.

Ne eğitimi almiş ki bu size gelen ekip? Amacı zaten belli. Sözde rapora karalamışlar. Müsteriyi yanlış bilgilendirin. Mücadele etmesin. Çabuk pes etsin.

O baş mühendisin verdiği seminerinde çok faydasını görmüşler ki, kısacık bir servis raporunu bile usulünce düzgün yazamamışlar...

Geçmiş olsun.
  • Evet söyledikleri ve yaptıkları Okadar rutin ve basmakalıp şeyler ki 2016 model son teknoloji televizyonda yok normal yok o ayıplı değil.bir iki teknik terim kullanınca biz de inanacağız her söylediğinize. Samsung istediği kadar normal desin önemli olan kanun yasalar ne diyor.bütçesi bir ülkenin bütçesine eşdeğer bir firma tüketicileri hala kandırma yolunu tercih ediyor.zaten o rapora boya atması yazarak sen sorunu kabul etmiş oluyorsun.sıfır bir üründe boya atması normal olabilirmi? Almak zorundamıyım ben boya atması olan bir ürünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce aldığınız yere iadeyi deneyin ve bir ihtarname çekin.Reddederlerse tüketici mahkemesine başvurun.
    %100 kazanırsınz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk televizyonunu vatan bilgisayar dan almıştım.piksel ve panel çiziği çıkınca samsung kendi değiştirmişti.yani bu ürün samsung dan geldi.şimdi acaba vatan a mı gitmeliyim.yoksa direk samsung Türkiye yi mi mahkemeye vermeliyim sizce.yani para iadesini nerden istemeliyim ?

• O zamanın parasıyla iyi almışsınız şuanda 8 bin lira

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.