Şimdi Ara

samsung 5830i suya dustu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum arkadaslar samsung galaxy ace 5830i tel suya dustu aciliyor dokunmatik isliyor ama ekrani parlak degl belliki isiklandirmasinda prob var gece karanlikta kullaniliyor ama isikli ortamda belli olmuyor sorun nedur bilen varmi yada ne kadara maal olur. tesekkurler kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım Telefonu Suya Düşer Düşmez Pili Çıkart . Ve kurula Bezle veya havluyla Ekranı sağlam sil Pili tak aç telefonu İlk müdahele böle olması gerekiyor ve Teknik Servise gitmeni öneririm
  • Belki içeriden buhar falan yapmıştır. Servise gönderin isterseniz
  • Geçmiş Olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonum da 6 gün önce denize girdi :) Samsung 5830i. İlk önce güneşte kurutmaya çalıştım. Sonra evde ısıtıcının karşısına koyup kurutmaya çalıştım. Şarza v.s. taktığımda bir süre sonra titreme gelip, geri ve (seçenekler) tuşlarının ışığı yanıyordu. Başka da birşey yoktu. Sonra bir cep telefonu servisine götürdüm. İçi çürümüş yani mahvolmuş olduğunu belirtip bir işlem yapılamayacağını söyledi telefonu geri verdi. İnternetten izlediğim kadarıyla telefonu söktüm. Ana kartı telefondan ve ekrandan ayırdım yani. İçindeki elektronik kısımları kullanmadığımız diş fırçasıyla temizlemeye çalıştım. Diğer kısımları düz tornavida ile temizlemeye çalıştım. Telefonu tekrar taktım. Açma tuşuna bastım. Artık telefondan açılma sesi geliyor. Ekran ise çok sönük. Belirli açıdan çok düşük düzeyde gözüküyor. Ekranın dokunmatiği çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Bu saatten sonra ekranı değiştirsem ekran gelir mi, yoksa ekranla anakart bağlantısını daha iyi temizlesem ekran düzelir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.