Şimdi Ara

Samsung 58' Plazma (58c6500) [Alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3500 TL gibi bir fiyatı var. Piyasadan çok haberdar değilim, fiyat uygun mudur sizce?
    http://anindakapida.com/store/ProductDetails.aspx?productid=109927

Veya buna alternatif olabilecek başka plazma TV var mı bildiğiniz? Bir de 60" Lg PK250 var bu fiyata yakın ama sanırım Lg almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solestar -- 2 Aralık 2010; 17:27:43 >

• Plazma alıyorsan Panasonic almalısın..
  • Teşekkür ederim. Sanırım 58-60" bir Panasonic'i bu fiyatlara bulmak mümkün değil.Bütçeyi en fazla 3500TL olarak belirledim. Daha küçük bir TV de almak istemiyorum.
  • TV'yi aşağıdaki siteden aldım.
    http://www.ucuznevarsa.com/index.php?do=catalog/product&pid=852

Evde bu kadar büyük duracağını düşünmemiştim, gerçekten çok büyük. Ama bu büyüklüğe rağmen SD uydu yayınlarında korktuğum bozulma olmadı, yani boyutuna göre SD performansını bayağı beğendim. HD performansı zaten güzel. Daha önceden de Samsung plazma kullandığım için zamanla daha da iyi olacağına eminim.

Yalnız bazı sorunlar da var.
    Bunlardan biri "buzzing" dediğimiz, panelin arkasından gelen zırıltı. İlginç olan ise bu ses sadece TV'nin karşısında oturma pozisyonundayken var. Yani yandaki koltuklara oturunca veya TV'nin karşısında ayaktayken bu ses duyulmuyor. Bununla ilgili birşey yapılabilir mi bilmiyorum. Yabancı forumlarda da değişik markalarda pek çok kişinin bu sorunu yaşadığını okudum.

Bir diğer sorun ise uydudan kanal geçişi yaptığımda sık sık sinyal yok uyarısı alıyorum, bazı kanalları gösteriyor bazılarını göstermiyor. Uyduyu kapatıp açtığımda kanal gelmiş oluyor. Niye böyle oluyor anlamadım.

Bu arada; TV'nin fişi İngiliz tipi fiş idi, ucuna İngiliz-Türk fiş çevirici takarak kullanıyorum. Bu konuyla ilgili de merak ettiğim bir şey var; TV'nin arkasında "AC100-240V 50-60Hz 440W" yazıyor. TV'nin fişinde "5A-250V" yazıyor. Kullandığım çeviricide ise "max. 250VAC / 16A" yazıyor. Bu çevirici ile kullanmamın kısa veya uzun vadede herhangi bir sorun oluşturması söz konusu olabilir mi?

Yukarıdaki değerlerden 440W dikkatinizi çekmiştir sanırım:) Ben ürün bilgilerinde hep 215W falan diye biliyordum. Tabi plazmada ayarlara ve ekrandaki görüntüye göre tüketim değeri değişiyor biliyorum.

Şimdilik durum böyle. Fikir, cevap ve tavsiyelerinize açığım...
    Saygılar.

• arkadaş ne olur ne olmaz sen bi regülatör tak bu cihaza...

Hayırlı olsun tekrar...
  • Teşekkür ederim erlenmyer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solestar

Yalnız bazı sorunlar da var.
    Bunlardan biri "buzzing" dediğimiz, panelin arkasından gelen zırıltı. İlginç olan ise bu ses sadece TV'nin karşısında oturma pozisyonundayken var. Yani yandaki koltuklara oturunca veya TV'nin karşısında ayaktayken bu ses duyulmuyor. Bununla ilgili birşey yapılabilir mi bilmiyorum. Yabancı forumlarda da değişik markalarda pek çok kişinin bu sorunu yaşadığını okudum.

Bu arada; TV'nin fişi İngiliz tipi fiş idi, ucuna İngiliz-Türk fiş çevirici takarak kullanıyorum. Bu konuyla ilgili de merak ettiğim bir şey var; TV'nin arkasında "AC100-240V 50-60Hz 440W" yazıyor. TV'nin fişinde "5A-250V" yazıyor. Kullandığım çeviricide ise "max. 250VAC / 16A" yazıyor. Bu çevirici ile kullanmamın kısa veya uzun vadede herhangi bir sorun oluşturması söz konusu olabilir mi?

Bu kısımlar hakkında fikri olan var mı?

Bir de TV açıkken arkasındaki sözde wooferdan sürekli gürültü geldiğini farkettim. Hoparlörlerde sorun yok, bu wooferı iptal etmem/ettirmem lazım. Servis bekliyorum bakalım sorunlar için ne diyecekler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.