Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.389
Cevap
116
Favori
594.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Somers kullanıcısına yanıt

Güzel bilgi çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır sigorta yaptırırım. Ek bilgi eln. Cihazlar 10 yaşı geçiyorsa kapsam dışıdır.

• Eko sensör çalışmıyor çözümü var mı. eko sensör hiç devreye girmiyor. Akşam olunca TV ışığı otomatik azaltsın istiyorum ama fayda etmiyor

Sensör neresinde bilmiyorum ama engelleyecek bir nesne varsa uzaklaştırın.

Cihazın enerji bağlantısını tamamen kesip tekrar açın.

Normal parlaklığı en yükseğe alın sonra eko çözüm aktif ederek eko seviyesini en düşüğe alın.

Karanlık ortamda gözlemleyin bakalım devreye girecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 18 Şubat 2025; 10:11:1 >
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt

akşam olsun deneyeyim

• illa ki kumanda yenileyeniniz olmuştur. Ne tavsiye edersiniz. Eskisi gibi sade mi kullanıyorsunuz yoksa biraz daha fonksiyonlu bişeyler mi aldınız?

• ICEBERK kullanıcısına yanıt

Bende ikisi de mevcut. Numerik olanı eşim daha çok kullanıyor, diğer orijinal olan bana çok daha pratik geliyor öyle pek normal tv kanalları izlemediğim için.

• fakasupi F kullanıcısına yanıt

pilli modeli mi kullanıyorsunuz hocam, güneş enerjili olanı mı?

• 7. yılında girdi nu8000 televizyonu aşırı kullanıyoruz. Tüm ayarlar fulde hatta gama +3 te banamasın demiyor

İki kumanda da pilli. Ama ne zaman değiştirdim pillerini hatırlamıyorum pek bir şey harcamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 55NU800 kullanıcısıyım. PS5 de 1440p@120hz kullanamıyorum. Test ettiğimde 60hz leri görmesimde evete basıyorum ve 120hz e gelince ekran gerçekten görünüyoru. Sanırım PS5 menüde 1440p@60hz olduğundan testi hileli olarak geçsem bile sonrasında siyah ekrana düşüyor. şimdiye kadar çözüm bulan olmuş mu acaba ?

• İkide bir kumanda bağlantısı koptuğu için kumandayı değiştirmiştim fakat yeni kumanda da eskisi kadar sık olmasa da kumanda bağlantı hatası veriyor. Tekrar bağlanıyorum daha sonra. Sizde de böyle bir sıkıntı var mı?

Orjinal kumandası bozuldu, yan sanayi aldım ona rağmen şimdiye kadar öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

Bende de oluyor arada,bazen çok sık,bazen haftalarca olmuyor.
    Sebebini bulamadım.

Aynı sorun bende de var. Sıkıntıyı tam çözemedim lakin duracell pil kullanınca kopma daha az oluyor

• Kumanda bağlantı hatası alınca eşleştirme yapmasam bile kumandanın çalıştığını fark ettim. Tv açılırken anlık saçmalıyor sanırım. Şimdi kumandanız bağlı değil dese bile sallamıyorum çünkü çalışıyor :)

• Arkadaşlar merhaba şampiyonlar ve uefa liglerini için TRT ayarı yapamıyorum. TV uydusu Sd ttrt buldu fakat çamur görüntü veriyor , şifresiz HD TRT için öneriniz var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aynı sorun bende de var net duracell de baya farkediyor benimde dikkatimi çekmişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .2160p.10bit.HDR.DV.WEBRip.6CH.x265.HEVC

Böyle bir dosyam var televizyon takılarak oynatıyor. Nedenini bilen var mı? Sanki daha önceleri bu tür dosyaları sorunsuz oynatıyordu. Planlı eskitmeye mi kurban gidiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.