Şimdi Ara

Samsung 55JU7000 & 55HU8200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuda belirttiğim iki TV arasında kaldım bu haftasonu almam gerekiyor ve kara veremedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

NOT: 55HU8200 Alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsTiMX -- 25 Nisan 2015; 14:47:04 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha önceden 48"LG850v almaya gittim tamda fiyatı 2700'e düşmüşken. Sonra bimeksdeki satıcılar bana LG ile diğer Samsung ve Philips aynı seviyesi tvleri gösterince görüntülerdeki bulanıklıktan dolayı lg almaktan vazgeçtim...

Şuan samsung bakıyorum. Benim favori 48JU7500 sanırım tercihim bundan yana olacak.
  • Takip
  • Bende arada kaldim :) Hangisi daha iyidir bilemiyorum bende. Neye gore karar verdiniz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 25 Nisan 2015; 22:39:36 >
  • http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1813-25439/samsung-ue55hu8200_samsung-ue55ju7000t/

Sanırım JU7000'in en belirgin farkı Tizen işletim sisteminin olması. HU8200'ün de ses sistemi daha güçlü görünüyor...

Güncelleştirilebilirlik konusu da önemli gibi geliyor. JU7000, o dış kutusu kullanılarak yeni yazılımlara kavuşabiliyormuş. HU8200'de de bu özellik var mı bilmiyorum.

Video oynatma formatları arasındaki farklılığı anlayabilmiş değilim.

Ağırlık olarak bariz bir fark görünüyor sanki...

Bir de HU8200'den gözlük çıkıyor, diğerinden çıkmıyor.

• HU8200'den yana kullandik bizde tercihi. Hep puanlari ve yorumlari cok iyiydi, hemde bizim evin dibinde ki magazada acilmamis kutu vardi :) JU7000 yoktu ellerinde.

Ben cok begendim, goruntusu cok iyi gercekten tvnin.

Evet 4 tane gozluk cikti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Tizen
    -Güncelleştirilebilirlik
    -Oynatılabilir Video Formatları
    konularına ne diyorsunuz peki?

Bir de ben hala "Neden 3100 TL'lik HU6900 olmasın ki?" düşüncesinden kurtulamadım...

Ya da "3500 TL'lik 50JU6470" düşüncesinden. Bu 50" ama her şeyi JU7000 ile aynı...

Bunlara ne diyorsunuz? :)

• Dikkat !

HU8200 Geliştirme kiti ile güncellenebiliyor . Ayrı olarak satılır .

JU7500 de bu özellik yok . ( Samsung mağazalar ve müşteri hizmetleri doğruladı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl90

Dikkat !

JU7500 de bu özellik yok . ( Samsung mağazalar ve müşteri hizmetleri doğruladı )

4K 60 fps hdmi 2.0 hdcp 2.2 usb 3.0 yaslann arkana izle evo kite filan hikayee ölüsü 3-4 sene ihtiyaç duymayizz

• quote:

Orijinalden alıntı: anl90

Dikkat !

Bildiğim kadarıyla JU7500'de de, JU7000'de de geliştirme kiti mevcut.
  • Samsung bulunmadığını bildirdi .

• Daha doğrusu, tv'nin hdmi girişlerinin falan olduğu "ayrı" kutuyu göstererek şöyle söylediler:

"5 sene sonra işte bunu değiştirerek o günün teknolojisine kavuşmuş olacaksınız. Komple TV'yi değiştirmeniz gerekmeyecek. Örneğin Samsung 5 sene sonra Android'e dönerse, siz de bu kutuyu güncelleştirerek Android kullanır hale geleceksiniz."

Ankara Kent Park Media Markt'taki Samsung görevlisinin söylediği buydu...
  • Bizim 8200'de isik sizmasi vardi, servisi aradim aldi goturdu. Simdi degisim veya paranizi iade edelim dediler. Sorun su ki 8200 artik bulunmuyor.
    Ben renklerin, goruntusunui cok begenmistim televizyonun. Acaba alip devam mi etsem 8200 ile bilemedim. JU7500 de 6 bin lira, ayni kalitede mi bilmiyorum, pek incelemesi yok. Napsam acaba.
  • 55ju7000'de türkçe karakter altyazı sorunu var bende. nasıl çözülebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasic

55ju7000'de türkçe karakter altyazı sorunu var bende. nasıl çözülebilir ?

Hocam ilk actigimda bendede vardi o sorun..altyazi kisminda bi kac defa girip dilleri asagi yukari gezindigimde turkce kendi kendine cikmisti..altyazi kismina bi kac defa gir cik yaparak sizin tvdede gelir saniyorum turkce secenegi.

• hocam benım bulduğum daha ıyı bır çözum var..
    https://www.youtube.com/watch?v=GMK3ydPOlIU

ayrıca şunu sorayım size TV'de bilmem gereken artı eksta bir ozellık var mı acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasic

hocam benım bulduğum daha ıyı bır çözum var..
    https://www.youtube.com/watch?v=GMK3ydPOlIU

ayrıca şunu sorayım size TV'de bilmem gereken artı eksta bir ozellık var mı acaba :)

Gozune ve kulagina hos gelen ayarlara alip keyfini cikar hocam tv'nin artik ;) ekstra biseye gerek yok :) bi guncellemeyle tizen sistemini biraz daha akici sorunsuz yaparlarsa tamamdir.gerci benim pek isim yok ama o kisimla.olursa daha guzel olur tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.