Şimdi Ara

Samsung 55h6470 3d yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, smart tv ailesi ile yeni tanıştım.
    samsung 55h6470 edindim..
    Televizyonda birtürlü 3d görüntü izleyemedim..araştırıyorum ama sitede bulamadım...herkes diyor ki ekranda 3d görüntü olunca kumandadan 3d tuşuna bas..
    Sorun şu ki akıllı kumanda üzerinde 3d tuşu yok...youtube dan demo 3d görüntüleri bile izleyemedim. deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum..genel kullanımı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtihsan83 -- 10 Temmuz 2014; 13:40:01 >

• Rakamların yazdığı kumanda mı kullanıyorsunuz akıllı kumanda mı?
  • Akıllı kumanda kullanıyorum.
  • Akıllı kumandada orta tuşa bas, sol tarafta televizyon kumandası şekli belirecek en sol üstte 3D yazan tuşa bas. 3D görüntü varken SBS yani yan yana olan 2. seçeneğe gel orta tuşa bas. 3D görüntü çalışır..
  • Eyvallah üstad...Hallettim sorunu...başka bir yoldan halletmi,ştim ama onuda deneyeceğim..
  • sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz ?

bizde de 40h6270 3d tv var. Youtube 3d videolarının bazısında 3d görüntüyü yakaladım, bazılarında yakalayamadım. rio2 3d mkv uzantılı video indirip harddiske atıp tv ye bağladım. görüntü yan yana geliyor, 2 adet 3d seçeneği var biri üst üste biri yanyana , yanyana 3d yi seçince görüntü birleşip düzeliyor ama gözlükleri de takmamıza rağmen 3d görüntü gelmiyor ama görüntü hareketleniyor yani
    sorun hakkında yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • Üstadım görüntü açıkken,akıllı kumandanın en alt kısmındaki menü tuşuna basıyosun menü>görüntü>3d>açık seçeneklerini seçiyosun... seninde anlattığın gibi yanyana ve alt alta seçeneklerinden birini (senin izlediğin hangisine uygunsa) seçiyosun gözülükleride aktif hale geitirp islemeye başlıyosun...

Eğer işlem sırasında bir sıkıntı yoksa senin izlediğin yayın veya film de sıkıntı vardır... bende internetten bir video indirmiştim , yanyana duruyo görüntüler ama ayarlıyorum 3d olmuyo...eğer fake 3d video imiş...adam adobe premier ile aynı görüntüyü ikiye bölüp yanyana koymuş...3d olmuyo yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE55ES6340 YARDIM!!!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediklerini yapıyorum zaten, 2 görüntü birleşip tek görüntü oluyor , hafiften bir derinlikte kazanıyor ama 3d olmuyor. yani görüntü ekran dışına çıkmıyor. Bu tamamen filmden mi kaynaklanıyor ? youtubedan 3d videolar izledim sadece 1,2 tanesinde görüntü ekran dışına çıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.