Şimdi Ara

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
9
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sorucam,bu cihazlarda hangi hdd kullanılıyor, benim bilgisayardaki bozuldu, taşınabilir disk alıp içindeki hdd yi takayım dedim fakat kalın geldi, çalışıyor fakat arka kapağı tam oturmuyor, acaba hdd alırken ne model cins almak lazım yardımcı olabilir misiniz?
  • beyler ben cihazı windows 7 ile satın aldım, windows 8 yükleyen var mı?
    bedavadan windows 8'e upgrade edebiliyor muyuz, var mı deneyen?
  • Merhaba arkadaş bir sorunum var ve yardımcı olursanız sevinirim. Bende samsung np530u4b-s02tr bilgisayar aldım ancak hiçbir oyunu açmıyor. Özellikle oynadığım iki oyun var biri cs 1.6 diğeri dota 2.
    Özellikle dota 2 de faild to d3d device hatası veriyor ki bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Oyunu değiştirilebilir grafik ayarlarından yüksek performansa getirip intel (HD) graphics i devre dışı bıraktığımda oyuna girebiliyorum ancak çok fena kasıyor. Bi el atsanız yoksa ben bu makinayı camdan atacam.

Donanımları defalarca güncelleme yaptım , kaldırıp tekrar kurdum ama ne yaptıysam sonuç alamadım. Ya oyunu hiç açmıyor yada zorlada olsa açmayı başardığımda çok fena kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zean89

Merhaba arkadaş bir sorunum var ve yardımcı olursanız sevinirim. Bende samsung np530u4b-s02tr bilgisayar aldım ancak hiçbir oyunu açmıyor. Özellikle oynadığım iki oyun var biri cs 1.6 diğeri dota 2.
    Özellikle dota 2 de faild to d3d device hatası veriyor ki bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Oyunu değiştirilebilir grafik ayarlarından yüksek performansa getirip intel (HD) graphics i devre dışı bıraktığımda oyuna girebiliyorum ancak çok fena kasıyor. Bi el atsanız yoksa ben bu makinayı camdan atacam.

Donanımları defalarca güncelleme yaptım , kaldırıp tekrar kurdum ama ne yaptıysam sonuç alamadım. Ya oyunu hiç açmıyor yada zorlada olsa açmayı başardığımda çok fena kasıyor.

hocam cihazlarımız oyun için pek müsait değil, güçsüz kalıyor anlayacağın. yapacağımız pek bir şey yok bu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ninpo

ultrabook u servise vermiştim, formatlayıp recovery yi düzeltip göndermişler. ram takıldı diye garanti dışı demişler, çiziklerle ilgili hiçbirşey söylememişler. bunlardan herhangi bir ücret talep etmediler.

hocam ram yükseltmeyi servisten yaptırsak oluyor mu?
  • arkadaş bende de bu ultrabook var , can sıkıntısından gta yükleyim bari dedim biraz oynayım canım sıkıldı dedim bu arada gta vice city :D yüklemeye başlarken mavi ekran sorununun yeni versiyonu çıktı karşıma vice city bile yüklenmiyor mu buna ya
  • arkadaşlar bende bu bilgisayar var çok kasma yapıyor şuan win 8.1 kullanıyorum win 7 kurmamı mı önerirsiniz yoksa formatla tekrar windows 8.1 i kurmamı mı önerirsiniz birisi yardım ederse hoş olur
  • Win 8 kurmadığım için birşey diyemem. ancak kasma, yavaşlama sorunu samsungun yüklü gelen yazılımlarından kaynaklanıyor. Yazılımlar eski sürüm, sonradan güncelleştirmeye çalışyor. Ben cd ile tertemiz bir windows kurdum. recovery yapmadım. Samsung yazılımlarının son sürümlerini destek sitesinden indirip kurdum. Şu gayet iyi. anında açılıyor. uykudan hemen uyanıyor vs.
  • benim bilgisayarımda şu çizilmeler çok arttı ve menteşe eskisi gibi değil. Tamir Talep Bakım Merkezine şöyle yazdım.

Dizüstü bilgisayarımın ekran menteşeleri oynamaya başladı.
    Tochpad tuşları aşırı ses yapıyor, hafif takılıyor.
    Touchpad panelin kenarlarında açılma var.
    Ekranın sağ, sol ve alt kenarında (samsung yazısının olduğu kısım) sürtünmeden dolayı yoğun çizikler oluştu ve giderek çoğalıyor. Aynı çizikler klavye kenarlarında da var. Çiziklerin sebebinin kapak ile kasa arasına konulan lastik korumaların yetersizliğinden olduğunu düşünüyorum. kasadaki el koyma yerinin ek yeri çizilmelere sebep oluyor.

Aynı sorunları yaşayanlar ne yaptı. Son durum nedir. Çiziklerden kurtuluş var mı.
  • Arkadaşlar aynı ultrabook bende de var ve ısınma sorunu artık can sıkan bir hal aldı. Fan temizliği için içini açmak istedim ancak açamadım. Sadece hdd ve ram kapağını rahatlıkla açabiliyorum. Bu makinanın içini açabilen var mı?
  • ya bu aletin 1 TB olan hdd'sini atsak , sadece 256 GB SSD ile kullansak cihaz hızlanır mı ya?
    haddinden fazla yavaş tepkiler veriyor, denetim masasını bile açarken 3-4 sn bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

ya bu aletin 1 TB olan hdd'sini atsak , sadece 256 GB SSD ile kullansak cihaz hızlanır mı ya?
    haddinden fazla yavaş tepkiler veriyor, denetim masasını bile açarken 3-4 sn bekliyor.

Ben 16GB SSD alana Ubuntu kurdum ve hız olarak hiç şikayetim yok. Amacım deneme yapmaktı sorunsuz çalışıyor şuan. Tek sıkıntım ısınma sorunu :))
  • Allahın belası bir cihaz. Çalıştığı güne şükretmek lazım. Forum konusu ölmüş. Kimse memnun değil...

Keşke garantisinde uyuşukluk yapmasaydım da değiştirseydim bilgisayarı. Lanet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Allahın belası bir cihaz. Çalıştığı güne şükretmek lazım. Forum konusu ölmüş. Kimse memnun değil...

Keşke garantisinde uyuşukluk yapmasaydım da değiştirseydim bilgisayarı. Lanet...

sorun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Allahın belası bir cihaz. Çalıştığı güne şükretmek lazım. Forum konusu ölmüş. Kimse memnun değil...

sorun nedir?

2 kere servise gönderdim hocam. Biri donanımsal diğeri kozmetik hatalardan. Kasanın ve ekran çerçevesinin kendiliğinden çizilmesinden parça değişimi yapıldı, yine aynı sorun devam ediyor. Daha saymadığım sorun o kadar çok var ki, yani resmen Samsung bu modelle bizi denel gibi kullandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, cihaza format attım da, hotkeys yani fn tuşları için olan sürücü hangisiydi?
  • Samsung easy settings.
  • arkadaşlar bu cihazda ki DDR3 ram'in mHz değeri nedir? birde 2 adet mi slot yeri var?
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere cihazda SATA II 1TB hdd var fakat anakart SATA III destekliyor mu biliyor musunuz?
    BIOS 'da SATA III takıldıgı zaman destekler gibi birşey yazıyor.
  • NT_TeaM kullanıcısına yanıt
    Cevap biraz geç olacak ama alttaki vidaları söktükten sonra banka kartı benzeri bir parçayla veya daha sert bir aletle cihazın çevresindeki bütün tırnakları kurtararak kenarları ayırın. Tırnakları sökerken ve takarken kırmamaya dikkat edin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.