Şimdi Ara

SAMSUNG 46es5700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAMSUNG 46es5700 TV sini almayı düşünüydrum. 3d Özellik aramıyorum sadece internet olması yeterli. Cihaz 1800TL civarında. Bu ürün hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Tavsiye eder misiniz ? Yada bu fiyat civarında önerebileciğiniz başka bir TV var mı ?

Herkese teşekkürler şimdiden...

• Hocam merhabalar aldınız mı bende bu modeli almak istiyorum, Aldıysanız görüşlerinizi belirtirmisiniz
  • Arkadaşlar merhaba;

Ürün ince kasa dahili uydu alıcısı, smart tvsi mevcut. Ürün görsel açıdan da gayet güzel.

Ancak aynı fiyatlarda ve aynı özellikler de olan Panasonic 47ew5e'yi öneririm. Çok daha güzel bir ürün.
  • Ancak 2100 lira nette. sadece elektro world de var
  • Meerhabalar bende bu led tv yi gözüme kestirdim 3d smart tv 46 olması ve kasasının yeni nesil ince olması beni kendine çekti bu ürünü alıp kullananlar varmı arkadaşlar ben fiyatının biraz daha düşmesini bekleyeceğim hepsiburadada 1.800 tl bakalım yılbaşından sonra düşer diye tahmin ediyorum biraz daha bekleyeceğim
  • bu tv 3d değil ki ama görüntü kalitesi yeter
  • Bu benimde almayı planladığım model. Oldukça inceledim. 3D olması benim için çok mantıklı değil. ekran büyüklüğü ve izlemem mesafasi dahili uydu alıcısın yüzünden öne çıktı. Evde ki uydu alıcının kuamndası vesairesi uğraşmak istemiyorum.
    5 serisi bir alet ve fiyatı 1800 lerde bulunabiliyor. gerçi benim izlemem mesafem 2-3 metre ancak genede büyük alacağım.
    beni düşündüren konular
    100 hz olması ancak 400 olanlar satılıyor. 46es5500 de tarama hızı 200. normal yayınlar 50hz bilemedim
    uydu alıcıların hd olanları var gerçi bunun için lnbleride değiştirmem gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg 49UB820V Ve Lg 47LB670V
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 55JU7500
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu ürünü düşünüyorum. Her yerde taksitli fiyatı 1750TL-1800TL arasında sabit. Fiyatının daha aşağı düşüceğini sanmıyorum. İlk fiyatlarından aşağıda zaten, ileriki aylarda stok sorunu başlayabilir çünkü üretimde değil galiba. Ama forumda bunlardaki uydu alıcısının Digitürk vs için kullanılamadığını okudum. Diğer uydu alıcılarında problem var mı bilmiyorum.
  • Bu modelde dahili uydu alıcısı var. Bu sebeple sorun olacağını düşünmüyorum. Bu modelin haricinde Diğer modelleride araştırıyorum hala. Philips 46PFL5507K modeli var. Ondada dahili uydu alıcı var ancak uydu ve yayın kanal geçişlerinin çok yavaş ve internet bağlantısının kotu olduğundan çokça bahsedilmiş sorunlu bir seri. 6-7-8 serilerinde bu sorun düzelmiş ancak 47PFL7606K 2300 lira cıvarında ve internet performansının kötü olduğundan bahsediliyor. genede bu modelide inceliyorum amblight özelliği ve panellerinin kaliteli olduğunu öğrendimden alternatif olarak bulunuyor.
    Diğer alternatif olarak Samsung un 46EH6030 modelini uydu alıcı alarak kullanmayı planlıyorum. Dahili uydu alıcların performans sorunları olacaksa bu yönteme gideceğim.
    Benim kendi evimde uydu alıcısı kullanacağım kesin. (İzlemek istediğim bazı SD kanallar var uyduda) 3D ise ilgimi çekmiyor, olsada küçük bir artı olur benim için. İnternete düzgün girebilmesi gerekiyor laptop aracılığı ilede kullanabilirim ancak asıl istediğim hepsi olmasada bazı video ve görüntüleri televizyondan yardımsız olarak izleyebilmek. USB den filmde izleyebilsem güzel olur tabi :)

• 46ES5700 i aldım. yakında almayaı düşünen arkadaşlar için bir incelemede yazarım.
    Evde kabloTV kullanıyorum. led lerde bölyelmi bilemedim ancak sd yayınlar benim tüplü 70 ekran tvd e daha iyiydi. bazı kanallar net olmakla beraber çoğunda bir bozukluk var daha nedenini bulamadım.
    Uyduyu henüz bağlayamadım ancak inceleme yazdığımda bağlı olmuş olacak.
    DVB-C özelliği olduğundan teledünya konusunu araştırıyorum sanırım modülle kullanabileceğim. Henüz internette bağlanmadı.

SD yayınlar başarılı değil bence. Gerçi daha var.
    Smart tv uygulaması çok başarılı. Kumanda üzerinden bazı görüntüyü kaydetme özelliği bile var. (denemedim)
    İzlemek istediğim tüm filmleri açtı. en sonra 20 gb boyutlarıdna Lord of The rings vardı rahatlıkla açtıç gerçi ses bir ingilizce bir türkçe oldu ama tvden mi yoksa filmden mi bilemedim. Şimdilik aldığıma memnunum diyebiliriz

• Kendi kendime cevap gibi oldu ancak daha sonra bilgilenmek isteyen arkdaşlar olacaktır ben benzer çok yazı okudum burdan o sebeple yazıyorum.

TV geldi kuruldu clouding yada benzer bir sorun yok. Smarttv özellikleride eminim iyi ancak wifi ile bağlanabilmek için haricen samsung wireless adaptor almak gerekiyor. buda 100-150 lira civarında. samsungun 46es6340 modeli (teknosadan yazdığım tarihler için konuşuyorum) hem bir üst seri hemde dahili modemi var. benim aldığım fiyat 1799 buna wifi adaptorde eklendiğinde 1920 lira gibi oluyor ki adaptorude heemn bulamıyorsunuz.
    6340 modeli ise 2299 tl aralarında 380 lira fark kalmış oldu. hz olarak 6340 daha iyi artı 3D side var. Gerçi benim pek ilgimi çekmiyor olsada artı bir özellik. bir fazla usb girşi mevcut 5700 de 2 tane var biri wifi ya gittiğinden aslında 1 tane kalmış oluyor. Son kısımda tercih sizin.
  • samsung ve lg elektronikte çok iyi özellikle tv alacaksan samsung yada Lg olmalıdır. Ama almadan önce fiyat araştırmasını biraz daha yapmanı tavsiye ederim örneğinhttp://www.karsilastir.com/U25503/Samsung-UE-46ES5700-116cm-100Hz-UsbMovie-Uydu-Alicili-SMART-LED-TV buradan bakabilirsin bende birçok ürünü araştırıken burası ürünü aramamı kolaylaştırıyor umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • arkadaşlar yarın almayı düşünüyorum. bimeks'te 1799. tavsiye edermisiniz. 46d 5000 kullanıyorum çok memnunum babamlara alacağız bunu. acil yardım etmenizi rica ederim.
  • Arkadaşlar , bu televizyona sahip olup daha detaylı yorum getirebilecek kimse var mı ?
    Örneğin ;
    **SD yayınların kalitesi nasıl ,
    **Dahili uydu alıcısının performansını nasıl değerlendirirsiniz ,
    **USB'den okuyamadığı format ve daha benzeri tecribeleriniz nelerdir acaba ?
  • UE-46ES5700 Samsung Led Tv nasıl fiyat ve perfromansı kulannanlar acaba
  • Dostum ben geçen gün aldım 46es5700..tv yi çok beğendim ..biraz önce internet bağlantısını da denedim çok keyif aldım..

sd yayınlarda oldukça güzel..

sitede bulunan normal anten kablosu ile tv izleyen birisiyim..teknolojiyi de fazla beceremiyorum...o sebeple teknik olarak şöyle iyi böyle iyi diyemeyeceğim ama bu haliyle bile görüntünün çok iyi olduğunu söyleyebilirim..

iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: veradrake

Dostum ben geçen gün aldım 46es5700..tv yi çok beğendim ..biraz önce internet bağlantısını da denedim çok keyif aldım..

sd yayınlarda oldukça güzel..

sitede bulunan normal anten kablosu ile tv izleyen birisiyim..teknolojiyi de fazla beceremiyorum...o sebeple teknik olarak şöyle iyi böyle iyi diyemeyeceğim ama bu haliyle bile görüntünün çok iyi olduğunu söyleyebilirim..

iyi geceler

dahili wi-fi alıcısı var mı bu modelde???
  • Hayır yok..internet kablosunu televizyona takarak bağlanabiliyorum...

yada bir aparat varmış...100-150 tl civarında onu tv ye bağlayınca kablosuz oluyor..
  • teşekkürler cevap için
  • 46ES5700 an itibarı ile vatanda 1540 tl
    şu anda c650 kullanıcısı olarak almaya karar verdim gibi
    ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.