Şimdi Ara

Samsung 46c650 için hd reveiver?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsun 46c650 tvim için hd bir cihaz almak istiyorum.Yurt dışından klon dreambox 800hd se getircektim ancak klon dreamboxtan vazgeçtim.Aklımda iki tane model var 1.atlanta hd box 2.medialink black panter.Bu iki cihaz arasında hangisini tercih etmeliyim.Merak ettiğim başka birşeyde atlanta ve medialink enigma2 sistemi destekliyor mu kullanan arkadaşlar varsa yardımı olabilir mi?

• atlanta ve medialink enigma2 desteklemez klon dreambox 800 hd se görüntü olarak bu ikisine göre daha iyi görüntü veriyor diyebilirim.Ama yine de imkanın varsa şahsen gör derim içine sinerek almış olursun.
  • Öncelikle garantili bir cihaz almak istiyorum birde fazla kurcalamak istemiyorum açıkcası kullanımı ve performansı rahat bir cihaz alıyorum.Atlanta hd box'ı alırsam dezavantajlarım ne olabilir.Birde t tuşlusu ile arasında teknik olarak herhangi bir fark warmı..
  • Yokmu arkadaşlar yardımcı olabilecek bugun cihaz alıcamm...
  • candostuma mesaj attım sanırım gördüğü zaman cevap verir.Sizce nasıl bir cihazdır atlanta hd box yada klon dreambox 800hd mi tercih etmeliyim.
  • atlanta hd box sd görüntü kalitesi vasat, hd görüntü kalitesi iyi. (türksat uydu yayını üzerinden bizzat led lcd ye bağlayıp gördüm) bu arada cihazın kasa dizaynı küçük ve kaliteli.(siyah alüminyum) medialink blackpanther de aynı kasaya sahip. sadece tuş yerleri farklı.
    benim gibi genel olarak sd yayınları izleyeceksen hayal kırıklığı yaşarsın. bu konuda serkangüzel üstadın tavsiyelerine göre hareket etmeni öneririm.
  • Hocam bugun baya bir dükkan gezdim ve aradığım cihazları bizzat deneme fırsatım oldu.Dreambox 800hd ve atlanta hd box hd kalitesi olarak aynı diyebilirim ancak sd görüntüde kesinlikle atlanta hdbox daha kaliteli çıktı.Bunu neye bağlıyosunuz peki.
  • neyemi bağlıyorum. daha önce 2.el atlanta hd box aldım, standart kullanıcı olarak türksat uydusunda 1 gün kullandım. sd yayınlar vasattı, bende genelde sd yayınları izlerim. malum hd yayınlar trt ve atv hariç şifreli. cihazı ertesi gün sattım. aynı cihazı uydu cihazı satan dükkanlardada izledim, yine aynı şekilde sd ler vasattı. hele trt yayınları berbattı.
  • Bende gözümle görmüş olmasaydım inanmayabilirdim zaten.İzlediğim tv 46" lg led tv.Ben ise evde samsung 46c650 ile kullancam.Sizin baktınığınız tv ile veya cihazlarda kullanılan imajlar ile iyi görüntü alamamış olabilrisiniz.Ne zaman oluyor acaba bu dediğiniz olay.
  • sen en iyisi bu konuların uzmanı serkangüzel'e danış. ne desem aksini söylüyorsun. kolay gelsin. Allah gönlüne göre versin.
  • Aksini söylemek için bir derdim yok sadece ortadaki durumun sebebini merak ediyorum sen yanlş anladıysan kusura bakma yazdığın cevaplar için sağol.
  • arkadaşlar bilmedigim için soruyorum bu tv nin bünyesinde dahili uydu receiver yok mu ?? arkada bir yuva var .. orası ne işe yarıyor... biraz açıklama istirham ediyorum lütfen.. tv yi alırken bana dahili HD receiver var denilmişti :-( Kandırıldık mı ?? :-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

arkadaşlar bilmedigim için soruyorum bu tv nin bünyesinde dahili uydu receiver yok mu ?? arkada bir yuva var .. orası ne işe yarıyor... biraz açıklama istirham ediyorum lütfen.. tv yi alırken bana dahili HD receiver var denilmişti :-( Kandırıldık mı ?? :-(

o dediğiniz hd receiver değildir karasal dijital yayındır henüz böyle bir çalışma yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

arkadaşlar bilmedigim için soruyorum bu tv nin bünyesinde dahili uydu receiver yok mu ?? arkada bir yuva var .. orası ne işe yarıyor... biraz açıklama istirham ediyorum lütfen.. tv yi alırken bana dahili HD receiver var denilmişti :-( Kandırıldık mı ?? :-(

c650 yani c serinde dahili uydu alıcı bulunmaz, d serisinde d7000den sonra var

(not:d6500 de de olabilir ama c650de olmadıgına eminim çünkü kendim hem c650 hem c750 kullanıcısıyım
  • cevap için sagol ben de biraz baktım uydu receiver için DVB TUNER : -DVB-T/C/S2 şeklinde yazması gerekiyormuş sanırım..... oysa 46c650 de ilk ikisi yani DVB-T ile C var S2 yok.. Eşşek adam bize S nin uydu receiver oldugunu söyledi c harfinin nin s şeklinde okunuşu konusu da bizi yanılgıya götürdü..
    :-(
    saglık olsun ne yapalım .. bizde biraz para biriktirir alırız bir tane hd receiver .. bu durumda yapacak bir şey yok ...
  • DVB-T karasal yayın alıcı
    DVB-C kablolu yayın alıcı
    DVB-S sd uydu yayını alıcı
    DVB-S2 hd uydu yayını alıcı
  • arkadaşlar merhaba. yeni samsung 46c650 aldım. normal anten kablosu var apartmanın duvardan gelen.ve o kabloda yayın var. (küçük televizyonda taktım, cayır cayır) ama 46c650 de anten kablosunu taktığım zaman yayınlara ulaşamıyorum. menüdeki dış anten aktif olmuyor. Bana yardımcı olur musunuz?[:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.