http://rapid share.com/files/424970032/fix_SCX-4623FN.rar SCX 4623 FN Model
http://rapid share.com/files/424970557/FIX_SCX4623F_96.rar SCX 4623F Model Yazıcı için Fix
Bu Yazılımları Kimi Yerde Ücretli Satılıyor Ve Tek Kullanımlık Kendim Test Ettim Sıkıntı Yok İstediğiniz Kadar Kullanabilirsiniz.
1- Açıklamayı lütfen dikkatlice okuyunuz, eğer istenildiği gibi yapmazsanız, yazılım iş görmez 2- Yazıcının dirverları USB kablo ile bilgisayara yüklenmiş olmalıdır, eğer network üzerinden yazıcınız çalışiyorsa, bir usb kablo ile bilgisayara bağlayıp driverlarını yeniden yükleyin , daha sonrada bizim yazılımımızı usb kablo ile yazıcıya yükleyin 3- PROGRAMDAN- "YAZICI MODELLERİ" den yazıcı modelini seçiniz 4- Yazıcıyı kapatınız, ve tekrar Çalıştırıken ilk başta "DUR-TEMİZLE" tuşuna basılı tutarken "GÜÇ" tuşuna basınız, ve 2-3 sn bekleyiniz 5- Ekranda ""DOWNLOAD MODE PRESS STOP KEY"" mesajı gördünüzde, "DUR-TEMİZLE" tuşunu bırakınız ve yeniden 1 defalığına "DUR-TEMİZLE" tuşuna basınız 6- Ekranda " WAIT IMAGE" yazısını MUTLAKA görmelisiniz, yoksa programı yüklesenizde yazıcı çalışmaz, Mutlaka “WAIT IMAGE” yazısı ekranda görülecek ve ondan sonra program çalıştırılacaktır. 7- Ekranda " WAIT IMAGE" yazısını görünce "INSTALL" tuşuna basınız 8- Yazıcıyı sakın kapatmayınız.
( Bilgide Eksik Olan İşlem Bittiğinde Yazıcı Ekranında Toner Değiştir Durdur - Devam Seçeneği Çıkacakltır Devam Diyoruz Ve Toneri Dolumlu Haliyle Baskı Almaya Devam Ediyoruz . )
Kolay Gelsin
güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık
emeğine sağlık program çalışıyor sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: toner
emeğine sağlık program çalışıyor sorun yok.
Alıntıları Göster
aylık 1000 çıktı alıyorum piyasada olan bu urunu mü önerir siniz (4623f)? maliyeti nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: bamya1
aylık 1000 çıktı alıyorum piyasada olan bu urunu mü önerir siniz (4623f)? maliyeti nasıl?
Alıntıları Göster
arkadaslar 4623f ve fn ile ilgili sunu soleyım eğer fax alamıyorsanız ve ısık yesıle donmuyorsa su yolu ızlıyorsunuz bı kere ekranda wait image yazısını gormessenız programı atamassınz .yukarıda arkadasın verdiği doğrultuda açıklamaları yapıyorsunz ve toner uzerındekı cıpı cıkartıyorsunz
quote:
Orijinalden alıntı: kenan87
arkadaslar 4623f ve fn ile ilgili sunu soleyım eğer fax alamıyorsanız ve ısık yesıle donmuyorsa su yolu ızlıyorsunuz bı kere ekranda wait image yazısını gormessenız programı atamassınz .yukarıda arkadasın verdiği doğrultuda açıklamaları yapıyorsunz ve toner uzerındekı cıpı cıkartıyorsunz
Alıntıları Göster
linkler kırık, yenilemeniz mümkünmü?
quote:
Orijinalden alıntı: sembusek
linkler kırık, yenilemeniz mümkünmü?
Alıntıları Göster
linkler problemli. yenilyebilmiyiz? teşekkürler. çok işime yarayacak gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: bynmn
linkler problemli. yenilyebilmiyiz? teşekkürler. çok işime yarayacak gibi.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar merhaba tüm modeller için ayrı ayrı dosya aramaya gerek yok. Samsung 1660,1915,2525,2580,4300,4600,4623f,4623fn,4824fn,4828fn ve Xerox 3155,3160,3210,3220 modellerinin resetlenmesi için gereken tüm dosyalar tek yerde toplu halde. Herkes bedava reset yapabilir.İşte link http://hotfile.com/dl/78925556/345aee8/full_reset.rar.html
quote:
Orijinalden alıntı: üstad34
Arkadaşlar merhaba tüm modeller için ayrı ayrı dosya aramaya gerek yok. Samsung 1660,1915,2525,2580,4300,4600,4623f,4623fn,4824fn,4828fn ve Xerox 3155,3160,3210,3220 modellerinin resetlenmesi için gereken tüm dosyalar tek yerde toplu halde. Herkes bedava reset yapabilir.İşte link http://hotfile.com/dl/78925556/345aee8/full_reset.rar.html
Alıntıları Göster
link ölmüş tekrar verebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: syo
link ölmüş tekrar verebilirmisiniz
Alıntıları Göster
"daha sonrada bizim yazılımımızı usb kablo ile yazıcıya yükleyin "
ama nasıl bilen varsa ayrıntılı anlatır mı?
beyler acil samsung 4623F chip resetleme için yardımcı olabilecek program lazımm :((
quote:
Orijinalden alıntı: elias0514
beyler acil samsung 4623F chip resetleme için yardımcı olabilecek program lazımm :((
samsung scx 4623f chip reset programı için linki yenileyebilirmisiniz,linklerin hepsi ölmüş:(
quote:
Orijinalden alıntı: elsympaty
samsung scx 4623f chip reset programı için linki yenileyebilirmisiniz,linklerin hepsi ölmüş:(
Alıntıları Göster
bu progrmları indiren arkadaşlar bana mail atabilrimi zamet olmazsa
quote:
Orijinalden alıntı: baykju
bu progrmları indiren arkadaşlar bana mail atabilrimi zamet olmazsa
Alıntıları Göster
Arkadaşlar banada mail olarak atarmısınız adresim Caaashhh@hotmail.com Teşşekürler şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: RaMMs_46
Arkadaşlar banada mail olarak atarmısınız adresim Caaashhh@hotmail.com Teşşekürler şimdiden
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben de var ama attığım zaman error veriyor acaba çalışan varsa biriside de mail atsa yada linkleri yenileseler olmaz mı?
slm ben reset attım fakat imaje eror diyo ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
quote:
Orijinalden alıntı: crissati
image error hatasının nedeni yüklediğin versiyonun düşük olmasıdır. (örnek olarak v96 yüklemeye çalışıyorsundur v99 yazıcına bu hatayı verir) yeni versiyon yazılım temin edip yüklemelisin
quote:
Orijinalden alıntı: almura
quote:
Orijinalden alıntı: crissati
image error hatasının nedeni yüklediğin versiyonun düşük olmasıdır. (örnek olarak v96 yüklemeye çalışıyorsundur v99 yazıcına bu hatayı verir) yeni versiyon yazılım temin edip yüklemelisin
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Samsung 4623F çip resetleme nasıl yapılacak yardımcı olabilir misiniz.Verielen linkler çalışmıyor galiba...Lütfennn
quote:
Orijinalden alıntı: zeysen00
Arkadaşlar Samsung 4623F çip resetleme nasıl yapılacak yardımcı olabilir misiniz.Verielen linkler çalışmıyor galiba...Lütfennn
Alıntıları Göster
4623f için yeni link ekleyebilirmisiniz yada elinde olan varsa gönderebilirmi receportatas@gmail.com