Şimdi Ara

Samsung 4623F Ve 4623FN Resetleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
89.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapid share.com/files/424970032/fix_SCX-4623FN.rar SCX 4623 FN Model

http://rapid share.com/files/424970557/FIX_SCX4623F_96.rar SCX 4623F Model Yazıcı için Fix

Bu Yazılımları Kimi Yerde Ücretli Satılıyor Ve Tek Kullanımlık Kendim Test Ettim Sıkıntı Yok İstediğiniz Kadar Kullanabilirsiniz.

1- Açıklamayı lütfen dikkatlice okuyunuz, eğer istenildiği gibi yapmazsanız, yazılım iş görmez
    2- Yazıcının dirverları USB kablo ile bilgisayara yüklenmiş olmalıdır, eğer network üzerinden yazıcınız çalışiyorsa, bir usb kablo ile bilgisayara bağlayıp driverlarını yeniden yükleyin , daha sonrada bizim yazılımımızı usb kablo ile yazıcıya yükleyin
    3- PROGRAMDAN- "YAZICI MODELLERİ" den yazıcı modelini seçiniz
    4- Yazıcıyı kapatınız, ve tekrar Çalıştırıken ilk başta "DUR-TEMİZLE" tuşuna basılı tutarken "GÜÇ" tuşuna basınız, ve 2-3 sn bekleyiniz
    5- Ekranda ""DOWNLOAD MODE PRESS STOP KEY"" mesajı gördünüzde, "DUR-TEMİZLE" tuşunu bırakınız ve yeniden 1 defalığına "DUR-TEMİZLE" tuşuna basınız
    6- Ekranda " WAIT IMAGE" yazısını MUTLAKA görmelisiniz, yoksa programı yüklesenizde yazıcı çalışmaz, Mutlaka “WAIT IMAGE” yazısı ekranda görülecek ve ondan sonra program çalıştırılacaktır.
    7- Ekranda " WAIT IMAGE" yazısını görünce "INSTALL" tuşuna basınız
    8- Yazıcıyı sakın kapatmayınız.

( Bilgide Eksik Olan İşlem Bittiğinde Yazıcı Ekranında Toner Değiştir Durdur - Devam Seçeneği Çıkacakltır Devam Diyoruz Ve Toneri Dolumlu Haliyle Baskı Almaya Devam Ediyoruz . )

Kolay Gelsin

• güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık
    emeğine sağlık program çalışıyor sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toner

emeğine sağlık program çalışıyor sorun yok.

Alıntıları Göster
    aylık 1000 çıktı alıyorum piyasada olan bu urunu mü önerir siniz (4623f)? maliyeti nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamya1

aylık 1000 çıktı alıyorum piyasada olan bu urunu mü önerir siniz (4623f)? maliyeti nasıl?

Alıntıları Göster
    arkadaslar 4623f ve fn ile ilgili sunu soleyım eğer fax alamıyorsanız ve ısık yesıle donmuyorsa su yolu ızlıyorsunuz bı kere ekranda wait image yazısını gormessenız programı atamassınz .yukarıda arkadasın verdiği doğrultuda açıklamaları yapıyorsunz ve toner uzerındekı cıpı cıkartıyorsunz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan87

arkadaslar 4623f ve fn ile ilgili sunu soleyım eğer fax alamıyorsanız ve ısık yesıle donmuyorsa su yolu ızlıyorsunuz bı kere ekranda wait image yazısını gormessenız programı atamassınz .yukarıda arkadasın verdiği doğrultuda açıklamaları yapıyorsunz ve toner uzerındekı cıpı cıkartıyorsunz

Alıntıları Göster
    linkler kırık, yenilemeniz mümkünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sembusek

linkler kırık, yenilemeniz mümkünmü?

Alıntıları Göster
    linkler problemli. yenilyebilmiyiz? teşekkürler. çok işime yarayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynmn

linkler problemli. yenilyebilmiyiz? teşekkürler. çok işime yarayacak gibi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba
    tüm modeller için ayrı ayrı dosya aramaya gerek yok.
    Samsung 1660,1915,2525,2580,4300,4600,4623f,4623fn,4824fn,4828fn ve Xerox 3155,3160,3210,3220 modellerinin resetlenmesi için gereken tüm dosyalar tek yerde toplu halde.
    Herkes bedava reset yapabilir.İşte link
    http://hotfile.com/dl/78925556/345aee8/full_reset.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: üstad34

Arkadaşlar merhaba
    tüm modeller için ayrı ayrı dosya aramaya gerek yok.
    Samsung 1660,1915,2525,2580,4300,4600,4623f,4623fn,4824fn,4828fn ve Xerox 3155,3160,3210,3220 modellerinin resetlenmesi için gereken tüm dosyalar tek yerde toplu halde.
    Herkes bedava reset yapabilir.İşte link
    http://hotfile.com/dl/78925556/345aee8/full_reset.rar.html

Alıntıları Göster
    link ölmüş tekrar verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: syo

link ölmüş tekrar verebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    "daha sonrada bizim yazılımımızı usb kablo ile yazıcıya yükleyin "

ama nasıl bilen varsa ayrıntılı anlatır mı?
  • beyler acil samsung 4623F chip resetleme için yardımcı olabilecek program lazımm :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: elias0514

beyler acil samsung 4623F chip resetleme için yardımcı olabilecek program lazımm :((
    samsung scx 4623f chip reset programı için linki yenileyebilirmisiniz,linklerin hepsi ölmüş:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsympaty

samsung scx 4623f chip reset programı için linki yenileyebilirmisiniz,linklerin hepsi ölmüş:(

Alıntıları Göster
    bu progrmları indiren arkadaşlar bana mail atabilrimi zamet olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykju

bu progrmları indiren arkadaşlar bana mail atabilrimi zamet olmazsa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar banada mail olarak atarmısınız adresim Caaashhh@hotmail.com Teşşekürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaMMs_46

Arkadaşlar banada mail olarak atarmısınız adresim Caaashhh@hotmail.com Teşşekürler şimdiden

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de var ama attığım zaman error veriyor acaba çalışan varsa biriside de mail atsa yada linkleri yenileseler olmaz mı?

suikast_32@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: suikast_32

arkadaşlar ben de var ama attığım zaman error veriyor acaba çalışan varsa biriside de mail atsa yada linkleri yenileseler olmaz mı?

suikast_32@hotmail.com

Alıntıları Göster
    lütfen linkleri yenilermisiniz..hepsi ölü???

• slm ben reset attım fakat imaje eror diyo ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crissati

slm ben reset attım fakat imaje eror diyo ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

image error hatasının nedeni yüklediğin versiyonun düşük olmasıdır. (örnek olarak v96 yüklemeye çalışıyorsundur v99 yazıcına bu hatayı verir) yeni versiyon yazılım temin edip yüklemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: almura

quote:

Orijinalden alıntı: crissati

slm ben reset attım fakat imaje eror diyo ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

image error hatasının nedeni yüklediğin versiyonun düşük olmasıdır. (örnek olarak v96 yüklemeye çalışıyorsundur v99 yazıcına bu hatayı verir) yeni versiyon yazılım temin edip yüklemelisin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Samsung 4623F çip resetleme nasıl yapılacak yardımcı olabilir misiniz.Verielen linkler çalışmıyor galiba...Lütfennn

• quote:

Orijinalden alıntı: zeysen00

Arkadaşlar Samsung 4623F çip resetleme nasıl yapılacak yardımcı olabilir misiniz.Verielen linkler çalışmıyor galiba...Lütfennn

Alıntıları Göster
    4623f için yeni link ekleyebilirmisiniz yada elinde olan varsa gönderebilirmi receportatas@gmail.com
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.