Şimdi Ara

samsung 42' led tvler hakkında (42F5070-42F5570) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
5
Favori
38.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun.evet kampanya öyleymiş,bende sipariş verdim.gelsin görelim ama fiyatın çok iyi olduğu kesin
  • tv ler geldi mi sorunsuz kliksa dan aldığınız

bende sipariş geçeceğim de
  • Ben ikisinden de almadım LG LA613S bitt, yetişemedik.. Samsung 42F5070'de ise orjin ülke çin görünüyor malesef..
  • 32ff5570 modelini yeni aldım arkadaşlar her türlü incik boncuğunu çözdükten sonra tam 1 hafta sonra tvde görüntü gitti sadece ses geliyodu dün servis tvyi aldı şimdi bekliyoruz bakalım. şans mı dersen bilemiyorum ama ben böyle şansa da gıcık olurum yani.

neyse tvdeki wireless dlna ile pcden film atma telefondan screen mirroring falan herşeyi yaptım aletle. herşey birbirine bağlandı acayip bişey oldu

kalan listesi ile sorunu olan arkadaşa söyleyeyim oraya gidince fabrika ayarına alıp tvyi tekrar kur çünkü kanal listesini hafızasında tutuyor sıkıntı olmuyor. eğer liste sürekli değişiyorsa yazılım güncelleme yapılabilir hala da sorun varsa eğer servis yolu gözükür

tvyi ben de çin malı olarak gördüm sanki ama şimdi tam emin değilim tv gelsin bi daha bakarım

1000 liraya aldım ben tvyi 100Hz ve süper bir görüntüsü var

yayını sarı tonlu gösteren arkadaşa da sesleniyorum tvnin bi yernide renk tonu ayarı var mavi ve normal diye seçenek vardı sanırım onu mavi yaparsan sarı ton kayboluyor. menünün kesin yerini söyleyemiyorum çünkü tv serviste :(

benim çok sorunum oldu ilk etapta bu tv ile yayını halletme dlna altyazı falan ama hepsini hallettim. yardımcı olabilirim.

ironik olan her bi şeyini hallettim de tvnin şaftı ondan mı kaydı acaba :D

• RevengeR kullanıcısına yanıt
    öncelikle bu televizyonu almadan önce mayıs ayında 40es5500 almıştım. serinin sonuna gelen model olduğu için çok uygundu fiyatı. ancak televizyonda led akması diye bir sorun çıktı.uzun süreçten sonra iade ettim kızdım ve o zaman yeni çıkan 42f5570'i 1900 tl'den aldım ve hiç sorun çıkarmadı.

diyeceğim şu, yaptığım yoğun araştırmalar neticesinde bir televizyon serisinin çıkışından uzun süre geçtiyse ve fiyat indiyse çok yüksek ihtimalle sorun çıkartıyor. işlem gören televizyonları veya hatalı üretimleri sattıklarını okudum. şimdi benim model 1300'lere gerilemiş ama görüyorum ki alan birçok kişide sorun çıkartıyor.

yorum sizin
  • bekon led tv almıştım 3d li internetli falan interneti kullanmadım hala ekstradan harici bir aparat lazımmış bu aparatı nereden bulabilirim acaba
  • bu tvler .mkv uzantılı filmleri oynatır mı ? bir de .srt uzantılı altyazı dosyalarını oynatır mı ? şimdiden teşekkürker... :)
  • 42F5570 almak istiyordum ancak incelediğimde panelin 50hz olması çok rahat farkediliyordu bu yüzden vazgeçmek durumunda kaldım. Samsung şu CMR denen düzenbazlıktan vazgeçip adam gibi 100hz panel koysaydı şu tvye tadından yenmezdi. Piyasada bu fiyat aralığında da pek fazla alternatif yok ne yazıkki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehayakar

bu tvler .mkv uzantılı filmleri oynatır mı ? bir de .srt uzantılı altyazı dosyalarını oynatır mı ? şimdiden teşekkürker... :)

Samsung tvlerin tum modelleri bu dediklerini yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverD@Se kullanıcısına yanıt
    Hoca, inceledgm tum sitelerde hatta samsung da 100 hz yaziyo 50 hz yi siz nerde gordnz okudunz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ksrtimdan 640 tl cekilerek 32f5570 i az once aldim 238 iade puanim vardi tvde suan 880 tl hizlialda
    Insallah menn kalirim 42 sini cook dusundum ama 500tl fazla veremedim bi turlu

• ozan_k kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettgnz benim tv de 1300 lere inmis dedgnz 42f5570 mi

Yani bu residede mi sorunalrla karsilasiliyo int yorumlardan pek benk denk gelemedm olumsz bisi ama oyleyse kotu 32f5570 i sipars verdim 4 saat once

• Samsung'un sitesinde ve satis sitelerinde bahsedilen Hz degeri ne yazikki yazilim ile yukseltilmis Hz degeri yani CMR(Clear Motion Rate). Bircok yerde F5000 serisinde kullanilan panelin 50hz oldugunu okudum bir tanesini de kaynak olarak vereyim.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue42f5500-201308193252.htm

İncelemede "Picture Quality" bolumune bakarsaniz 50hz panel kullandigini belirtmisler. Ancak inceleme genel olarak gayet yuksek puan almis gorunuyor. Bence iyi bir tv sizde iyi bir fiyata almissiniz.
  • OverD@Se kullanıcısına yanıt
    Ingilizcem yok hocam okuyamdm
    Bakalim hocam bi cok siteye baktim yorumlari okudum doanim haberde alanlarim yorumlari derken olumsz bisi nerdeyse yok
    Hizli alda 880 e kadar inincede istedm iste 720p filmlerimi izlemk icin aldim 42 almadgma pisman olmam ins. :))

• catik kullanıcısına yanıt
    evet o model. canını sıkma. her tvde sorun çıkacak diye bir kaide yok.

• beyler bilgi olsun diye yazayım dedim tv servisten geldi baya oldu hatta. paneli komple değiştirmişler nedense ama hızlı değiştirdiler ben de şaşırdım.
    şu anda hiçbir sıkıntı görünmüyor.

sıkıntı olarak şu var ben pcdeki filmleri wireless bağlantı üzerinden izliyorum da arada ağdan düşmeler oluyor. modem kaynaklı olabilir diyorum daha da çözemedim açıkçası bi fikri olan var mı?
  • bence modem kaynaklı çünkü bazı modemler desteklemiyor desteklese bile bazilari hizdan kaybediyor

• arkadaşlar cihazı samsung telefonuyla all share aracılığıyla bağlayabilen var mı? tam bağlanıyorum hemen atıyor bağlantıyı
  • Arkadaşlar 42F5570 aldım, televizyon internete kablosuz bağlı ama sorunlarım var.

1- you tube çok yavaş, laptop ile takılmadan 360p çalışan bir video TV'nin you tube uygulamasında 360p de takılıyor. Takılmadan seyredebilmek için ne yapmalıyım.
    2- PC ye allshare i yükledim, sağ altta duruyor, filmlerim bilgisayarın d: sürücüsünde ve paylaşıma açtım. Televizyondan PC görülüyor ama filmler görülmüyor. filmleri seyretmek için ne yapmalıyım.
    3- Ne yaptıysam laptoptaki videoları televizyonda oynatamadım, bunu anlatan bir yer veya uygulama var mıdır, Türkçe olursa daha iyi olur, ingilizce anlatıma da razıyım. HDMI kablo tak çıkar yapmak istemiyorum. Sistemi olduğunca basit yapmak istiyorum çünkü annem babam kullanacak.

Not: laptopu evdeki kablosuz ağa ilk tanıttığımda video film resim müzik paylaşımlarının hepsini kapatmıştım, bunu açmam gerekir mi, nereden açabiliyordum?

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

• kasif kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle notunuzda belirttiğiniz üzere paylaşıma kapanmasından kaynaklanıyor. Ağ ayarlarını biraz daha kurcalayarak bulup açarsanız sorununuz çözülecektir diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.