Şimdi Ara

SAMSUNG 40F6340 MM DE VE KLIKSADA 1499 MUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Konu çok eski yeni başlık açın dedim ama inatla bu konudan devam ediyorlar o yüzden başlığa böyle yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 6 Ocak 2014; 0:24:17 >

• çek ve WP birleşmez.
  • birleşmediği nerede yazıyor acaba?

edit: evet yazıyormuş buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 29 Ekim 2013; 10:14:55 >
  • başlığı değiştirdim arkadaşlar çek ve wp birleşmiyor yazmışlar..
    bu arada fiyat mağazada geçerli değilmiş..

BU ARADA MAĞAZADA LG 42LA640S 1699 TL ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sero36

Arkadaşlar 40es6340 ile 40F6340 arasında ne fark var????

Keşke tv bölümünde sorsaydın. Başlık eski yukarı çıkarmışsın. En ayırıcı özellik es serisi 2012 model f serisi 2013..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün bimekslerde 1599 a satılıyor gidin bakın :) teknosa oyun yapmıs gene
  • Hatta bugün itibari ile hem bimeks hemde teknosa da 1529 TL ye satılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni başlık açın arkadaşlar. 2 aylık konu...

• SAMSUNG 40F6340 en fazla 1100 TL eder kişisel fikrim 1000 tl verilmez

1700 tl paranız varsa Samsung 40F6500 veya 40F6510 alın
  • bu teknosa ne kadar ezik bir firma.wp ve çeki aynı anda veremiyor
  • Komşuya 3 ay önce 1499 TL ye aldik bana 100 TL wp kaldi kâr extradan hem de kliksa 12 taksit .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 gün önce MM'de 1499₺ idi arkadaşlar.

• PHİLİPS 46PFL5507 K12 VE BU SAMSUNG var evde ama PHİLİPS in görüntü kalitesi abartmıyorum SAMSUNG tan kat kat üstün Bu SAMSUNG daha yeni model ve daha küçük ekranlı olmasına rağmen görüntü kalitesini hiç beğenmedim !
    2D 3D çevirme var SAMSUNG ta oda çok kötü nerdeyse görüntüde bişey değişmiyor
    İmkanınız varsa bu tv yi PHİLİPS ile kıyaslayın (SD ve HD yayınlarda tarafımdan denenmiştir)

PHİLİPS inde kötü yanı smart tv si çok yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierkan -- 6 Ocak 2014; 0:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

PHİLİPS 46PFL5507 K12 VE BU SAMSUNG var evde ama PHİLİPS in görüntü kalitesi abartmıyorum SAMSUNG tan kat kat üstün Bu SAMSUNG daha yeni model ve daha küçük ekranlı olmasına rağmen görüntü kalitesini hiç beğenmedim !
    İmkanınız varsa bu tv yi PHİLİPS ile kıyaslayın (SD ve HD yayınlarda tarafımdan denenmiştir)

Philpsin diğer kötü yanı dts ses çözmüyor,

• Siteden 3d alışveriş yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

PHİLİPS 46PFL5507 K12 VE BU SAMSUNG var evde ama PHİLİPS in görüntü kalitesi abartmıyorum SAMSUNG tan kat kat üstün Bu SAMSUNG daha yeni model ve daha küçük ekranlı olmasına rağmen görüntü kalitesini hiç beğenmedim !

Philpsin diğer kötü yanı dts ses çözmüyor,

evet beni çok etkilemiyor mkv leri ve tüm formatları oynattı şuana kadar 1 kez bu ses pronblemini yaşadım indirmeden önce bakmaklazım , ama görüntü kalitesi gerçekten çok iyi samsunga ve diğer televizyonlara baktıktan sonra iyiki philipsi almışım diyorum

• geçen hafta bu tv ile ilgili konu açtım silindi. mmarkt dan 1499 liraya aldık.Bence çok kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escrazy82

geçen hafta bu tv ile ilgili konu açtım silindi. mmarkt dan 1499 liraya aldık.Bence çok kaliteli.

İyi almışsın gerçekten. MM 4 ocak kataloğunda ürünü 1799 TL den basmıştı. Demekki bunlar mağazada indirim, kataloglarda bindirim yapıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.