Şimdi Ara

SAMSUNG 40D8000 vs LG 42LW650S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam Dostum,
    3800 TL ye mediamarktan aldım, teknosa 47LW980S full nano lede 4900 lira demiş,
    o kadar fiyatlara çıkmak istemem dostum :) 2500 den fazla vermem diye yola çıkmıştım...
    Servis bu akşam gelmeyi beceremicek sanırım, yarına kaldı...
    servis işini beğenmedim doğrusu arayıp ne zaman geleceksiniz vs. vs. muhatap olmak yerine
    merkezden bu işin yapıldığı bir sistem olmalı...
    Tvyi denediğimde testler yaptığımda paylaşırım dostum.
    İyi akşamlar...
  • Zor bir tercih , Lg'nin 650s modeli iddaalı bir model. gözlük avantajı mat panel olması yansıma sıkıntısı olmaması gibi avantajları var. DTS desteği yok eksisi o

    ama karşılaştırdığın cihaz D8000 OLUNCA.. D8000'i al kardeşim
  • d8000 daha üst bir cihaz 3d performansı lg ile aynı değil daha üstün deneyim yaşarsınız fiyat olarakda d8000 fazla kullanım acısından samsung menuleri lgnin menulerinden daha güzel
  • lg nin lw serileri piyasaya çıktığından beri samsungun modelleri çöp oldu, bilgin olsun. 2d ve 3d görüntü kalitesi zaten tartışmasız lg de daha iyi. samsungun vivid renklerinden başka bir numarası yok, oda göz yoruyor. lg lw serisi alırsan kazanacakların: süper kalite 2d + tartışmasız 3d performansı + clouding sorunu olmayan cillop panel (samsunglarda olmayanını göremezsin). kısaca samsung alırsan hüsran olur, demedi deme. birkaç aydır lg kullanıyorum, arkadaşımda da samsung var; hergün elimi öptürüyorum kerataya
  • Merhaba.

    Televizyonu 26 Ekim Çarşamba günü aldım.

    Televizyonum "Doğu Elektronik" denilen LG yetkili servisinin beceriksizliği, dsiplinsizliği, yalancılığı ve laubaliliği sebebiyle 2 günde ancak kurulabildi.

    MediaMarktan tvyi alırken oradaki LG satış temsilcisi Engin Bey, "Doğu Elektronik" in kartını vererek, burayı aradığımda tvmin kurulacağını söylemişti. Servisin tanıdığı iyi bir servis olduğunu söyledi! Kabus böyle başladı arkadaşlar.

    27 Ekim Perşembe akşamı 19:00 dan sonrasına randevu aldığım halde gelmediler. Aradığımda "Gürhan Kildiş" 2 araçlarının birden bozulduğu servise geç başlayabildikleri o yüzden aksama yaşandığını belirttiler. Sonuçta hesaplanmayan aksaklıklar her zaman yaşanır, sorun değil dedim.
    Bunun bir yalan bir oyalama taktiği olduğu o zaman hiç aklıma gelmemişti!


    28 Ekim sabah LG Müşteri Hizmetlerini aradım, yukarıdaki servisin LG yetkili servisi olup olmadığını sordum. Servisle muhatap olmak istemediğimi belirttim. LG olarak servisi arasanız ve bana öğleden sonrası için kaçta geleceklerse randevu almasını istedim. İlk baştan servisle kendim irtibata geçtiğimden bunu benim ayarlamam gerektiğini söylediler. Bende öyle yaptım.

    28 Ekim sabahtan servisi tekrar aradım Öğlen 13:00 den sonrası için tekrar randevu aldım. Geleceklerini bildirdiler.
    Öğlen 16:00 olunca ve servis hala gelmeyince benim sigortalar tek tek attı arkadaşlarım. Servisi tekrar aradım ne zaman geleceklerini sordum. "Gürhan Kildiş" 19:00 kadar geleceklerini kesin saat veremediklerini çeşitli sebeplerden kurulumların uzadıklarını bildirdi! LG Müşteri Hizmetlerinin 444 6 543 telefonunu arayıp montaj istersem çağrımın tüm servis arabalarına düşeceğini kurulumun hızlanacağını söyledi.

    LG Türkiyeyi aradım montaj talep ettim, Cumartesi sabahına başka bir servisin kuruluma geleceğini belirtti. İlk defa bu şekilde arayarak montaj talebini yaptığımı anladım.
    "Doğu Elektronik" 2 gündür beni oyalamış! Tüm servis arabalarına çağrı düşmesi diye bir durum yok arkadaşlar tamamen yalan!!! LG Türkiyeye montaj için aradığınızda LG size yetkili servisi yönlendiriyor, siz servisin peşinden koşmuyorsunuz!!!

    Durumu anlayınca Mediamarkt 'ı aradım, LG satış temsilcisi Engin Beyi telefona istedim. Zira bana LG Müşteri Hizmetlerini arayarak montaj kurulumun yapıldığını söylemedi! Beni "Doğu Elektronik" belasına bulaştırdı!!!

    29 Ekim Cumartesi günü başka bir LG yetkili servisine tvyi kurdurdum. Bu 2 gün içinde tvden soğudum. Servis geldi sehpa üzerine tvyi kurdu toplam süre 10 dk geçmemiştir. 10 dk yüzünden 2 günüm gitti, put gibi evde servis bekledim.

    Durum böyle arkadaşlar, kimse benim durumuma düşmesin diye yazma gereği duydum.

    Saygılar.




  • Arkadaşlar hepinizin yaptığı yorumlar sayesinde bende bu gün 42LW650s model tv mi aldım kısmetse yarın gelip kurulacak.. Eğer takıldığım bir şeyler olursa sizlerle paylaşırım..

    Umarım hatalı bir seçim yapmamışımdır.
  • Darty'de LG 42 LW650s 2599 TL bütün kartlara 9 ay taksit imkanı var.
    sizce uygun mu?
  • Gayet uygun fiyatı.
  • Arkadaşlar LG 42LW650S 'in aynı özelliklere sahip ama ekranı daha küçük bir modeli varsa modelini yazarsanız sevinirim, bizim salon biraz küçükte, teşekkürler.
  • 42" den önce 32" boyut var LW serisinde ama onda 650S modeli yok. 32LW5500 var en yüksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    42" den önce 32" boyut var LW serisinde ama onda 650S modeli yok. 32LW5500 var en yüksek.

    bahsettiğin 37" olmasın
  • LW serisi ekran boyutları 32-42-47-55 olarak gidiyor. Arası yok.
  • Samsung 40D8000 ile 40D8090 arasında fark var mıdır?
  • Merhaba,

    Bende LG 47LW650S, Samsung 46D7000 ve Sony 46HX720 modelleri arasında kaldım.
    Vatan'dan inceleme yaptım. Oradakisatışpersoneli LG 650S de 3D yi full HD vermediğini, Samsung da ise 3D yi full HD verdiğini satış temsilcisi söyledi. söylediler. Gerçekten LGnin bu modelinde 3D yifull hd izleyemiyormuyuz? Ayrıca, Lg nin daha mat olduğu ve renklerin daha doğal olduğunu söyledi.

    Bu 3 ürün arasında kararsız kaldım. hangisini tavsiye edersiniz.
  • LW650S serisi t anında 4 resim göstererek teorik olarak Full HD veriyor 3D de, ancak daha yumuşak bir 3D alınıyor. Yarı yarıya bir çözünürlük düşüşü yok ama biraz daha soft bir 3D, görüntü teoride Full HD ancak insan gözünün algılaması nedeniyle biraz soft bir 3D. Avantajı ise FPR gözlük kullanması nedeniyle rahat bir 3D kullanımı sunması.

    Verdiğin modellerden HX720 gayet iyi bir TV, eğer 2D ağırlıklı izleyeceksen bunu tercih et. 3D sık kullanacaksan LW650S düşünebilirsin.
  • Smartphone Remote ready
    Wifi built-in
    3D
    42-47"

    3000-3500 TL arasi hangi TV alinir arkadaslar?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    LW650S serisi t anında 4 resim göstererek teorik olarak Full HD veriyor 3D de, ancak daha yumuşak bir 3D alınıyor. Yarı yarıya bir çözünürlük düşüşü yok ama biraz daha soft bir 3D, görüntü teoride Full HD ancak insan gözünün algılaması nedeniyle biraz soft bir 3D. Avantajı ise FPR gözlük kullanması nedeniyle rahat bir 3D kullanımı sunması.

    Verdiğin modellerden HX720 gayet iyi bir TV, eğer 2D ağırlıklı izleyeceksen bunu tercih et. 3D sık kullanacaksan LW650S düşünebilirsin.

    LW650S 24.12.2011 tarihinde teknosadan 20 ay taksit ile 2.900 TL ye aldım o gün kurulumu yapıldı kendi uydu cihazı görüntüsü gayet güzel normal yayınlardada görüntü olarak başarılı, akıllı sensör devredeyken çok koyu gibi görünüyor ama ekranı canlıya alıp sensör kapandığında gayet net ve temiz bi görüntü var aynı samsunglar gibi ...ilk denememi blurey cihazda bi filmde yaptım bir kaç sahnede bulanma yaptı, baya bi şaşırdım ulan 200 hz tivi bunu yaparmı die trumotion önce en yükseğe getirdim bulanma arttı bu sefer trumotion u ve led karartmasını kapatınca rahatladı ve akıcı bir görüntü verdi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    LW650S serisi t anında 4 resim göstererek teorik olarak Full HD veriyor 3D de, ancak daha yumuşak bir 3D alınıyor. Yarı yarıya bir çözünürlük düşüşü yok ama biraz daha soft bir 3D, görüntü teoride Full HD ancak insan gözünün algılaması nedeniyle biraz soft bir 3D. Avantajı ise FPR gözlük kullanması nedeniyle rahat bir 3D kullanımı sunması.

    Verdiğin modellerden HX720 gayet iyi bir TV, eğer 2D ağırlıklı izleyeceksen bunu tercih et. 3D sık kullanacaksan LW650S düşünebilirsin.

    Yorumunuz için teşekkür ederim.

    2D de HX720 serisinin LW650S den ne gibi artıları var acaba? Panel, işlemcisi, clouding sorunu –diğer sorunlar, vs daha mı iyidir? Ağırlık biraz sony tarafındayım. Fiyat olarak da LG den 300 TL daha pahalı ve de Sony de gözlük vermiyorlar. Tanesini 169 TL den alabiliyormuşuz. Ama bir kampanyaları var; HX720 ile alınca Ps 3 paketini 199 TL ye alabiliyorsunuz.

    3D yi şu anda nekadar fazla kullanma ihtimali olur diye düşünüyorum. Çünkü 3D filmler yeni yeni artmaya başlıyor. Yılda kaç tane izleme şansımız olur pek bilmiyorum. Sony'nin 3D sini biraz izleme şansım oldu. Sanki samsung D8000 den daha akıcı gibi geldi. Tabi bunları aynı anda kaşılaştırmadım. Samsung D8000 ni başka yerde denemiştim.

    Bu arada dün 46HX 820 serisine de baktım. Onun da HX720 ye göre bir takım artıları var (OptiContrast Panel, GorillaGllas cam, dahili Wi-Fi, Enerji tasarruf düğmesi, Akıllı hareket sensörü,yüz algılama sensörü) ama HX720 ye göre fiyatı da 1.400 TL kadar fazlaydı. Artıları, bu farkı vermeye değer mi bilmiyorum… Bir sony mağazasında 46HX820 ye 5.199 TL (46HX720 için 3.799 TL) fiyat verdiler. Sanırım bunun yerine 47LW980S almak daha mantıklı olur mu? Ne dersiniz?




  • alın gitsin bir philips 7-8-9 serisi ama fpr gözlüklü olsun.tadından yenmez valla.ne samsung ne lg ne sony.eğer çıkarırsa panasonic vt 30 serisinin fpr gözlüklü modeli çıkarsa ondan alınız yoksa philips..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.