Şimdi Ara

.::SONY W5500-5710 KULÜBÜ::. (RESİMLİ İNCELEME)(Güncelleniyor...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.917
Cevap
16
Favori
183.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yıllık 72 ekran flat tüplü 29c5d modelinden sonra 11 Nisan 2009 günü gidip İstanbul Bilişim'den 2677/10 olarak aldığımız 37w5500 ve diğer w5500'ler hakkındaki kulübümüz hayırlı olsun.Eminim w5500 çok tutulacakİB 2+3 yıl firma garantisi veriyor bu biraz risk ama gidip orayı görseniz millet deli gibi ürün satın alıyor oradan,fiyat olarak gerçekten iyi fiyat veriyolar garanti alıcıya kalmış birşey.
    Benim tavsiyem stok sormadan oradan alışveriş etmeyin bu yönden biraz sıkıntı oluşuyor.

Cihaz bildiğimiz Sony kalitesinde piano black mat bir kasaya sahip biraz tozu belli ediyor.Kısaca 4 tane hdmi çıkışına,optik ses çıkışına,1 tane usb çıkışına(mp3,jpeg ve mpeg1 formatlarını destekliyor),100hz özelliğine,bravia engine 3 teknolojisine,500 cd parlaklığa,50.000 kontrasta,1920x1080 full hd çözünürlüğüne,8 ms tepki süresine,10w+10w olarak 20w hoparlöre,dvb tunere,24p sinema özelliğine,dlna ethernet özelliğine(dlna özelliği olan diğer cihazlarla ethernet yoluyla bağlantı),8 bit panele,vga pc çıkışına sahip olup çalışırken 140w,stand by modunda 0,17w enerji harcıyor.

Cihazın usb üzerinden video oynatma özelliği başarısız izleyeceğiniz videoyu mpeg1 formatına dönüştürdüğünüzde hem görüntü bozuluyor hemde görüntü full screen olmuyor.

Genel olarak cihaz verilenin hakkını veriyor alan ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

Sol Yan Girişler
    Sağ Yan Tuşlar
    Uzaktan Kumanda
    Sol Arka Girişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 6 Şubat 2010; 3:41:32 >

• ya bende panasonic plazma w500 ve philips 760 serisi arasında kaldım acaba 100hz modu xbox 360 ta oyunlarada aktif olabiliyomu birde lag sorunu varmı yada futbol maçlarında herhangi bir flulaşmma sorunu ile karşılaştınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

ya bende panasonic plazma w500 ve philips 760 serisi arasında kaldım acaba 100hz modu xbox 360 ta oyunlarada aktif olabiliyomu birde lag sorunu varmı yada futbol maçlarında herhangi bir flulaşmma sorunu ile karşılaştınmı

hocam aslında bu soruyu bana değilde o iki model ürünü alanlara sormanız lazım ama ben gene cevep veriyim.100hz xbox 360 oyunlarında pek getirisi olmayacaktır 100hz en büyük etkisi futbol maçlarında görülür bu sayede maçlarda flulaşmada daha az olur lag sorununa gelirsek w4500 serisi dışında w serilerinde bu konuda sorun yaşayan kişi görmedim desem yeridir ayrıca w serisi gamer tv adıyla oyun sitelerinde ödül almıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 18 Nisan 2009; 20:10:41 >

• Hocam resim bekliyoruz
    Güle güle kullan
  • Özellikle senin tvnin maç srasındaki 100hz motion flow etkisinin yorumu bekliyorum...
  • Ben de filmlerin sonunda çıkan kayan yazılar titreme yapıyor mu diye merak ediyorum.
  • Merhabalar,

5500 serisi ile ilgili sorularım olacak sizlere...

1- PC sinyal algılaması nedir?

2- Ben 10 bit panel var die biliyordum ama arkadaş 8 bit demiş... yoksa bu 37" için mi böyle?

3- BE3 artıları nelerdir.

4- LED panel diil dimi bu

5- 40W4500 ile 40W5500 arasında ciddi farklar varmıdır kağıt üzerindeki değerler haricinde kullanımda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar. Isparta Sony bayiye bugün tekrar gittim. 1 hafta içinde gelecekmiş 5500'ler. Uzun araştırmalar sonucu Ps3 ağırlıklı kullanmak için LCD alacak olmama rağmen(Ki input lag sorunu diğerlerine göre fazla) 40w5500'e karar verdim. En geç 2 hafta içinde ben de bu klübe üye olacağım inşallah.
  • srkanu

4.Cevabında Ağlamışsın 46''X45009 Ve (OLED) Kadar Hiç Bir Tv Malesef Arzuladığın Görüntüyü Vermez Sana LED Kavramını Biliyosan
  • uguroz89 hayırlı olsun yeni televizyonun. eski tvin gibi kullanman dileğiyle. açıklaman da gayet detaylı. teledünya konusunu dile getirmen yerinde olmuş. lcd müşterileri açısından dvb-c cihaz olması büyük avantaj. teledünya natgeoHD kalitesini düşünemiyorum.
  • 40w5500 8bit boyutlar hariç 37w5500 ile arasında hiçbir fark yok. sony.de yada sony.co.uk almanyada ve ingilterede satışta siteden özellikleri kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkubi -- 19 Nisan 2009; 13:09:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djkubi

40w5500 8bit boyutlar hariç 37w5500 ile arasında hiçbir fark yok. sony.de yada sony.co.uk almanyada ve ingilterede satışta siteden özellikleri kontrol edebilirsiniz.

Türkçe sayfanın başında w5500'ü tanıtmışlar fakat tıklayınca başka bir sayfaya yönlendiriyor. Bakalım ne zaman fark edecekler.
  • Gerçektende almak istediğim televizyon bu ancak fiyatı piyasada epey yüksek, en uygun fiyatı İB veriyor, ama ben İzmir'deyim. Bir sıkıntı olduğunda uğraş dur sonra... Yeni alan ya da yakında alacak olan arkadaşlar fiyat konusunda da bilgilendirme yaparlarsa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: cagdascac

Gerçektende almak istediğim televizyon bu ancak fiyatı piyasada epey yüksek, en uygun fiyatı İB veriyor, ama ben İzmir'deyim. Bir sıkıntı olduğunda uğraş dur sonra... Yeni alan ya da yakında alacak olan arkadaşlar fiyat konusunda da bilgilendirme yaparlarsa sevinirim.

Fiyat olarak net birşey belirli değilmiş henüz. Belirlendiği vakit telefon ile bildirecekler.
  • Almanyada fiyatlari su sekilde:

32"-737€
    37"-846€
    40"-1019€
    46"-1349€
    52"-1887€

Fiyatlar online sitelerden alinmistir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selsu

Almanyada fiyatlari su sekilde:

32"-737€
    37"-846€
    40"-1019€
    46"-1349€
    52"-1887€

O fiyatlara en az 300-400tl koyun Tr fiyatı için. Ama inşallah yanılırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

quote:

Orjinalden alıntı: selsu

Almanyada fiyatlari su sekilde:

32"-737€
    37"-846€
    40"-1019€
    46"-1349€
    52"-1887€

O fiyatlara en az 300-400tl koyun Tr fiyatı için. Ama inşallah yanılırım...

Yanılmana Gerek yok Zaten Öle ..Tr Gelişi Gümrük vergisi Bilmem ne makbuzu Çıkıyo Tabi fiyat Can Sıkıcı Bi Durum Ülkemiz Pahalı Ne yazikki
  • Bütün resimler eklenmiştir.Umarım almak isteyenler için fikir oluştururlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

Bütün resimler eklenmiştir.Umarım almak isteyenler için fikir oluştururlar.

resimler gayet guzel. inceleme ve emegin icin cok tesekkurler. tekrardan hayırlı olsun.
  • 32w4000 serilerindede input lag sorunu varmı arkadaşlar.?

Ayrıca konuyu açan arkadaşın resimlerinde pc çözünürlüğü 1280x720 yapabilmiş. Bu veya 32w4000 de pcden 1920x1080 çözünürlük alınamıyormu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 20 Nisan 2009; 21:43:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.