Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki bunun olumsuz bir yanı var mı?
  • Tek olumsuz yani ses düzenlemesi yapamamak. Yani ekolayzir devredisi kaliyor. 2+1 ses sisteminin bas ayari olmasa hic ayarsiz kullanmak zorunda kalacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dukenukem82 kullanıcısına yanıt
    ok teşekkürler.

peki tv için düşünüyorum ben tavsiye edermisiniz, yoksa tv'nin ses rengi dahamı iyidir. alıpta pişman olmakta istemiyorum.
  • Ekstra yuksek ses istiyorsanis filmlerde patlama efekti icin 2+1 dusunulebilir. Yoksa kendi sesi yeterli. Normal tv izlerken sesi bogar ses sistemi. Ben arada bir film izlerken acarim o kadar.

• kargamine K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.bu konuyu yazan arkadas haala buralardaysan lütfen yardım et:) konu şu ki ; elimde samsun 40d6500 tv im var. şu net player olayını bir türlü çözemedim.şimdi genel olarak yaptıgım işlem şu tv de interneti etkinlestiriyorum,smart hub a girip olusturmus oldugum mail adresimle ve şifremle kırmızı tusa basaraktan tabii,girişimi gerceklestiriyorum ve oturumumu açıyorum.buraya kadar hersey normal.açtıgımda da,alt tarafta mail adresim@gmail.com die yeşil ikonlu sekilde beliriyor.şimdi gelelim netplayer olayına. nereye baksam hangi formu okusam,develop die hesap aç şifreni olustur giriş yap.sonrası da yazdıgınız seyler.şimdi kardeşim diyeceğim şudur ki; develop die hesap olusturmak için develop'un onuna @hotmail,gmail veya farklı bir uzantı eklemem gerekiyor mu ? Dielim ki gerekiyor.öyleyse benim bu isimde ve hangi uzantıda olacaksa o uzantıda mail adresim olması gerekmiyor mu ? bu soruya evet olması gerekiyor cevapını verdiğini düşünürsek bu mail adresi herkez tarafından aynı sekilde kullanıyor olacagından gmail veya hotmail veya yahoo her ne ise bunu kabul etmicektir.bazı formlarda da diyor ki; smart hub a girin kırmızı tusa basarak oturum acma menusune girin kullanıcı adına develop yazın şifre olarakta 000000 girin deniyorr.şimdi ben develop yazdıgımda gecersiz mail adresi deniyor ve şifre bölümünü sıfır 0 rakamı ile baslatamıyorum.1-2-3 vs. bunlarla ilk rakamı yazabiliyorum ama 0 rakamıyla baslayamıyorum.111111 yazdıgımda da şifreyi yazıorum fakat dediğim gibi develop sonuna @...com eklemediğim için gecersiz mail adresi deniyor.bu konuyu çözmem gerekiyor lütfen yardım şimdiden tesekkürlerr

• ismtkn İ kullanıcısına yanıt
    develop hesabı oluşturmuyorsun. Fabrika ayarlı zaten var. Sadece kullanıcı adına develop, şifreye de 6 tane sıfır yazıyorsun giriş'e basıyorsun. O kadar...
  • Şuan youtubeye bakamıyorum tv de sıkıntı bendemi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurban50

Şuan youtubeye bakamıyorum tv de sıkıntı bendemi arkadaşlar

Youtube kapatıldığı için giremiyorsun.
  • slm arkadaslar bızım bu tv de IP TV ızlememız ıcın ne yapmalıyız bılgısı olan yazarsa aklım karıstı forumu okudum ama anlayamadım
  • Güncel kanal listesi olan arkadaş varsa atabilir mi ?
  • samsung 40d6500 20/09/2014 güncel kanal listesi hd kanallar sıralı ve düzenli. Amatör bi çalışma ama idare eder
    http://dosya.co/svxl1ceob1i6/kanal_listresi.scm.html
  • kanal listesi turksat 4 a güncel sıralı kanal listesi

http://s3.dosya.tc/server28/EHq0a2/d6500kanallistesi2014yeniii.rar.html
  • 40D6500 Samsung Tv'mde 3 yıldır 1080p Mkv filmleri Hdd'den sorunsuzca izliyordum son zamanlarda filmlerde donma oluyor ve sağ üst köşede yükleniyor diyor sanki netten film ya da video izlerken yükleniyor diyor ya tıpkı onun gibi.Geçen gün Samsung müşteri hizmetlerini aradım bana güncelleme yapmamı söylediler güncelledim 1027 sürümüne getirdim o gün sorun yoktu.Dün bugün aynı sorun devam ediyor.Ne yapmam lazım.Bu başlığı baştan sona kadar okudum benimle aynı sorunu bir kişi daha yaşamış ama sorunu çözmüş mü bilemiyorum sonrasında açıklama yapmamış.Yardımcı olabilecek varsa çok memnu olacam
  • bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım ekran kartı ile ilgili sorun olabilir dedi ve servise yönlendirdi.Servis gelip bakma ücreti 35 TL dedi artık neyine bakacaksa..
  • Bir kaç gündür sorunsuz kullandığım youtube' u kullanamıyorum. Tam video açılacakken kapanıyor. Bu sorunla karşılasanlar yardımcı olabilir mi?

• ARKADAŞLAR DAHİLİ UYDU ALICISI OLDUĞU İÇİN TV'DE BİSS GİREMİYORUM... BUNUNLA İLGİLİ BİR PROGRAM OLDUĞUNU DUYDUM. BİLGİSİ OLAN VAR MI?
  • seyirTURK uygulamasını Smart TV'ye yükleyebilirsiniz. Başarılı
  • Bu seyirturk harici baska ip tv uygulamaları mevcut mu acaba bir yerden ip tv cccam satin alsak bu tv de hangi uygulama ile izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: akinozer

samsung 40d6500 20/09/2014 güncel kanal listesi hd kanallar sıralı ve düzenli. Amatör bi çalışma ama idare eder
    http://dosya.co/svxl1ceob1i6/kanal_listresi.scm.html

allah razı olsun hocam 2 televizyonum var birisi f serisi diğeri d serisi f serisindeki d serisine atarken geçersiz kanal listesi diyordu sizin listeyle kanallara kavuştuk allah razı olsun.
  • platinum82 P kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar selamlar.

Bende lg 2 var. televizyon samsung d 6500 .

Telefonun görüntüsünü tv ye nasıl aktarıyoruz. video, fotoğraf , oyun vs nasıl aktarabiliriz ?

Araştırdım ama net bir şey bulamadım.

Yardımcı olabirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.