Evdeki flat tvmiz bozulmuş. Babam da benden yeni televizyonlara bakmamı istedi. Yaptığım bir kaç araştırma ve fiyat üst sınır olarak bakılırsa bu ürünlerden birini seçeceğim sanırım. Ben evde değilim. Ailem teknolojiden pek anlamaz. Ama ben eve gittiğim zamanlarda işimi görecek bir tv aldırmak istiyorum.
TV de benim yapacağım şeyler,
Film izlemek (2d,3d) laptopu bağlayarak oyun oynamak olur.
Ailemse büyük ihtimalle SD yayından sadece tv izleyecekler. ben de almışken iyisi olsun istiyorum. :) Kendim gittiğim zamanlarda zevkle kullanabileceğim, aynı zamanda ailemi de memnun edecek bir tv arıyorum. Dediğim gibi klasik yayın izleneceği için bu performansı iyi olmalı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Veya başka ne önerirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.. :)
Klasik derke ne kastediyorsun bilmiyorum ama panel tip TV ler ile scart girişi kullanmak görüntü kalitesi açısından hüsran olur genelde. En azından bir HD alıcı kullanırlarsa çok iyi olur. Genel olarak denk TV ler sayılır, LW nin avantajı FPR gözlükler D serisinin avantajı DTS desteği. Eğer filmleri bilgisayardan izlerim diyorsan LW çok daha mantıklı oluyor bu durumda, FPR ile öne geçiyor. Ayrıca oyun konusunda daha başarılı bir seri. Ailen için de ışık alan bir odadaysa D serisi parlak ekrandır ve çok yansıma yapar, LW serisi mat paneldir. 3D olsun diyorsan illa en iyi seçeneğin LW bu fiyat düzeyinde.