Şimdi Ara

Samsung 40d550 mi Samsung 40d5003 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bütçem doğrultusunda araştırdığım kadarıyla Samsung 40d550 Bimeks'te 1267 TL internette 1150 TL'ye bulabiliyorum..Samsung 40d5003'ü de 1315 TL'ye bulabildim..İkisi arasında çok az fiyat farkı var.Esasında ayırdığım bütçe en fazla 1300 TL idi..Şimdi bu ikisi arasındaki az fiyat farkı aklımı karıştırdı.Biri LCD diğeri LED..Oturma odasında sadece televizyon ve USB'den film izlemek için siz hangisini almamı önerirsiniz?

Bir de internetten almam da bir sorun çıkar mı(forumdan okuduğum kadarıyla kırık gönderilenler olmuş) yoksa mağazadan mı almamı önerirsiniz? Ama en önemlisi iki modelin birbirine artıları eksileri nedir? 42" bu fiyata alabileceğim başka alternatif var mı?

Edit: 40d5003'te USB'den film oynatma özelliği sanırım yokmuş.O halde hiç bulaşmamak gerekir.Başka alternatif?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _sude_ -- 14 Kasım 2011; 20:39:14 >

• Bence LED olanı al LCD'den daha ii teknoloji aradaki görüntü farkı çok var pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _sude_

Merhaba arkadaşlar,
    bütçem doğrultusunda araştırdığım kadarıyla Samsung 40d550 Bimeks'te 1267 TL internette 1150 TL'ye bulabiliyorum..Samsung 40d5003'ü de 1315 TL'ye bulabildim..İkisi arasında çok az fiyat farkı var.Esasında ayırdığım bütçe en fazla 1300 TL idi..Şimdi bu ikisi arasındaki az fiyat farkı aklımı karıştırdı.Biri LCD diğeri LED..Oturma odasında sadece televizyon ve USB'den film izlemek için siz hangisini almamı önerirsiniz?

Bir de internetten almam da bir sorun çıkar mı(forumdan okuduğum kadarıyla kırık gönderilenler olmuş) yoksa mağazadan mı almamı önerirsiniz? Ama en önemlisi iki modelin birbirine artıları eksileri nedir? 42" bu fiyata alabileceğim başka alternatif var mı?

Edit: 40d5003'te USB'den film oynatma özelliği sanırım yokmuş.O halde hiç bulaşmamak gerekir.Başka alternatif?

Merhaba,

Öncelikle USB'den film oynatmak istiyorsanız Samsung markası doğru bir tercihtir. Bir çok film ve müzik formatını (altyazıları da dahil) hiç bir sıkıntı yaşamadan rahatça izleyebilirsiniz.

Bütçeniz uyuyorsa eğer LED tv almakta her zaman yarar vardır. LED tv diye bahsettiğimiz televizyonlarda LCD televizyonlardır ancak LED aydınlatma ile daha canlı, parlak görüntüler izleyebilirsiniz.

İnternetten almanızda bir sorun çıkar mı sorunuza, yine bir firma yetkilisi olarak cevaplamam ne kadar doğru olacaktır bilemem ancak, ürünü alacağınız firmanın iletişim bilgileri, varsa resimleri olması her zaman güven açısından firmayı öne çıkarır düşüncesindeyim. Çok uygun fiyatlara yine 'Üretiici Firma Garantili' bir çok ürün teşhirden yada spottan çekilerek satılmaktadır. Firma olan memnuniyetiniz ilk arızaya kadar çok iyi olabilir ancak satış sonrası hizmet konusundan ne kadar yararlanabilirsiniz orası muammadır. Ben içinize sinen bir firmadan almanızı önerebilirim, ancak dediğim gibi sonuçta bende bir firma yetkilisiyim. Firma ismini paylaşarak, forum'da o siteden alışveriş yapmış müşterilerden geri dönüş almak da bir yol olabilir.

Saygılar,

• Hem fiyatından hem de led olmasından dolayı 40d5003 daha cazip geliyordu fakat çok iyi yorumları okumadım hakkında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.