Şimdi Ara

Samsung 40C653' mü / Philips 42PFL966H/12' mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 10 güne kadar kadar evleneceğim ve televizyona kaldık şimdi... Beyaz eşya değil de televizyon araştırırken baya bir zorlandık... Araştırmalarım gösterdi ki... Birçok alışveriş merkezine gittim.. Samsung multimedya özellikleri ile daha ön planda ( MKV. formatı gösterebilmesi gibi), öte yandan Philipsin bu modelinin panelini bayağı beğendim. Yansıması yok gibi bir şey gibi geldi bana...Samsung'a göre daha doğal renkleri veriyor.

    Eğer philips tercih edersem, muhtemelen bir medya oynatıcısına ihtiyacım olacak ki bir de kablosuz müzik sistemi "LG HW-964-TZ" de almayı düşünüyorum..

    Bur durumda odanın içi yine makine yığınına dönenecek:) PS3 vs. de düşündüğümüzde...

    Philipsin 42PFL966H/12 ve Samsungun 40C653 u arasında seçim yapmam için yorumlarınızı bekliyorum...

    Bir de merak ettiğim 5.1 ses sistemi bağlandığı takdirde bu tvlere, surround ses alamıyoruz stero olabiliyor diye biliyorum değilmi? Ancak dvd,bluray ve bir kaç çeşit divx de surround alabilirim?







  • bugün goldda her ikisinide baktım ve phiilips inanılmaz kumlu idi. mağazada özelliklede sordum acaba bağlantıdan mı diye .Çözemedim yani.
    Ama bence sen 46c650 al malısın.
    Bugün tv ye ben ve arkadaşım bayıldık özellikle panelin parlak olması cezbediyo. aMA gündüz ayna gibi yansıma yaptığı söyleniyo densede bence c650 yi al.
    bu arada Allah tamamına erdirsin.hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 12 Mayıs 2010; 23:06:44 >
  • Direk pencere gündüz tv ye vuruyorsa samsungda yansıma oluyor.Diğer yandanda c serisi usb üzerindeki mediaları oynatıp dts ses çözen tek tv şu anda.Usb üzerinden mkv divx mp3 gibi formatları sıkıntısız oynatıyor.Philips tek divx oynatır.Diğer yandan samsunga göre aman aman al benisi yok eğer usb üzerinden mkv izleyeyim diyorsanız samsung daha mantıklı bir seçim olur diğer türlü birde wd player vs almak gerekecek yada pc üzerinden izlenebilir.Bana göre kullanıcı gözüyle görüntü olarak ikiside tatmin edici ahım şahım birbirine üstünlükleri yoktur zaten iki panel var samsung ve lg işleri güçleri değerleri şişirip allayıp pullayıp yeni model diye göz boyamadan ibaret .
    Samsung dizayn olarak ve canlı renkler olarak benim hoşuma gidiyor :)
    En doğrusu birebir deneyip göze iyi geleni almak.Tabiki fiyat farklarınada bakmak lazım.
  • Buradaki yorumları okuyunca gerçekten şaşırıyorum.
    Philips 42pfl9664 ile Samsung 40C650 farklı segmentlerde modeller. 9000 serisi Philips'in en üst sınıf serisidir. C650 serisi ise Samsung'un orta sınıf serisidir. C650 serisinin rakibi Philips'in 8000 serisidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.