Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris347

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

Arkadaslar ice age 3 3D half sbs mkv ve meet the robinsons half sbs mkv filmlerine mkvmerge programi ile turkce ses dosyasi eklemek istedigimde filmlerin .mkv uzantisini kendisi .mk3d formatina ceviriyor diger filmlerde hic sorun olmadi fakat bu iki filmde kendi kendine .mkv filmleri .mk3d formatina ceviriyor ve bu formati su anda hicbir guncel medya oynatici ile oynatamadim pc dede tv nin kendisindede mk3d formatini oynatan player yok VLC-SPlayer-Media player clasic-KM player hic biri acamadi bu formati.
    Aceba bu sorunla karsilasan biri oldumu ve cozumu bilen bir arkadas varmi aramizda.

Bu bir sorun değil. kendin o .mk3d uzantısını silip .mkv yap. O zaman mkv olarak kaydedecektir.

MKVTOLLS programinin 4.7.0 versiyonunda o sorun vardi, öncelikle en az 4.8.0 versiyonunun kurulu olduğuna emin ol,
    sonra 3D sbs filmini ekledin programa ,orjinal ses dosyalarinin başındaki tik leri kaldır, indirdigin türkce ses dosyasini programa ekle de, ses dosyasinin basinda tik olduguna emin ol ve ÇIKACAK DOSYA İSMİ ALTTA GÖSTERİYOR PROGRAM , ona dikkat et .mk3d yazıyorsa sil .mkv yap oluştur dersen sorunsuz problemin hallolacaktır emin ol...

tamamdir. mk3d olustururken uzantiyi silip mkv yazdim oyle olusturdum ve duzeldi tesekurler.

• XpanD X103 -104 Universal Active Shutter gözlüklerinden kullanan varmı acaba? 3 boyut performansı bazı sitelerden çok iyi almış.Taraflı olup olmadığını bilmediğim için kullananların yorum yaparsa çok makbule geçer.
     samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler
  • merhabalar bir kaç fırsatla sordum ama tatmin edici bir cevap tam olarak alamadım ;
    Benim merak ettiğim bir konu var arkadaşlar ; mesela 3d sbs avatar mkv ile bluray disk alıp bluray player da seyredeceğimiz 3d avatar arasında 3d kalitesi açısından ne kadar fark olur ? aynı filmi 3d bluray playerda bluray olarak seyretsem az-çok ne kadar fark eder, eminim ki bu karşılaştırmayı yapmış, bilen arkadaşlarımız mevcuttur, tarafsız cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 16 Haziran 2011; 22:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

merhabalar bir kaç fırsatla sordum ama tatmin edici bir cevap tam olarak alamadım ;
    Benim merak ettiğim bir konu var arkadaşlar ; mesela 3d sbs avatar mkv ile bluray disk alıp bluray player da seyredeceğimiz 3d avatar arasında 3d kalitesi açısından ne kadar fark olur ? aynı filmi 3d bluray playerda bluray olarak seyretsem az-çok ne kadar fark eder, eminim ki bu karşılaştırmayı yapmış, bilen arkadaşlarımız mevcuttur, tarafsız cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler...:)

arkadaşlar yok mu bir cevap verebilecek ? 2 - 3 sitede aynı soruyu sordum bir türlü cevap alamadım.
  • ciddi bir fark olmaz.elbetde orjınal daha kalitelidir ama farkı anlamak için filim yerine pixsel leri izlemen lazım.yani okadar para verecek bir durum yok.
  • yakın mesaafeden seyredersen, ki 3d zevki yakın mesafeden başkadır, aradaki fark neymiş onun hazzını alırsınız!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexothek

yakın mesaafeden seyredersen, ki 3d zevki yakın mesafeden başkadır, aradaki fark neymiş onun hazzını alırsınız!!

yani arada çok mu fark oluyor ?

orjinal avatar 3d sanırım 45-47gb civarı
    mkv avatar 3d : 19 gb
    aradaki bu fark beni düşündürüyor acaba 3D kalitesine yansıyormu bu fark ? yoksa kağıt üzerinde ikiside 1080 çözünürlüğe sahip, (i ve p farkını saymazsak) ,

Açıkcası deep sea 3d var bende bluray , muhteşem ötesi ANCAK mkv dolum olayı hem daha ucuz hem daha ulaşılabilir ve sayı daha fazla onun için mkv ye geçeyim mi karar vermek istiyorum ancak 3d kalitesinden de ödün vermek istemiyorum , en azından çok ödün vermek istemiyorum . Aslında bir hayır sever "deep sea 3d" den şöyle 1 - 1,5 dakikalık bir kesiti bir yere upload etsede indirip deneyip farkı görebilsem bu mümkün mü acaba? (sınırlı kota internet sahibiyim full mkv indiremiyorum:()

Avatar 3d . mkv den 2 dakikalık bir kesit seyrettim güzeldi ancak deep sea bluray deki kadar enfes , muhteşem gelmedi bana ama belkide aynı içerik olmadığından dolayı kıyaslamak yanlış olacaktır. bir mkv 3d belgeselden kesit yükleyip bana link verebilecek var mı acaba?

• 5 aydır 55c8790 kullanan birisi olarak görüşlerim şu şekilde. başkası farklı düşünebilir, bunlar benim gözlemlerim
    quote:

yani arada çok mu fark oluyor ?
    hayır, bluray player aldıracak kadar değil. bu filmde zaten 3d efektlerin dışarı çıkma olayı sınırlı. sinemada da seyrettim, tv de de.

orjinal avatar 3d sanırım 45-47gb civarı
    mkv avatar 3d : 19 gb
    aradaki bu fark beni düşündürüyor acaba 3D kalitesine yansıyormu bu fark ? yoksa kağıt üzerinde ikiside 1080 çözünürlüğe sahip, (i ve p farkını saymazsak) ,
    fark tabiki var, ama çok değil. orijinal ses CD si ile mp3 arasında nasıl fark varsa, bunda da var, ama mp3 daha yaygın. aynı mantık bunda da geçerli

Açıkcası deep sea 3d var bende bluray , muhteşem ötesi ANCAK mkv dolum olayı hem daha ucuz hem daha ulaşılabilir ve sayı daha fazla onun için mkv ye geçeyim mi karar vermek istiyorum ancak 3d kalitesinden de ödün vermek istemiyorum , en azından çok ödün vermek istemiyorum . Aslında bir hayır sever "deep sea 3d" den şöyle 1 - 1,5 dakikalık bir kesiti bir yere upload etsede indirip deneyip farkı görebilsem bu mümkün mü acaba? (sınırlı kota internet sahibiyim full mkv indiremiyorum:()

Avatar 3d . mkv den 2 dakikalık bir kesit seyrettim güzeldi ancak deep sea bluray deki kadar enfes , muhteşem gelmedi bana ama belkide aynı içerik olmadığından dolayı kıyaslamak yanlış olacaktır. bir mkv 3d belgeselden kesit yükleyip bana link verebilecek var mı acaba?

7-8 GB lık 3D filmler, boyut/kalite açısından en uygun olanlar (1 saatlik film için)
    3D efektlerini max hissedebilmek için, kullanım kitabının önerdiği (TV yüksekliğinin 3.5 katı kadar mesafe ya da fazlası) mesafeden izlemenizi öneririm

• yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

1,5 -2 dak. lık sbs 3d mkv belgesel indirebileceğim bir link verebilecek varmı acaba?
  • arkadaşlar digitürkte 3D yayınlar hangi kanaldan veriliyor acaba?
    moviemexx lerdemi yoksa salonlardamı?

eğer herikisindeyse ağırlık hangisinde acaba?

digitürk kullanan birisi yardımcı olursa sevinirim.
    teşekkürler.
  • bakalım bluray 3d avatarım yarın geliyor bir kaç belgeselle beraber, elimde mkv avatar 3d den de 2 dakikalık bir kesit var , net olarak mkv mi bluray mi ?çok fark var mı 3d kalitesinde ? göreceğiz inşallah burayada yazacağım inşallah. ama bluray deep sea 3d seyrettim inanılmaz başarılı ve kime seyrettirdiysem de çok çok başarılı buldu.
    Bende teknosada bir belgeselden bir kesit seyretmiştim sony de inanılmaz bir sahne vardı köpek balığı ekranın sağında kafasını ekrana doğru çeviyor ve resmen kafasının yarısı ekranın dışına taşıyordu ama özel tanıtım bluray miydi mkv miydi belgeselin adı neydi bilmiyorum . Resmen o zaman 3d televizyon almaya karar vermiştim. sinemadi 3d olayı televizyonun yanında bence hikaye kalıyor televizyondaki 3d başarısı çok daha iyi .....
  • quote:

bakalım bluray 3d avatarım yarın geliyor bir kaç belgeselle beraber, elimde mkv avatar 3d den de 2 dakikalık bir kesit var , net olarak mkv mi bluray mi ?çok fark var mı 3d kalitesinde ? göreceğiz inşallah burayada yazacağım inşallah. ama bluray deep sea 3d seyrettim inanılmaz başarılı ve kime seyrettirdiysem de çok çok başarılı buldu.
    Bende teknosada bir belgeselden bir kesit seyretmiştim sony de inanılmaz bir sahne vardı köpek balığı ekranın sağında kafasını ekrana doğru çeviyor ve resmen kafasının yarısı ekranın dışına taşıyordu ama özel tanıtım bluray miydi mkv miydi belgeselin adı neydi bilmiyorum . Resmen o zaman 3d televizyon almaya karar vermiştim. sinemadi 3d olayı televizyonun yanında bence hikaye kalıyor televizyondaki 3d başarısı çok daha iyi .....

hocam 3d de nesne ekranın dşına çıkıyorsa bu yapım aşamasında filme kazandırılan bir özelliktir. tv nin veya işlemcisinin yapabileceği sınırlıdır. mesela kimi filmler çok başarılıdır, kimileri ise daha az. şimdi sizin de yarın avatar da göreceğiniz gibi bazı sahneler çok derinliklidir. bluray vs. mkv ye gelince, mkv düşük bitrate li filmlerde özellikle dışarı çıkan cisimlerin ayrıntılarına gözünüz kaçar ve burada yüksek bitrate devreye girer, ne kadar yüksekse yani 30.000 civarı, görüntüyü o kadar pürüzsüz yakalarsınız ve bu da daha bir canlılık katar olaya. ha ben 5 m den seyredeceğim derseniz o başka, ama bu seferde 3d nesleyle yakınlaşma olmaz

• 3d film yada 3d trainer demo film vs nereden inirebilirim FULL HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

3d film yada 3d trainer demo film vs nereden inirebilirim FULL HD

http://www.biohemmet.se/3dtrailers.php ben buradan indirdim bir kaç tane.
  • 3DBlurayiso. sitesi kapanmis arkadaslar yazik oldu kaliteli bir siteydi.
  • ilk başlarda iyiydi, ücretsiz ve hızlıydı. yeni çıkan filmlerin bluraylarini satın alıp serverlarına yüklüyorlardı. daha sonra işi iyice paraya döktüler, paralı üyeliği getirdiler. millet, buradan indirdiği filmleri, ücretsiz serverlara yükledi. bir de bunlara para ödemesi yapan kanallar, bunların hesabını sürekli bloke etti
    şu an bu sitenin alternatifi 3-4 site halen ayakta ve ücretsiz.
  • agtr bu siteleri pm ile gönderirmisin
    bende sadece 3dblurayiso vardı site kalmadı
  • 3dblurayiso kapanmış ama, geri gelebilir. Hosting ücretlerini öderlerse tabi :) Bu kadar üyesi olan, bu kalitede bir site bir anda kapanamaz
  • dragons dungeon da vip üyeliğe geçmiş, 3d filmleri sadece vip üyeler indirebilecek artık, hepimize geçmiş olsun, site kalmadı artık.....
  • Herkese merhaba bende half sbs mkv formatındaki filmlerle iso veya full sbs formatındaki filmler arasındaki farkı merak ediyorum.2 sinide deneyen arkadaşlardan yorum alabilir miyim.Ayrıca iso veya full sbs formatındaki filmleri usb den izleme imkanımız yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.