Şimdi Ara

Samsung 3D S27A950D S23A950D S23A750D S23A700D Kullananlar (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
9
Favori
63.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Benim pc' m biraz eski. Şuanda samsung eski tüplü monitörü bağlı ve VGA ile bağlantı yapıyorum. Bu 3D LED monitörü alsam kasa ile bağlantıyı nasıl yapabilirim. Ve çalışıp çalışmama durumu ne olur acaba? Mönitörü kasaya bağlayabilirmiyim? Ya da bağlantı konusunda sorun yaşarmıyım?
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    vga dvi dönüştürücü ile bir şekilde bağlarsın. ancak 3D için yeterli Hz'i karşılayamaz, 3D özelliğini kullanamazsın.

1 senedir kullanıyorum, 3D'i ilk aldığımda bir heves denedim ama hiç hoşuma gitmedi, bi daha da kullanmadım.
  • Turkhero kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler. Monitör dönüştürücü ile çalışırsa hiç sorun olmaz, zaten 3D şuan için kullanmayacağım. İleriki zamanda toplama kasa yaptırmak istiyorum, belki o zaman film izlerken 3D özelliğini kullanmak isterim. Digitürkplay abonesiyim maçları izlemek için bu monitörü istiyorum. Almışkende iyi bişey almak istiyorum, ileriyi düşünerekten. Birde HDTV özelliği olan T27A950 monitör var. Onda anten girişi ve iki HDMI girişi ve RGB girişi var. Ama pc bağlantısı nasıl kurulur onu bilmiyorum. Acaba onu alsam pc ye nasıl bağlarım? Bir şekilde bağlamış olsam monitörü çalıştırabilirmiyim.Eğer öyle olursa hem tv hemde pc işini halleder bi taşla iki kuş vurmuş olurum. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginctir Sony 55W905A da kullandigim Sony gozlukleri monitore tanittim sorunsuz baglandi ve 3D goruntu alabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Şubat 2014; 12:55:38 >
    aynı şekilde dönüştürücü ile veya yeni model tv varsa kablo ile bağlamakta sıkıntı olmaz
  • merhabalar sa950d bir monitor aldım ama aoc 2343f2 monitorden buna gecince biraz değişik geldi

http://www.overclock.net/t/1129341/samsung-sa950-and-sa750-owners-club/260#post_15649225

inceledim ama çok sönük görtünü ayarları vermişler .. benim işte eski monitorun daha neti kadar olsa yeter 2d kullancam ztn 3d degil

en iyi ayar hangisidir. ( cok ısık almayan bir otam )

saygılar sunarım
  • 3D ayarlari senin icin yeterli.

• Monitorun hayirli olsun. Dogru bir secim tebrikler.soruna gelince ekranin sönük olmasi magic bright in acik olmasindandir. Manuel ayarlardan bu ayari kapat ışık ayarini kendin yap.sorun cozulur.bir de odanin ışıklarını kapat ve ekrani standby durumuna alarak bir inceleme yap bakalim isik sizmasi var mi diye.genelde köşelerde isik sizmasi olur dikkatlice bak.isik sizmasi yoksa sanslisin :)

• Güle güle kullan dostum.
    Nerden ve kaça aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 26 Şubat 2014; 1:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalazar

Monitorun hayirli olsun. Dogru bir secim tebrikler.soruna gelince ekranin sönük olmasi magic bright in acik olmasindandir. Manuel ayarlardan bu ayari kapat ışık ayarini kendin yap.sorun cozulur.bir de odanin ışıklarını kapat ve ekrani standby durumuna alarak bir inceleme yap bakalim isik sizmasi var mi diye.genelde köşelerde isik sizmasi olur dikkatlice bak.isik sizmasi yoksa sanslisin :)

tamam hocam teşekkür ederim

siz kullanıyorsanız kendi 2 D ayarlarınızı verirmisiniz

normal işte magic brith kapalı gamma mode 3 de red blue green ayarları britnehgt contrass netlik ayarları lazım işte

başkasının ayarı lazım.

ekranı standby dediğiniz duruma alıp burda palasırım
  • Arkadaşlar s27a950d'yi 3d meraklısı olmayan, çok çok az 3d kullanacak olanlarada önerir misiniz? Fuzuli masraf yapmayayım.
  • Arkadaşlar bendeki kasa VGA girişli. Samsung S27"A950D, HDMI ve DVI-Duallink girişli monitörü dönüştürücü yardımıyla VGA girişli kasaya bağlayabilirmiyim..?
    kasada sadece VGA çıkışı varsa ekran kartın muhtemelen onboard (dahili), bu durumda dönüştürücüde olsa (DVI) görüntü kalitesinde çok birşey değişmez.1000 tl üzerinde bir monitör almak yerine önce en az 1 GB 128 bit harici ekran kartı alıp daha sonra monitör alsaydın çok mantıklı olurdu.
  • Samsung S23A700D aldım. 60 hz'den 120'ye geçişin farkı, özellikle de araç oyunlarında çok fark ediliyor. 60 hz'de gözüm yorulurken, bunda yorulmamaya başladı bu sayede.
    3D özelliğini henüz deneyemedim.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan dostum, vallaha samsungun malum servis hizmeti berbat ama ürünlerini arızasız yakaladın mı şahane, yalnız bu arada dün S27C750P gördüm çok kötü bir monitördü bence aklında olsun, nokta aralığı 1 metreden görülüyor monitörün
  • Arkadaşlar sorunsuz, ölü pikselsiz, tek bir çiziği olmayan sıfır kondüsyonda "s27a950d" satmak isteyen olursa eğer elimde 1100 tl lik vatan çeki var, üzerine bir miktar almak kaydıyla satın alabilirim sizden bilginize.
  • Beyler herkesten özür dileyerek birşey rica edeceğim. Bana uygun fiyatlı 3d bir monitör önerirmisiniz. İçinden gözlüğü filan çıksa çok güzel olur hem oyun hem film için kullancam sırf oyun değil yani. Vatanbilgisayarda satılan bir ürün olursa ya da teknosa gibi mağzalarda satılan olursa çok memnun olurum. Dediğim gibi uygun fiyatlı olursa çok iyi olur bütçem fazla yok. Çok teşekkürler. Ekran kartım nvidia gtx 560 Ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue97 -- 31 Mayıs 2014; 19:30:19 >
  • Monitörü 3D ile de denedim. Hitman'de iyi sayılırdı. Crysis 3'ün grafikleri zaten iyi olduğu için pek fark olmadı ama Tomb Raider'daki fark muazzamdı 3D'de. Crysis 2'de 3D'yi aktif edemedim ama bu da Samsung'un TriDef 3D yazılımıyla halledilebiliyormuş sanırım. Bir de öyle deneyeceğim.

2D-3D çeviri özelliği ise beklediğimden daha iyiydi ve kimisinde sanki aslı 2D değil de 3D görüntüye bakıyormuşum gibiydi.

Lâkin gözlükler gözümde odaklanma sorununa yol açtı sanırım. Yakın veya uzağa bakınca değil de, monitöre bakış mesafesi kadar bi mesafeye baktığımda bazen odaklanma sorunu yaşattı bana. 3D gözlüklerle benzer sorun yaşayanları daha önce okumuştum. Genel sorun sanırım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 3 Haziran 2014; 11:01:50 >
  • blue97 B kullanıcısına yanıt
    3D monitör fiyatları 1000 TL ve üzerinde malum. Ayrıca 560ti ile oyunları 3D aktifken akıcı olarak oynayamazsın. Çünkü 3D aktif edildiğinde FPS yarı yarıya düşüyor. Film için alacaksan ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

3D monitör fiyatları 1000 TL ve üzerinde malum. Ayrıca 560ti ile oyunları 3D aktifken akıcı olarak oynayamazsın. Çünkü 3D aktif edildiğinde FPS yarı yarıya düşüyor. Film için alacaksan ayrı.

Çoğunlukla film izleyeceğim o yüzden FPS pekte önemli değil benim için ama tabiki oyunda oynayacagim.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.