Şimdi Ara

Samsung 2TB HD204UI Fırsat Kaçtı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada indirim yapmış.Samsung 2tb hd204uı 5400RPM hdd i 167 tl ye satıyodu.indirimde son 4 gün kaldı.Bende bugün sipariş verdim. Arşiv için kullanıcam.Doğru karar vermişmiyim. Wd ve seagate ler de vardı ama fiyatı 200 ün üzerinde hepsi.Forumda samsung çok fazla tutuluyo.Bende yorumlara göre karar verip aldım.Kullanan ve şikayeti olan varmı aranızda bu hdd i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 28 Ekim 2011; 18:07:29 >

• Arkadaşlar şimdi girdim baktım 249 TL den satıyolar. Gece yarısı 167 tl ye kaptım :D Muhtemelen 1 anlık dalgınlıklarına mı geldi nedir.Sabaha kadar bekliyim diyodum.İyikide beklemeyip almışım.Şuan çılgınca kahkahalar atıyorum :) Ürün Tedarik sürecinde diyo.İşallah stokta kalmadı vs. deyip üstüne yatmaya kalkmazlar.
  • gtx570 lere donmez ınsallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

gtx570 lere donmez ınsallah

• şans işte
  • Tüh be, ben durumu dün farketim ama Samsung özellikle fiyatları yükseltmemiş diye düşündüm. Bilsem buradan paylaşırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm hdd fiyatları uçmuş. %50 gibi bir artış var. şanslıymışsın.
  • ADAMLAR 167TL İLE KAR YAPIYORSA, 249tl karında karını yapıyorlar. demek pahalıya satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

ADAMLAR 167TL İLE KAR YAPIYORSA, 249tl karında karını yapıyorlar. demek pahalıya satıyorlar

iyide rpm hızı 5400
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

ADAMLAR 167TL İLE KAR YAPIYORSA, 249tl karında karını yapıyorlar. demek pahalıya satıyorlar

iyide rpm hızı 5400

5400 rpm olan bu disk çoğu 7200 disk i dize getiriyor

Samsung 2TB HD204UI   Fırsat Kaçtı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger cage -- 30 Ekim 2011; 12:36:50 >

• aktarım hızı

• buda hd dune değerleri

• tiger cage test fotoları için teşekkürler.aklımda çok soru işareti vardı henüz gelmedi çünkü hdd.sayende içim rahatladı.Diyosunki al bunu deli gibi arşiv yap istediğin gbi film izle akratım yap,istersen işletim sistemide kur.Pişman olmazsın.7200 e 200 tl fazladan vermeye gerek yok sanırım.
  • Bu harddisk nedense yeni aldığım halde, HDD Health programında sağlık durumunu %67 olarak gösteriyor, neden olduğunu bilen var mı?

NOT: Diğer 2 adet WD Green 2TB lık harddisklerimin sağlığı %100.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

tiger cage test fotoları için teşekkürler.aklımda çok soru işareti vardı henüz gelmedi çünkü hdd.sayende içim rahatladı.Diyosunki al bunu deli gibi arşiv yap istediğin gbi film izle akratım yap,istersen işletim sistemide kur.Pişman olmazsın.7200 e 200 tl fazladan vermeye gerek yok sanırım.

aynen kardeş çok güzel bir disk güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bu harddisk nedense yeni aldığım halde, HDD Health programında sağlık durumunu %67 olarak gösteriyor, neden olduğunu bilen var mı?

bendede aynısı oluyor 3 tane samsung disk 67-70 gibi wd ise yüzde yüz o programa itibar etmiyorum ben
  • Hdtune bazı disklerin SMART verilerini düzgün okuyamıyor ya da düzgün yorumlayamıyor. Hard Disk Sentinel'i bir deneyin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger cage

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bu harddisk nedense yeni aldığım halde, HDD Health programında sağlık durumunu %67 olarak gösteriyor, neden olduğunu bilen var mı?

bendede aynısı oluyor 3 tane samsung disk 67-70 gibi wd ise yüzde yüz o programa itibar etmiyorum ben

İşin açığı bana da çok mantıklı gelmedi doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergun76

tüm hdd fiyatları uçmuş. %50 gibi bir artış var. şanslıymışsın.

ne %50 si arkadaş %100 zam yapılmış hdd lere her nedense
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.