Şimdi Ara

Samsung 226BW (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.943
Cevap
0
Favori
173.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Beyler sizin Samsung 226BW ile kullandığınız Ati Catalyst ayarları neler? Bir de siz de farkettinizmi bilmiyorum ama Dynamic Contrast açıkken backlight ın neredeyse kaybolduğunu farkettim.

Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Yardımlarınız için teşekkürler...
    [15/08/2006] Nzxt Trinity Kasa, Dark Power Be-Quiet 530 W, Asus P5w Dh Deluxe, intel Core 2 6600, Seagate 320 Gb ( St3320620As)7200.10 Ncq Sata2 16mb, POV ATI HD4770, Team Xtream 2*1 Gb 800 Mhz ddr II , Nec Dvd-Rw 7170a , Samsung 226bw 22" WideScreen , Logitech X-230 Speaker , Super PI - 13" Canon 60D , Kia Rio 1.5 CRDi Advance H/B Buz Mavisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

A panele sahip olan arkadaşlar lütfen monitörün renk geçişleri kontrast ve arka ışık gibi konularda yorumlarınızı paylaşın. Bu monitörü almayı düşünüyorum ama bahsedilen sorunlar beni alıkoyuyor. Herhangi bir sorun yaşayan var mı lütfen yazın buraya görüşlerinizi

O kadar yazı yazıyoruz bir Allah'ın kulu cevap vermemiş zahmet edip
    ASUS ROG Swift PG279q 27" IPS Monitor - ASUS Maximus Hero VIII Z170 - Intel i7 6700K 4.0GHz CPU - 16GB DDR4 3200MHz Corsair Dominator - EVGA 8GB GeForce GTX 1070 SC GPU - 256GB SanDisk SSD - CREATIVE Sound Blaster ZX Ses Karti --- PEUGEOT 308 1.2 130hp EAT6 Allure - Premium Pack Tekno Gri (2015)
  • 25 sayfa yazı yazılmıs zahmet edipokursan hepsi var tüm aradıkların A paelin cigerine kadar inildi bi zahmet ediverde geçmişi incele be
    [15/08/2006] Nzxt Trinity Kasa, Dark Power Be-Quiet 530 W, Asus P5w Dh Deluxe, intel Core 2 6600, Seagate 320 Gb ( St3320620As)7200.10 Ncq Sata2 16mb, POV ATI HD4770, Team Xtream 2*1 Gb 800 Mhz ddr II , Nec Dvd-Rw 7170a , Samsung 226bw 22" WideScreen , Logitech X-230 Speaker , Super PI - 13" Canon 60D , Kia Rio 1.5 CRDi Advance H/B Buz Mavisi
  • quote:

quote:

A panele sahip olan arkadaşlar lütfen monitörün renk geçişleri kontrast ve arka ışık gibi konularda yorumlarınızı paylaşın. Bu monitörü almayı düşünüyorum ama bahsedilen sorunlar beni alıkoyuyor. Herhangi bir sorun yaşayan var mı lütfen yazın buraya görüşlerinizi

O kadar yazı yazıyoruz bir Allah'ın kulu cevap vermemiş zahmet edip

arkadasım tamam ınceleyıp almak ıstıyorsun kafandan soru ısaretı kalmasını ıstemıyorsun ama nerdeyse 3 sayfadır soru soruyosun...Bastan sona kadar oku bırazda olsa bılgın olabılır..Renk gecıslerı konusunda hıcbır teknık bılgım yok bişey dıyemem..Kontrast degerı daha once kullandıgım 225 modelıne gore oldukca ıyı...Backlıght konusunda ıse yıne eskı modele gore ıyılestırme olmus..Umarım yardımcı olabılmısımdır...Bu fıyata cok fazla kusur aramayın arkadaslar..Ana sayfa haberlerınde var apple monıtorlerının fıyatını dusurmus tabı yıne pahalı...Aklında soru ısaretı olan apple dusunebılır...İyi forumlar. .

• quote:

Orjinalden alıntı: wq

226bw sahibi tüm arkadaşlar;

çok kısa bir sorum olucaktı, cevaplarsanız çok sevinirim. ben monitörü nova'dan aldım. lcd nin ön yüzündeki kasanın ( piano black ) üzerinde çok fazla çizik var. yani karanlıkta hiç ama hiç bir şey belli olmuyor ama güneş ışığı vurunca epey bir çizik göze batıyo. özellikle sol üst köşedeki 2 tane. bunun dışında malzemeden dolayı galiba çok kolay çizilen bir materyal bu parlak materyal. bilmiyorum ne yapmalıyım? geri mi göndereyim yoksa çok mu fazla büyütüyorum? sizlere danışayı dedim. saygılar.

arkadaşlar tek öğrenmek istediğim sizde de ışık altında böyle çizikler olup olmadığı. sizin yardımlarınıza göre karar vericem.

• dostum eger cok fazla cızık varsa degıstırmelerını talep et...Bende bır tane vardı ama oyle cok cızık yok...
    ...all of us are unfortunate.
  • Arkadaşlar bi sorum olucak mönitörün hiçbir ayarına ellemedim ve şöyle bi sorun var monitörün üst tarafı koyu aşağıya doğru daha açık bi renk oluyor bu ayarlanıyor mu yada bi arıza mı?

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 21:4:9 >

Orjinalden alıntı: cmml

Sayın 226bw kullanıcıları renkler gerçekten böyle mi? Kafam karıştı iyice yafff

evet bu resim benim incelemeden alıntı.. aslında banding denen olay bu fakat .. bunun taha bana göre ispatı yok çünkü bu resim jpg kayıtlı.. yani kayıplı bi resim fotmarı .. bu yüzden olma i,htimali de var.. ama bu tür renk geçişlerinin farkedildiği resimler çok nadir çıkıyo karşıma... yani her resimde böle olmuyo.. ayrıca dediğim gibi kesin olan bişi değil... önce bmp formatında .. daha önce hiç JPG ye çevrilmemiş resimlere bakmak lazım... kayıpolı resimler bu tür şeyler olabiliyo...

ayrıca bazı dandik PC oyunlarında gökyüzündeki renkller de benim eski CRT de de böyle belli ediyodu renk geçişlerini .. yani panik olucakl bi durum yok bana göreç...

*ekran kartım ati radeon 9250 .. yukarda bahsi geçmiş.. 1680*1050 çöz. de kullanabiliyorum... sorun yok ... oyun oynamıyorum ama ben.. NFS 5 , Return to castle wolf.. ,quake III vs. dışında...

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: cmml

Sayın 226bw kullanıcıları renkler gerçekten böyle mi? Kafam karıştı iyice yafff

evet bu resim benim incelemeden alıntı.. aslında banding denen olay bu fakat .. bunun taha bana göre ispatı yok çünkü bu resim jpg kayıtlı.. yani kayıplı bi resim fotmarı .. bu yüzden olma i,htimali de var.. ama bu tür renk geçişlerinin farkedildiği resimler çok nadir çıkıyo karşıma... yani her resimde böle olmuyo.. ayrıca dediğim gibi kesin olan bişi değil... önce bmp formatında .. daha önce hiç JPG ye çevrilmemiş resimlere bakmak lazım... kayıpolı resimler bu tür şeyler olabiliyo...

ayrıca bazı dandik PC oyunlarında gökyüzündeki renkller de benim eski CRT de de böyle belli ediyodu renk geçişlerini .. yani panik olucakl bi durum yok bana göreç...

*ekran kartım ati radeon 9250 .. yukarda bahsi geçmiş.. 1680*1050 çöz. de kullanabiliyorum... sorun yok ... oyun oynamıyorum ama ben.. NFS 5 , Return to castle wolf.. ,quake III vs. dışında...

Darkchild arkadaşım şu incelemendeki resimi upload edermisin rica etsem, acaba bendeki Samsung 793mb dedemi böyle olcak merak ettim
    ***C2D E6750--Gigabyte 965P-DS3 rev.3.3--4x1GB Twinmos DDR2 667Mhz--ASUS HD6870 1GB--2x250GB +320GB Samsung Sata2+750GB Samsung HDD----LG 2350D --Logitech X-530--Logitech MOMO Racing Wheel--AOPEN H600B28 400W Kasa

• süper abicim valla para olsada alsak :S

Orjinalden alıntı: Xdian

Arkadaşlar bi sorum olucak mönitörün hiçbir ayarına ellemedim ve şöyle bi sorun var monitörün üst tarafı koyu aşağıya doğru daha açık bi renk oluyor bu ayarlanıyor mu yada bi arıza mı?

Bu konu daha önceki sayfalarda tartışıldı.

16. sayfadan başlıyor.

Bu konunun başlangıcı için bu yazıya tıklat

• bu monitörü almaya niyetliydim bugün gittiğim yerlerin birinde satıcı toptancıyla konuştuk bu monitörde çok ölü piksel çıkıyormuş 0 ölü piksel garantiside yok alma dedi doğrumu

Orjinalden alıntı: ozkan58

süper abicim valla para olsada alsak :S

bas taksidi al cok güzel valla bakmaya doyamıyo insan hele msn de hele okeyde dehşet 4 kişi rahat rahat sohbet 4 tane ayrı okey masası acabiliosun :D züpperr
  • arkadaşlar bahsi geçen wallpaper bu.. bence CRT lerde de aynı renk geçişini belli edicek... çünkü benim eski CRTde de görünüyodu.. bunun sebebi monitör değil bana göre wallpaperın kendisi... CRT leri olanlar deneyip arabanın üstüne doğru olan renk geçişlerini görüp görmediklerini yazsınlar...

1920*1200 çözünürlük..

Orjinalden alıntı: Darkchild

arkadaşlar bahsi geçen wallpaper bu.. bence CRT lerde de aynı renk geçişini belli edicek... çünkü benim eski CRTde de görünüyodu.. bunun sebebi monitör değil bana göre wallpaperın kendisi... CRT leri olanlar deneyip arabanın üstüne doğru olan renk geçişlerini görüp görmediklerini yazsınlar...

1920*1200 çözünürlük..

Doğru CRT'de de var ama çok çok az artı 226BW da çok belirgin.Bide renkler dikkatimi çekti yaa.çok farklı
    ***C2D E6750--Gigabyte 965P-DS3 rev.3.3--4x1GB Twinmos DDR2 667Mhz--ASUS HD6870 1GB--2x250GB +320GB Samsung Sata2+750GB Samsung HDD----LG 2350D --Logitech X-530--Logitech MOMO Racing Wheel--AOPEN H600B28 400W Kasa

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.