Şimdi Ara

Samsung 225BW (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nedir bu 206 226 modelleri diyenler için şunu söleyebilirz aynıı fiyata çıkacaklar zaten adamlar fiyat konusnda yarışırken eynı özelliklere sahip olan monitörü fazla fiyata vermiceklerdir görüntüsüne gelince iyi ama çok fark yok tasarımı biraz faklı oda beklemeye ne denli değer bilmiyorum
    http://lcd.zol.com.cn/47/472975.html
  • istnabuldan bir arkadaşıma aldırdım, 2 tane ölü pixel çıkmış bugun evde test etmiş bakacan çok alenen göz önündeyse yollayacam geri vatan a. :\
  • vatandan alanlara kaç gün ölü piksel garantisi veriyorlar
  • hiçbi fikrim yok... ama gelir gelemz elime monitör, arayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 7 Aralık 2006; 19:47:48 >
  • İnşallah yılbaşından sonra bende alıyorum 225bw nasipse
  • o zamana 226 BW ler piyasaya grmiş olur inşallah onlardan alırsın kardeş ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: WILLIAMs

İnşallah yılbaşından sonra bende alıyorum 225bw nasipse
  • Arkadaşlar valla Vatanda ölü pixeli bırakın monitör de ölü çıksa komple.., işiniz zor. bana çizik monitör sattılar geri verene kadar tüm zincirin sahibine çıktım. Allah kolaylık versin.
  • serhanuygur hocam geçmiş olsun inşallah değiştirirler monitörü...
  • bende backlight yok yada çok az fazla dikkatli bakmadıgımdan göremedim ballımıyım neyim :)
  • cy_x hocam senin monitörün seri no üretim tarihi fln neler yazarmısın onları bendede backlight çok az karşılaştıralım geçen sayfada fln alan arkadaşlar yazmıştı sende yazarsan sevinirim saygılar...
  • september 2006
    tianjin china
    ls22dpwcbq/tru
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

Benim monitörün üretim bilgileri:

ÜT : 9/2006
    MADE IN TIANJIN/CHINA
    MODEL NO: LS22DPNOBQ
    SERI NO: DP22HVYL902998D

backlighting problemi aşırı olmamakla birlikte var. (Daha iyi ayar yapılırsa belki azalabilir)

Buna göre monitör bilgilerini paylaşırsak hangi seride bu problemin çok,az yada olmadığını tespit edebiliriz sanırım

quote:

cy_x

september 2006
    tianjin china
    ls22dpwcbq/tru

benimkide tianjin/china
    september 2006
    LS22DPWCBQ/TRU

magicboyguccino arkadaşımızın monitörünün nosu farklı cy_x hocam senin monitörle benim monitörün üretim seri no no fln aynı
    saygılar...

• fiyat uygun görünüyor.
  • cy_x
    seninkinde de etiketler sol tarafımı takılı?
  • yok sağdaydı
  • kardeş bilmiyorum açıkçası önce bir elime geçsin istiyom monitör çünkü çok bekledim... vatan ın servisi hızı falan ortada.. pek yardımcı olmuyorlar.. önce bi ölü pixellerimi bir görim, yerlerine bakim.. 4 -5 senedir ekranımın tam ortasında bi ölü pixel var ve hiç rahatsız etmiyor.. belki o da etmez.. vatanada tel. açıp konuşacam nedir ne değildir nası yapabiliriz diye... çok uğraştırırlarsa yollamam artık napim :\
    quote:

Orjinalden alıntı: **achilles**

serhanuygur hocam geçmiş olsun inşallah değiştirirler monitörü...

• 226 BW gelmiş ankaraya ... bir mağazada gördüm çok karizma
    yarın koşa koşa gidip hemen alıcam.. çatlayın

225 bw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 9 Aralık 2006; 2:26:16 >

• dostum emınmısın hayal gormus olmayasın.
  • daha samsung.com da açıklaması yok ki :)
    SkYNET-06 şaka yapmış gülmesinden belli
  • hocam arkadaşlar 225BW yi daha doğru düzgün temin edemiyor 226 diyorsun vallah arkadaşlarda beklemekten sıkılmıştı fiyat nedir eğer varsa arkadaşlarla konuşıyım bi fiyatından sana 50 ytl de fazla verirler alıp gönderme gibi bişey yaparsan saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.