Şimdi Ara

Samsung 225BW (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xraymania

Valla crt monitörü sattık 225 bw alacaz diye! cuma sipariş verdik sanırım vatan daha kargoya vermedi bizim monitörü, yarında eski monitörü kargoya vericem herhalde 4-5 gün pcsiz kaldık kafayı yerim artık evde:( Arkadaşlar şu vatanın müşteri hizmetleriyle konuşma şerefine nail olan var mı yaa?:) iki gündür top5 den listeye giriyorum ıkınıyorum ıkınıyorum top 3 ün ötesine geçemiyorum! Süperim dimi?:)Bilmiyorum sizde rahatsızmısınız da, vatan kargo numarası falanda vermiyor. İşleme alındı diyor siparişlerde çıktı mı kargo çıkmadı mı nerde hiç belli diil artık! Bazen büyük şirketler bu kadar küçük hatalarla çook puan kaybediyorlar. Hepsiburada çalışanlarının ellerini öpücem yaa:) keşke stoklara erken girseydi ordan alırdım ne güsel. Şimdiye çoktan gelmiş ve bende sizden biri olmuştum.

Çok haklısın zaten yazık bu konuyu fakat yarın sabah erkenden elinde olma ihimali büyük.

Ben geçen hafta çarşamba günü siparişi vermiştim. Bugün sabah 8:30 da uykudan kaldırdılar

Benimde en çok takıldığım nokta internet sitesindeki eksiklik. En azından ne olduğunu yaz kargo numarasını ver be kardeşim.

İşleme alındıdan başka bişey yazmıyor şimdi baktım benim monitör geldi hala işleme alındı ..

Böyle bir firmaya hiç yakışmayan internet sitesi ve müşteri hizmetleri var sanırım mecbur kalmadıkça bir daha alışveriş yapmam.

• Arkadaşlar PES6'deki sorunun nedeni oyunun grafik ayarlarında vertical sync diye bir seçenek olmaması.Catalyst'de bu özelliği uygulamaya bırakmayacak şekilde ayarlarsanız oldukça iyi oluyor görüntü.Tamamen yok olmasa da artık can sıkmıyor.Bu arada Doom 3 olağanüstü,hiç bu kadar iyi görüntü beklemezdim.Görüntüde en ufak bir bozulma yok.Kullandıkça monitörü çok daha fazla sevmeye başladım.ilk başta fazla etkilememişti 22" olması dışında.Montörün ayarlarını biraz kurcalayıp,oyunlardaki gerçek performansını görünce hayran kaldım.Eksi diyebileceğim tek şey backlight,o da inanın benim için eksi değil.Çoğu insan için de olacağını sanmıyorum.
  • bende istiyorum bu monitörü yaa ARENA bilgisayarı aradım çarşamba günü belli olacakmış stoklarına girip girmeyeceği.. inşallah girer bende alırım. yoksa 205bw ye talim :\
  • dün izmir vatan bilgisayardan aldım ölü pixel neyim çıkmadı...

monitörün ufak tefek problemleri var ama büyüklüğünün altında resmen eziliyor b kaç oyunda (SplinterCell Double Agent, NFS:Carbon, COD2, PES6) denedim ışık süzmesi beni gerçekten rahtsız etmedi ewt var ama herkezi rahatsız edeceğini sanmıyorum... oyun perfermansı olarak ta beni oldukça memnun etti... Filmlerde ise 720*384 çözünürlükteki b filmin 1680*1050 ye çıktığında görüntünün bozulmamasını beklemek sanırım saçma olur ama yalaşık 1m uzaktan seyredilirse birçok kullanıcıyı fazlasıyla tatmin ediceğine inanıyorum...

yalnız bana contras ve ışık ayarları biraz fazla geldi sizdede öylemi ben biraz düşürdüm ama kullandığınız renk ve contras ayarlarını yazarsanız sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: RaDReS

dün izmir vatan bilgisayardan aldım ölü pixel neyim çıkmadı...

monitörün ufak tefek problemleri var ama büyüklüğünün altında resmen eziliyor b kaç oyunda (SplinterCell Double Agent, NFS:Carbon, COD2, PES6) denedim ışık süzmesi beni gerçekten rahtsız etmedi ewt var ama herkezi rahatsız edeceğini sanmıyorum... oyun perfermansı olarak ta beni oldukça memnun etti... Filmlerde ise 720*384 çözünürlükteki b filmin 1680*1050 ye çıktığında görüntünün bozulmamasını beklemek sanırım saçma olur ama yalaşık 1m uzaktan seyredilirse birçok kullanıcıyı fazlasıyla tatmin ediceğine inanıyorum...

yalnız bana contras ve ışık ayarları biraz fazla geldi sizdede öylemi ben biraz düşürdüm ama kullandığınız renk ve contras ayarlarını yazarsanız sevinirim...

radres@ 970p ile kıyaslarsan sevinirim filmlerde ve oyunlarda her iki monitörüde kıyaslarmısın

• novada şu anda yok 225bw.. koyuncu ile çalışıyor ve 25 inde gelecek demişler... ben novaya gelmesini beklicem gibi...
  • Helsloot'un ısrarlarını kıramayıp monitörümü değiştirdimEkranın ortasında bir ölü pikselim vardı,daha önce de belirtmiştim.
    Vatan'a gidip,1 saate kadar bekledikten sonra yeni montiörümle eve döndüm.Ölü piksel yok.Bekleme ve ölü pikseli düzeltmek için eski monitörü parmaklamaları dışında,gayet memnun ayrıldım.Bu arada Vatan'da son iki tane kaldı diye bir şey duydum,almayı düşünenler telefon etmeden gitmesinler.
  • baya bi kişi aldı monitörü uzun bi inceleme istiyorum arkadaşlar

birde herkez monitörlerinin hangi ay nerde üretildiğini yazabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

baya bi kişi aldı monitörü uzun bi inceleme istiyorum arkadaşlar

birde herkez monitörlerinin hangi ay nerde üretildiğini yazabilirmi?

evet biri versin artık. üşeniyom ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaDReS

dün izmir vatan bilgisayardan aldım ölü pixel neyim çıkmadı...

izmir vatanda stanta koymuşlarmı dostum.İnceleme şansımız varmı?

• Sorma dostum yaaaw bekle allah bekle bugün acayip sinir oldum en az 45 dk. bekledim telefonda sanki suyla çalışıyor hayır. 45 dk bekledim birde keşke birileriyle görüşebilsem ama kimseye ulaşamadım. Bu nasıl iştir anlamadım. 30 dk boyunca önünüzde 1 kişi var dedi. Bence bu santralde bi acayiplik var ama anlamadım. İşin kötü tarafı bugün upsi aradım adımı soyadımı söyledim napalım kargo numaramız yok bulamadılar yada sevgili vatan göndermedi bizim monitörü daha:(:(:(Yaaa siparişten sonra kargo numarası göndermek ne kadar zahmet verebilirki bi şirkete bilmiyorum yaaa ben anlamıyorum nasıl bu kadar küçük ve müşteri için anlamlı ayrıntıları gözden kaçırabiliyorlar
  • kullancıılar artıyor memnunıyet de benım anladıgımkadarıyla oldukca ıyı durumda o zaman soyle cıddı hazırlanmıs bı ınceleme patlatalım da bu ıs taclansın.
    Bu arada su an kadar olu pıksel sayımız 1 yanlıs bılmıyorsam yanı toplam da 6-7 kısı kadar kullanıcı var ve olu pıksel sayısı 1 ona da cozum bulundu..
    Backlıght beklenenın aksıne su an ıtıbarıyle sorun gıbı gorunmuyor genel kanıya gore. Sanırım tuyrkıye genelınde de pek az kaldı bu monıtorden artık almayı dusunenlere
    bı dahakı partıyı bekleyın dıycez galıba.
    mukemmelı arayan helsloota cıdden saygı duyuyorum ama bu fıyatlara ve bu (bence) basarıma ne kadar dayanır bılmıyorum.
    senı de 225bw kervanına katacaz galıba hadı hayırlısı...
    Bernım monıtor eylul cın uretımı teıjın
    Drizzt DoUrden ene ve dıger alan arkadaslara da yenı monıtorlerı de tekrar hayırlı olsun.
    Soyle canavar bı ekran kartı olsa da multı dekstop yapsak. carbon pes fıfa oynasak (fantezı ıste ama elalem yapıyor)
    sevgıler..

• @kozlowski
    ewt stand ta vardı zaten diğer monitörlerle kıyaslayarak aldım diğer monitörler de şöyle Philips 200xw7 200wb7(bunun pivot özelliğide var) benq fp202w samsung 205bw ve b kaç monitör daha 971p de vardı ama teşhirlik ürün açmamışlardı.... aslında daha çok blacklight problemine bakarak karar verdim hemen hemen hepsinde bu sorun var bence kendin orada görerek karar vermen daha doğru olur...

@helsloot
    970p ile kıyaslamak.... bakış açıları siyah değeri (ki herhalde bunda en ii monitör 970p dir) parlaklık ve malzeme kalitesi olarak 970p den doğal olarak kötü... ama filmlerde karanlık sahnelerde ışık parlaması hareket eden cismi izleyen beyaz b hayalet yok yada pes oynarken uzun b pas attığınızda yeşil b gölge çıkmıyor T.Raider oynarken lara oraya buraya zıplarken esmerleşmiyor vs vs b kaç tane daha varda hepsini yazmayayım anlıcan bu renk karışımı konusunda biraz hassasım eğer bunu fark etmem diyorsan(aslına bakarsan filmler dışında oyunlardaki o kadar göze batmıyor...) WS olması benim için önemlii değil diyorsan 970p daha ii b monitör 971p açılmış olsaydı baya inceliyecektim ama kısmet değilmiş...
    225bw de karanlık sahnelerde biraz daha fazla karalenme oluyor gibi geldi ama kesin b şey söyleyeme çünkü sistem winde 1680 görmesine rağmen oyunlarda eski çözünürlükleri görüyor onun için tam olarak b şey söyleyemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaDReS -- 20 Kasım 2006; 23:43:40 >

• Vatan saolsun hala yollamadı monıtoru..Ups+monıtor aldım parasını cuma günü verdım hala beklıyoruz..

Ne kadar yawaş ve ağır işleyen bir firma..İnsallah ölü pixel falanda cıkarda gıderım kafalarına fırlatırım bunca zaman sonra yolladıınız alet bumu die (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

Bir Allahın kulu denese ya şu monitör 1920*1200 60Hzde açılıyor mu açılmıyor mu?

nasıl yapacagımı soylersen hemen yapıım
    ati catalystte force yapmana bıle ızın vermıyor control panelde ole bır secenek de yok dogrusunu ıstersen ben de merak edıyorum nasıl yapıldıgını

Ben kazara yaptım bir iki sefer 1280*1024 max çözünürlüğü olan philips 107 e mi 1360*1024 açıldı. driver lar yanlış yüklendiği için 7600 gt üzerine 1900xt taktıydım ama bilinçli olarak yapamadım. Bu konuda topic açtım ama nasıl yapılacağını buralarda bilen yok. Ama o yabancı forumdaki hergele nasıl çalıştırmış o zaman 1920*1200 60 hz diyor ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Vatan saolsun hala yollamadı monıtoru..Ups+monıtor aldım parasını cuma günü verdım hala beklıyoruz..

Ne kadar yawaş ve ağır işleyen bir firma..İnsallah ölü pixel falanda cıkarda gıderım kafalarına fırlatırım bunca zaman sonra yolladıınız alet bumu die (:

bende cuma günü sipariş vermiştim.. cumartesi kargoya verdiler.. bugün aldım..
    sıkıştırmayınca sallıyorlarmıdır nedir..
    takip numarası isteyin.. bir sorun olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

Helsloot'un ısrarlarını kıramayıp monitörümü değiştirdimEkranın ortasında bir ölü pikselim vardı,daha önce de belirtmiştim.
    Vatan'a gidip,1 saate kadar bekledikten sonra yeni montiörümle eve döndüm.Ölü piksel yok.Bekleme ve ölü pikseli düzeltmek için eski monitörü parmaklamaları dışında,gayet memnun ayrıldım.Bu arada Vatan'da son iki tane kaldı diye bir şey duydum,almayı düşünenler telefon etmeden gitmesinler.

hah şöyle yaw iyi yapmışsın

@radres teşekkürler yorumların için peki sence bu filmlerde ve oyunlarda olan bu sorunlar 970p'nin yukarı ıskalama değerinin çok yüksek olmasından dolayımı kaynaklanıyor yani bu oyunlardaki şey ghosting mi yoksa renklerin karışımı olayımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Kasım 2006; 1:16:47 >

• Arkadaşlar Samsung'un görüntüleme ürünleri gerçekten uygun fiyatlı ve güvenilir oluyor.

Hararetle monitör aradığım şu günlerde karşıma çıkan en mantıklı seçenek bu. 15 Senedir bu işle uğraşıyorum, nadiren hatrına uykusuz kaldığım ürünlerden biri valla.

Bende alıcam şuan Vatan'ın peşindeyim :)
  • monitör gelir gelmez çektiğim bi foto, daha kablolar dağınık
    kasa ufak kaldı yanında

• quote:

Orjinalden alıntı: emir_

monitör gelir gelmez çektiğim bi foto, daha kablolar dağınık
    kasa ufak kaldı yanında

Güle güle kullan dostum.Bu arada kasa harbiden monitörün yanında ufak kalmış.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.