kardes benden cıkmadı gelmedıde çita falan yanında sadece televizyon geldi ne yapcaz çıtayı ayrımı talep edicem. |
Samsung 2021 FRAME SERİSİ LS03A 10 bit 100 Hertz QLED: TABLO GİBİ TELEVİZYON (2. sayfa)

-
-
donanım olarak güzel ancak ayrıca bir kutusu olması ve kalın bir tv olması nedeniyle beğenmediğim ürün. tv yi as duvara incecik izle, bunda kutusunu ayrı yere koy tv yi duvara as biraz saçma geldi bana, mini kasaya bağlı pc monitörü gibi bir hava veriyor. 9000 serisi yada qled ler çok daha slim bir yapıya sahip.
-
Görsel zevkiniz tabi ki önemlidir sizin için ama özellikle led aydınlatmalı 120 hz nispeten yüksek nit seviyelerindeki bir tv nin kalın olması ısınma ve toz nem dayanımı açısından büyük bir avantajdır. Şahsen aynı özelliklere sahip daha kalın modeli almayı özellikle tercih ederim. Söylediklerim belki seçimde bazı arkadaşların işine yarar. Bu arada frame tv özellikle 2020-2021 de benzer spec te tv lere göre fiyat avantajına sahipti inclelenmesi gereken bir ürün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 31 Ocak 2022; 18:5:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrı kutu dediğiniz şey büyük kolaylık. Samsung yeni modellerinden kaldırmış bu özelliği, benim tv 2016 model o sene orta seviye tv lerden itibaren hepsinde bu kutu vardı.
TV den tek kablo çıkıyor ve diğer tüm kabloları bu kutuya bağlıyorsunuz böylelikle tv nin arkasında kablo karmaşası olmuyor, TV duvara asılacaksa ve duvarda kabloların gözükmemesi için önceden hazırlanmış bir kablo kanalı yoksa duvardan tv ye çıkan kablo kirliliği gözükmüyor. Düşünün 2 hdmi, 1 uydu, 1 ethernet kablosu taksanız elektrik fiş kablosuyla birlikte 5 adet kablo gözükecek tv sehpasıyla tv arasında. Bir diğer avantajıda yeni bir kablo takmak istediğiniz zaman duvara asılı tv nin arkasına eliniz girmiyor, bu kutu sayesinde kolayca takabiliyorsunuz. Kutuyuda tv seypasının bir gözüne konumlandırırsanız ortalıkta kalabalık yaratmamış olur
-
Beyler cok guzel tv de aklima takildi kullananlar yazarsa sevinirim duvara sifir monte ettiler nerdeyse bu tv isinip yanmaain sakin hic bosluk yok daha once aklima gelmedi uzun aure kullanici deyenimlwrinizi yazarmisiniz acaba isiniyormu duvara monteliyken tv
yeni girdim foruma,ne yaptınız çıta işini
-
Valla hic kodmadim pesinde tv yi zor aldim mahkeme falan filan 3 ayda zor aldim cita varmi yokmu sorusturmak istemedim yine
Arkadaşlar Merhaba, ben dün Teknosadan aldım 55 inc olarak 2021 model üretim TV çok inceleme videosu yorum vs bulamadım fazla tercih edilen bir model gibi geldi fakat kimse bir şey yazmamış, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X