Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
781.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay kadar önce 55d6000 model tv almıştım vatan bilgisayardan. Yanında da ssg3300cr model gozluk aldım. Tvnın 3d özelliğini test etme fırsatım pek olmamıştı. Bu aralar deniyorum 3d özelliğini fakat şöyle bir sorun var. Görüntülerde bir gölgeleme oluşuyor, yani 3d net değil. 3d çift görüntü oluşturuyor ya, oluşan ikinci görüntünün golgesi gözüküyor ekranda. Umarım anlatabilmişimdir sorunu. Aranızda buna benzer bir sorun yaşayan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,
    35 gün önce balçova vatan bilgisayar dan samsung 40d6510 led tv satın aldım(2 adet gözlükle birlikte 2390 tl ye). Alırken de cihazın kurulumunun yaklaşık bir ay sonra yapılabileceğini ve bu yüzden cihazda bir sıkıntı olması halinde kurulumdan sonra değişim sürecinde sorun yaşamama garantisi alarak cihazı satın aldım ve nitekim cihazın kurulumu geçen hafta yapıldı. Kurulumdan sonra cihazda ölü piksel(kırmızı, turuncu, magenta, beyaz renklerde turkuaz ve lacivert renkli gözüken) ve 4 köşeden değişen miktarlarda ışık sızması ,ekran homojenitesinde sorun bulutlanma gibi sorunlar olduğunu farkettim.

Bunun üzerine bugün servis çağırıp sorunumu ifade edip değişim istediğimi belirttim.Gelen servis elemanı herzaman olduğu gibi bu tip sorunların normal olduğunu söyledi.Bunun dışında cihazın fatura tarihinin üzerinden bir ay dan fazla süre geçtiği için değişim raporu düzenleyemeyeceklerini ancak cihazı atölyeye alıp test edebilecekerini ve 3 gün sonra bana geri dönerek cihazda KABUL EDİLEMEZ bir sorun tespit etmeleri halinde değişim yapılabileceğini belirterek cihazın kutusuyla birlikte yalnızca panel kısmını alıp diğer aksesuarlarını bırakarak aldılar.Ben de şikayetim olan sorunlarla birlikte herhangi bir onarım ve servis işlemi istemediğimi, değişim talep ettiğimi rapora yazdırdım.Fatura tarihinden bir ay geçtiği için koşulsuz değişim için kendilerinin birşey yapamayacaklarını vatan bilgisayarla görüşmem gerektiğini söylediler.

Şimdi durum bu şekildeyken ne yapmam gerekiyor?Acaba paneli hiç servise teslim etmeyip direk vatan bilgisayara mı götürüp ordan direk değişim mi isteseydim bilemiyorum. Verdikten sonra biraz pişman oldum açıkçası.Aradaki farkı verip 40d7000 almayı planlıyordum aslında. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...İyi forumlar....

• Arkadaslar selamlar,

2 Tv arasinda kalmisrim Philisp 47pfl7696h ve Sammy 46D8000. Bugun sonunda 46d8000 alarak aylardir sure gelen arastirma ve butce ayarlama doneminin sonuna geldim. Tv pazartesi getirilip baglanacak o yuzden suanda yarum yapamiyorum dogru karar verip vermedigim konusunda. filips ile arasinda epeyce gidip geldim, aktif gozlukmu pasif gozlukmu, ambiligt olsunmu olmasinmi derken 2tv arasindaki fiyat farki 300 tlye indigini gorunce Samsungu aldim.

Pazartesi gunu kismetse bende sammylenmis olacagim. Bu modeli kullanan arkadaslar ne gibi tavsiyede bulunurlar ilk anlarda merak ediyorum.

Sizce dogru karar vermismiyim?

saygilarla. (tabletten yaziyorum tr karakterle yazmak zor oluyor kusura bakmayin)
  • Arkadslar birde sitesinde tm1180 kumanda verildigi yaziyor, bu kumanda dokunmatik bildigim kadari ile. Sizden nasil kumanda cikti d8000 ol
  • Bu fiyat daha düşer mı acaba vatanda 46d7000 3650 diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

Arkadaşlar dahili uydu alıcısına dsmart modül takıp yayını usb'den kayıt yapabiliyormusunuz? Yapabiliyorsanız zaman olarak ayarlayıp belirli bir zamanda kayıt başlatabiliyor muyuz? bu arada ipad'e samsung remote kurduk baya güzel çalıştı ipad'i olanlara duyurulur

hocam bunu hangi model için yaptınız 40d6000 modeli için uygun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Arkadslar birde sitesinde tm1180 kumanda verildigi yaziyor, bu kumanda dokunmatik bildigim kadari ile. Sizden nasil kumanda cikti d8000 ol

bana sagdaki cıktı cok sevinmistim siyah plastik olanı cıkmadı diye :)
     SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU]
  • merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim ama okuduklarıma göre en çok bu kumandadan bahsediliyor. ben aldım ve çok memnunum isteyen arkadaşlara kullanımı hakkında bilgi verebilirim.saygılarımla resimini yayınlıyorum.

• Arkadaşlar d7000 serisi ile veya diğer modeller ile NAS sürücüsü üzerinden video izleyen var mı? HD videolarda takılma oluyor mu ev alt yazılar çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayceto

Bu fiyat daha düşer mı acaba vatanda 46d7000 3650 diyorlar

kesinlikle düşer
    ben geçen hafta 3750 ye almıştım.

daha önceki mesajlarımdada yazmıştım.
    her 10-15 günde bir 100 tl cıvarında aşağıya geliyor

en doğru alma zamanı diye birşey yok
    verebileceğiniz para sınırına gelince alacaksınız
    eğer en dip noktayı bulayım derseniz sürekli düştüğü için çok beklemeniz gerekecek
    sonrada zaten e serisi gelir onu beklemek zorunda kalırsınız
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalo

merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim ama okuduklarıma göre en çok bu kumandadan bahsediliyor. ben aldım ve çok memnunum isteyen arkadaşlara kullanımı hakkında bilgi verebilirim.saygılarımla resimini yayınlıyorum.

bilgi verirseniz aydınlanmış oluruz.
    nerden kaça aldınız
    farklılıkları vs vs
    lütfen...

• Merhaba arkadaşlar...

55D7000 ile 55D8000 arasındaki fiyat farkına vermeye değer mi.. ? Bu konu hakkında ne yorum yaparsınız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaaa

quote:

Orijinalden alıntı: standbye

Arkadaşlar dahili uydu alıcısına dsmart modül takıp yayını usb'den kayıt yapabiliyormusunuz? Yapabiliyorsanız zaman olarak ayarlayıp belirli bir zamanda kayıt başlatabiliyor muyuz? bu arada ipad'e samsung remote kurduk baya güzel çalıştı ipad'i olanlara duyurulur

hocam bunu hangi model için yaptınız 40d6000 modeli için uygun mu

46D8000 ile yaptık arkadaş smart tv için kumandasını almış iPad den uygulamayı yükledik çalıştırınca kumandayı aldığına pişman oldu
  • Arkadaşlar merhaba, daha önceki mesajımda belirtmiştim, ben de 55d8000 aldım ve kullanıyorum, açıkçası tv de herhangi bir göze batan sorun çıkmadı şükür (ışık sızması aşırı bulutlanma vs vs gibi )
    Ben genelde normal tv seyretmem hep internet üzerinden video sitelerinden film izlerim, sonuç olarak sorunum şöyle : düne kadar birkaç film sitesinde istediğim gibi film seyredebiliyordum örnek olarak hdfilmsitesi gibi, ama dün ve bugün film izleyemiyorum, tarayıcımda film izlediğimiz bölümde flash player simgesi çıkıyor,
    yani flash player güncellenmesi lazım
    .

bilgisayarda olsa hemen güncellerdim ama tv de bu güncelleme işlemini nasıl yapacağımı bulamadım, bilen varsa veya benim gibi sorun yaşayan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

quote:

Arkadslar birde sitesinde tm1180 kumanda verildigi yaziyor, bu kumanda dokunmatik bildigim kadari ile. Sizden nasil kumanda cikti d8000 ol

Ben de 55d8000 aldım ve kutudan soldaki siyah kumanda çıktı, dolayısıyle üzüldüm :( yapacak bişi yok, Saygılar

• qwerty kumanda aldım tv olanı sorunsuz calkısırken web browser ıcın olan tarafını bır turlu aktıf edemedım bılen varmı acaba tv 46d7000 tskler BN59-01134D kumnda kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavigecem

quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

quote:

Ben de 55d8000 aldım ve kutudan soldaki siyah kumanda çıktı, dolayısıyle üzüldüm :( yapacak bişi yok, Saygılar

duyduguma gore eski modellerde siyah kumanda cıkıyormus eski parti siz nerden aldınız

• dün teknosa dan 3100 tl ye 40d8000 aldım sağdaki kumanda çıktı.
  • bende teknosadan almıstım 2 hafta once sagdaki kumanda cıktı 46d7000 3800 verdim kumandayı kim eline alsa vayy cekiyor :)
  • merhaba hafta içi 40d8000 aldım bu gün pazar ve 3d izlemek için videolar indirdim öncelikle tv me bilgisayardan hdmı kablosuyla bağlanıyorum bunu söyleyeyim indirdiğim videoyu bilgisayarımdan açtığımda sağ ve solda iki ayrı film gibi görüntü geliyor ve gözlüğü taktığımda herhangi bir değişiklik olmuyor nedenini bileniniz varmıdır..
    diğer bir konuda samsungun allshare programını indirdim paylaşılan klasörlere herhangi bir şey ekleyemiyorum veya ekliyorum ama tv den baktığımda mkv uzantılı dosyayı göremiyorum
    son sorum ise tv ye harici diskimi usb den bağlasam dahamı iyi olur mkv dosyalarını direk görürmü yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.