Şimdi Ara

Samsung 19' LCD (932GW, 2ms, DVI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında oyun için almıştım. 2 sene önce 24"e geçince bunu da yanda kullanmaya başladım. Ardından monitöre ihtiyacı olan bir arkadaşıma, istanbul'a kargoladım. Eline vardığında bana "abi bunda ölü piksel varmıydı" dediğinde bana en yakın yurt içi kargonun telefonunu bulmaya çalışıyordum. Tabiki umurlarında olmadığı için monitör'de öyle kaldı.

Kutusu duruyor. VGA kablosunu birine vermişim sanırım, şu an bulamıyorum fakat zaten DVI kablosuyla göndereceğim (yanına VGA çeviricisini de koyarım). Fiyatı 140TL.

http://www.pcworld.com/product/30822/syncmaster-932gw-black-19-widescreen-lcd-monitor.html

1440x900
    60hz
    2ms
    vga-dvi
    3000:1 kontrast
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i-liek-turtals -- 10 Ağustos 2013; 19:38:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fotoğraf ekleyebilir misin?
  • Tabi. Yarın solüsyonlu bezle iyice temizleyip gönderirim. Bu arada bahsetmeyi unutmuşum, tuşlar arada bir tutukluk yapabiliyor. Uyarayım da sonradan sorun çıkmasın.

• Resimleri ekte görebilirsiniz. Ayrıca uzun süredir kullanmıyordum, şu an farkettim. Panel ile en öndeki koruyucu film arasına biraz toz kaçmış. Arka plan beyaz olduğu zaman biraz göze çarpıyor fakat onun dışında sorunu yok. Fiyatı buna göre revize ettim.
     Samsung 19' LCD (932GW, 2ms, DVI) Samsung 19' LCD (932GW, 2ms, DVI)

• monitör satılmadısa tel no alabilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.