Şimdi Ara

samsunda mezun için dersane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar seneye mezuna kalmayı dşnyrm sizce samsunda hangi dersaneyi önerirmisiniz
    ortalama dersane ücretlerri ne kadardır mezun için ltfn cvp atın

• içinizde samsunlu biri yokmu kardeşim
  • Dershane kadar gereksiz bir kurum daha yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1311

arkadaşlar seneye mezuna kalmayı dşnyrm sizce samsunda hangi dersaneyi önerirmisiniz

Bireye gitmiştim ben fena değil. Ama şimdiki aklım olsa mezuna kaldığım zaman derahaneye gitmezdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar seneye mezuna kalmayı dşnyrm sizce samsunda hangi dersaneyi önerirmisiniz

arkadaş Sakaryaya gidiyor.3 .yılı tüm dersaneleri bilir samsunda
  • Birikim yada fem aga ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalluJah -- 3 Mayıs 2014; 23:29:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben Sakaryayi oneririm ama tabi derslerin iyiyse.İyi degilse kucuk dershaneleri oneririm.Kampus iyiydi galiba bir de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi Yeni Bakış ile Birikim in hocaları iyi diyorlar genelde.Ama sakaryanın da sınavları ve yayınları iyi.Sen kendi hayat görüşünle rahat olacağın verimli ders çalışabileceğin ortamı az çok bilirsin zaten.Sakaryada danışma olayı yok ofis var çarşamba günleri onun dışında birebir alma olayı yok.Yeni bakış Birikim o yönden iyi ama dediğim gibi Sakarya dershanecilikte daha profesyonel rehber hocalar zaten anneden babadan daha çok çalıştırıyor Allah razı olsun ben samsunda ara sınıflarda birikim kampüs(kapandı yeni bakış oldu) ve matfen e gittim en sonda mezunum sakaryayı tercih ettim ben memnunum rehber hocamız ve matematik öğretmenimiz iyi ve ilgili hocalara denk geldi.Yani Allah yardımcın olsun kardeşim iyi çalışmalar.
  • Birikime gel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.