Şimdi Ara

SAMSUNDA DERSHANE ETÜT MERKEZİ ARAYANLARA ÖNERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
24.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıca bileşkede konuştuğumuz adam da yeni bakışı önerdi alternatif olarak, flden oraya giden arkadaşlarımız öneriyor filan, ön kayıt yaptırdık oraya biz de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Yeni bakışla konuştuk. Temel liseden ayrı dersler görülüyor. Farklı katlarda ayrıca. Deneme sınavları hariç bir karşılaşma olmayacakmış.

Temel lise hocaları kursa girmeyecek diye kayit olmadim ben. Donanimli hocalar temel lisede sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmaca90 kullanıcısına yanıt
    Hocam bina aynı bina, hocalar da aynı diye biliyorum, size aynı hocalar olmayacak diye bir şey mi söylediler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Hocam bina aynı bina, hocalar da aynı diye biliyorum, size aynı hocalar olmayacak diye bir şey mi söylediler?

orası demedi ama başka bir temel lise, yasal olarak temel liseye giren h0ocanın kursa giremeyeceğinden bahsetti. tabi gerçekmidir bilemiyorum. onuda sorsanız iyi olur.
  • Genç adımı şiddetle tavaiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Genç adımı şiddetle tavaiye ederim

Sekreterleri çok dallama.

• 2017-2018 dönemi için güncellemeleri ve tecrübeleri rica edebilirmiyiz?

• GENÇ ADIMA GİTMEYİN

bu yazımı kim ne zaman görüyor bilmiyorum ama GİTMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmachtxx -- 23 Nisan 2017; 0:28:25 >
  • Tek cümle yazıp geçmeyin arkadaşlar. Olumlu veya olumsuz görüşlerinizi yazarken, sebeplerinizide yazarsanız bu başlık daha faydalı bir başlık olur.

• Kardeşim bu sene 11. Sınıfa geçecek. Bizim okuduğumuz sene temel liseler falan yoktu, dershaneler serbestti ben ozamanlarda finale gidiyordum gayet iyiydi. Şimdi arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz nereleri var? Baya yabancı kaldık sisteme ve bir ton adı sanı duyulmamış yerler var. Hepsinden önemlisi bu sene dershaneler devam edecek mi? Edecekse sizce nerelere gidilmeli cevap verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.

• Ben garip zeycan yıldırım fen lisesi öğrencisiyim. 12. Sınıfta bileşkeyi tercih ettim çok memnun kaldım. Hem kaliteli ders işleniyor hem öğretmenler çok sıcak. Dolu dolu geçen 1 senenin ardından OMÜ tıp tuttu. Söyleyeceklerim bu kadar kesinlikle tavsiye ederim.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Final hala iyi. Ben Samsun Fen'deydim baya arkadaşım gidiyordu oraya. Ama ben size bir alternatif daha sunayim dersaneler/özel eğitim merkezleri harici: maddiyatiniz uygunsa Final'in okuluna gitsin. Final'in fen bölümü harika. Tabii dersaneden biraz daha pahalıya gelebilir. Ama bazı özel okullar daha ucuza gelmişti bana dersaneden. :D Burs falan almıştım çünkü. Öyle pek de fark olmuyor aslında. Yemek parası falan veriyorsun ekstra. Tabii bir gidip görüşün derim ben. Teşvik falan da çıkıyor zaten cidden aynı paralara denk geliyor dersane ile.

Bu tarz sınava hazırlayan liselere giderse kendi de çok yorulmaz son sene. Diğer türlü okula gidecek sonra servisle dersaneye geçecek falan, çalışması kesilecek baya. Boşuna zaman kaybı. Direkt okulda hallediyorlar Final gibi okullarda. Etudleri vs. sağlamdır, zaten Face'de mezunlarına bakabilirsiniz, süper yerleri kazanmışlar. Ayrıca OBP de çok önemli artik. 11'de özele geçerse son iki sene 100 100 olur ve ortu yükselir. Ilk bin bandında artik 95 bile geri atıyor. Benim ham 1700 idi, 94 ortalama ile 1800'e geriledim. 94 az değil ama artik bu bile geri atiyor. O yuzden benim tercihim 11'de kotu de olsa ortalama da olsa bir özel okula geçmek olurdu. 11'den çalışmaya başlıyorlar sınava bu sene geçerse çok daha rahat olur sınav senesinde kardeşiniz. (Ki ben de 12'de geçtim özele, öyle saydığım otorite okullardan birine de geçmedim. Bana en yakın ve yeni acilan özel okula geçtim ve gayet çalışarak iyi bir sonuç elde ettiğimi düşünüyorum. Aslında okul çok da önemli değil.)

Bu sene Samsun'da ilk bine en çok kişi sokan Final'in Lisesi idi. Seneye de böyle devam eder gibime geliyor. Final dışında Fen Bilimleri de Samsun'da otoritedir. Birikim'in eski sağlam hocaları var orada da. Bana göre bir tık daha iyi gibi Fen Bilimleri Final'den. Ama tabii kardeşiniz ve siz karar verin. Biri indirim yapıp diğeri yapmayabilir, bunlar da önemli faktörler.

BANA GÖRE EN KÖTÜ TEMEL LISE DAHİ DERSANEDEN IYIDIR. (BUNUN ISTISNASI SADECE FEN LISESINDE FALANSA OLUYOR, DIPLOMAYI ALMAK IÇIN BIR SENE DAHA CEKIYORSUN FENI AMA GEREKSIZ.)

DERSANE ONERISI OLARAK Birikim'i ve Final'i onerebilirim. Birikim'e 11'de gittim yarim dönem, gayet iyiydi. Arkadaşlarımdan da oraya gidip gayet iyi yerleri kazananlar var. Ama dersaneler hakkında çok bir fikrim yok açıkçası. Yukaridaki arkadaşlar daha bilgilidir o konuda, siz de bu sene mezunları nereleri kazanmışlar vs. bakıp bir kıyaslama yapabilirsiniz. Facebook'dan bulabilirsiniz. Ve tabii oraya giden bir öğrenci ile de görüşün forumdan. Verebileceğim tavsiyeler bu kadar benim. Umarım kardeşiniz iyi bir yerleri kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 12 Ağustos 2017; 18:6:53 >

• Arkadaşlar Samsun Fen Lisesi 2017 mezunuyum. Son senemizi arkadaşlarla bileşkeyle geçirdik. Hocaların tecrübesi olsun sıcaklığı, samimiyeti olsun ders anlatımı olsun beni ve arkadaşlarımı memnun etti. Bu sene yeni yönetmeliğe göre farklı dersler için dershanelerin farklı binalar açması gerekiyor her binada bir ders verilebiliyor. Final dahil bildiğim hiçbi dershane bu kuralı dikkate alıp bina açmadı ama bileşkenin şuan 3 binası var o bakımdan yarın birgün başınızı ağrıtabilecek bir durum da yok. Tercihlere gelince mf3 de 9600 'üncü oldum ve OMÜ Tıp f. İngilizce bölümüne yerleştim. Herkese iyi çalışmalar.

• Ben bileşkeyi öneririm. 5k lık derecemde en büyük payı olan kurumdur. Daha bina inşaat halindeyken kaydolduk sınıfça, çok da memnun kaldık. Diğer dershaneler gibi bizde sistem bu uyarsanız gelin tarzı değil, öğrencinin isteklerine göre hareket ediyorlar. Sınav stresinden uzaklaştıran, esprili, sizi sürekli motive eden, ders anlatımından tecrübesini anlayabildiğiniz öğretmenleri var. Ayrıca yeni sisteme göre her ders için ayrı bina durumuyla baya uğraştılar geçen sene. Şu an bildiğim kadarıyla 3 tane binası var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.