Şimdi Ara

SAMSUNDA DERSHANE ETÜT MERKEZİ ARAYANLARA ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
24.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok çok net tavsiye gidecekseniz yeni bakışa gidin. Yada gitmeyin. Bileşkeye hiç gitmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca90 -- 14 Mayıs 2017; 9:50:46 >

• güncel
  • eyvallah kardeş emek etmişsin. ben bir şey soracağım ben ygs sonrası için gitmeyi düşünüyorum acaba kayıt alırlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

eyvallah kardeş emek etmişsin. ben bir şey soracağım ben ygs sonrası için gitmeyi düşünüyorum acaba kayıt alırlarmı?

hocam bence doğru bir tercih değil ancak hepsi ygs den sonra kayıt alıyor merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birdost61

Hocam kampüs , doğru cevap nasıl yerler bilginiz var mı ? Bir de bu kurumların hangileri ruhsat alabilmiş bilginiz var mı

hocam sizin dedikleriniz ve benim dediklerimden heyecan hariç hepsi ruhsatlı merak etmeyin. kampüs kpss asıllı bir dershane. subaşının arasındaydı sanırım. ben mayıs ayında gittiğimde daha bina inşaat halindeydi. sonrada gitmek nasip olmadı birşey diyemiyeceğim. doğru cevaplada konuşmadım ancak kurumsal bir yer oda temel lise asıllı sanırım. sonradan ekledi özel öğretim kursunu. ikisinede kötü diyemem ancak yazdılarımdan birini tercih edebilirsiniz. gidip konuşmanız en iyisi
  • Yeni bakış nasıl bi arkadaşım düşünüyor da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YagamiLight

Yeni bakış nasıl bi arkadaşım düşünüyor da ?

İyi öğrencileri toplandığından midir bilmiyorum ama bu sene güzel başarı göstermiş. Gidip kojuşmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Dershane Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Ankara Dershane Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Dershane önerisi (Antalya)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atmaca90 kullanıcısına yanıt
    Hocam baska kurumlar bileştenin ruhsatı olmadığını söylediler doğruluğu nedir bilmiyorum , kampüsle konuştum hocalarının isimlerini söyledi kendilerine güveniyor ama ben tanımıyorum , final gerçekten kalabalık , doğru cevapta amatör geldi biraz

• quote:

Hocam baska kurumlar bileştenin ruhsatı olmadığını söylediler doğruluğu nedir bilmiyorum , kampüsle konuştum hocalarının isimlerini söyledi kendilerine güveniyor ama ben tanımıyorum , final gerçekten kalabalık , doğru cevapta amatör geldi biraz

hocam bileşke şuan 80 tane 12. sınıf öğrencisine yaz kampı yapıyor ondokuz mayısın müdürünün çocuğuda burada dedi. . tercih sizin.
    Ben gidip konustugumda kursların 15 inde başlayacağını söyledi siz hiç deneme dersine girdiniz mi acaba ?

• quote:

Ben gidip konustugumda kursların 15 inde başlayacağını söyledi siz hiç deneme dersine girdiniz mi acaba ?

girmedim hocaların donanımını sayınca ihtiyaç duymadım. istersen bekle yaz kampından çıkan öğrencilerle konuş öyle kayıt ol dedi. sana tavsiyem hepsine gidip yüzyüze konuşman biri seni etkileyecektir.
    Anladım hocam sağ ol, doğru bir tercih yapmaya çalışıyorum

• güncel

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, merhaba

acil olarak yardıma ihtiyacım var. ben de doğma büyüme samsunluyum, sal mezunuyum ama 2004 mezunuyum :) samsun'dan ayrılalı 12 sene oldu, şimdi de yeğenim üniversiteye hazırlanıyor. sayısal mezun. benim zamanımda 3-4 tane kaliteli dershane vardı, herkes kendine uygun olanı seçerdi, şimdi bir sürü kurs açılmış, kafamız karman çorman.

yeğenim için kurs arıyorum, ilk başta kurs izlenimleri yazan arkadaşa da teşekkür ederim, bilgiler en azından bir fikir sahibi olmamıza yardımcı oldu. biz de uzun uğraşlar sonucu bir karar verdik. gazi caddesi'ndeki birey dershanesine kayıt yaptırdık, ağustos ayı içerisinde de dersler başladı, çocuk ilk 1 hafta gitti, sonra sorularını çözdürmek istediğinde 3 ayrı matematik hocası da sorularını çözemedi. çocuk da şimdi gitmek istemiyor haliyle, büyük ihtimal kayıt sildireceğiz. ama kurs müdürü de aynı zamanda başka bir matematik hocası, durumu ona anlattığımızda her hafta kendisine zaman ayıracağını, sorularını tek tek çözeceğini söyledi ki zaten kendisi gerçekten güven veren birisine benziyor, aklımız hep karıştı :)

çok uzattım farkındayım.. şimdi size birkaç sorum olacak..

birey'e kaydolan ya da bir fikri olan var mı acaba aranızda?

yeni bakış, kampüs ve bileşke arasında hangilerini önerirsiniz?

bize lazım olan birebir sorularını çözdürecek randevulu etütlerinin olması ve kursta hocaların dersi zevkli, enerjik anlatabilmesi..

mesajı okuyup geçmektense duyumlarınızı ve izlenimlerinizi yazarsanız gerçekten çok çok mutlu olurum..

• quote:

Orijinalden alıntı: wf..lyven

arkadaşlar, merhaba

acil olarak yardıma ihtiyacım var. ben de doğma büyüme samsunluyum, sal mezunuyum ama 2004 mezunuyum :) samsun'dan ayrılalı 12 sene oldu, şimdi de yeğenim üniversiteye hazırlanıyor. sayısal mezun. benim zamanımda 3-4 tane kaliteli dershane vardı, herkes kendine uygun olanı seçerdi, şimdi bir sürü kurs açılmış, kafamız karman çorman.

yeğenim için kurs arıyorum, ilk başta kurs izlenimleri yazan arkadaşa da teşekkür ederim, bilgiler en azından bir fikir sahibi olmamıza yardımcı oldu. biz de uzun uğraşlar sonucu bir karar verdik. gazi caddesi'ndeki birey dershanesine kayıt yaptırdık, ağustos ayı içerisinde de dersler başladı, çocuk ilk 1 hafta gitti, sonra sorularını çözdürmek istediğinde 3 ayrı matematik hocası da sorularını çözemedi. çocuk da şimdi gitmek istemiyor haliyle, büyük ihtimal kayıt sildireceğiz. ama kurs müdürü de aynı zamanda başka bir matematik hocası, durumu ona anlattığımızda her hafta kendisine zaman ayıracağını, sorularını tek tek çözeceğini söyledi ki zaten kendisi gerçekten güven veren birisine benziyor, aklımız hep karıştı :)

çok uzattım farkındayım.. şimdi size birkaç sorum olacak..

birey'e kaydolan ya da bir fikri olan var mı acaba aranızda?

yeni bakış, kampüs ve bileşke arasında hangilerini önerirsiniz?

bize lazım olan birebir sorularını çözdürecek randevulu etütlerinin olması ve kursta hocaların dersi zevkli, enerjik anlatabilmesi..

mesajı okuyup geçmektense duyumlarınızı ve izlenimlerinizi yazarsanız gerçekten çok çok mutlu olurum..

Yeni bakış aslında temel lise. Kursu extra olarak yapıyor yani sağlam hocalarını b7yük ihtimalle temel liseye derslere sokuyordur. Kampüste bileşke gibi yeni açıldı. en iyisi sizin gidip yüzyüze konuşmanız. Ben hepsiyle yuz yuze gorustum beni tatmin ettigi icin Ben bileşkeye kaydoldum. Sizde yegeninizle beraber gidip yüz yüze konusun derim. Teminat alın. Bileşkenin arkasında finalde var.

• teşekkür ederim..

birey'e devam gibi şimdilik.. hocalar aklımızı çeliyor ama ne yazık ki sene devam ettikçe bu duyarlılıkları kalmıyor, biliyorum...

yine herkes, ne karar verdiğinden, ne yaptığından, memnun olup olmadığından haber verirse, konuyu güncel tutarsa hepimizin faydasına olur.

herkese bol şans..
  • Yeni bakışla konuştuk. Temel liseden ayrı dersler görülüyor. Farklı katlarda ayrıca. Deneme sınavları hariç bir karşılaşma olmayacakmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.