Şimdi Ara

Samsun Sahra ve Sıhhiye Eğitim Merkezi Komutanlığı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
7
Favori
203.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim Birliği SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./SAMSUN MERKEZ

Esas Birliği SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.SHH.EĞT.TB.ÇVŞ.EĞT.BL./SAMSUN MERKEZ

352. Kısa Dönem...

Burada askerliğini yapmış ya da yapan arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum...
  • acemilik biraz terstir ama kısa sürede gözünü açıp incelikleri öğrenirsen krallar gibi geçirirsin. ustalık zaten sıkıntısız geçecek.
  • SHR.SHH.OKL. VEEОT.MRK.SHH.EОT.TB.ÇVŞ.EОT.BL./SAMSUN
    MERKEZ

Teşekkür ederim reis... Sıkıntısı olacak tabii askerliktir... Herkes bir şekilde o sıkıntıyı çekiyor... Biz de katlanabiliriz inşaallah... 14 Ağustos'ta teslim olacağım nasipse...
  • emin ol Türkiye'nin çoğu yerinde askerlik yapan kendi yaşıt veya arkadaşlarınla konuştuğunda herkes sana imrenecek

şimdiden geçmiş olsun bizim su gibi geçti bitti kaldı ki ben evli olarak gittim darısı başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd_f

mrb arkadaslar erkek arkadasım 29 temmuzda teslim oldu ama halen aramadı cok merak ediyorum internetten okulun numarasını buldum fakat aramalıyım bilmiyorum orda izin felan vermiyorlarmı bilen arkadaslar bi bilgi verirlerse sevinirim

tam olarak birliği nedir bilgi verin yazın buradan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

quote:

mrb arkadaslar erkek arkadasım 29 temmuzda teslim oldu ama halen aramadı cok merak ediyorum internetten okulun numarasını buldum fakat aramalıyım bilmiyorum orda izin felan vermiyorlarmı bilen arkadaslar bi bilgi verirlerse sevinirim

tam olarak birliği nedir bilgi verin yazın buradan

tam olarak bilmiyorum ya söylemişti ama hatırlayamıyorum sıhhıye okulunda oldugunu biliyorum birlik felan cok farkediyormu

Tam olarka neresi olduğunuhttps://www.turkiye.gov.tr/sevk-edilecek-egitim-merkezi adresinden öğrenebilirsiniz.

Ama eğer acemilk daha yeni teslim olduysa ilk günlerde telefon ve telefon kartlarına ulaşım (kantin) sorun olacaktır. tanıdık olmayınca nakit geçmez. nakit olmayınca işler ziraatin bir kartı var orada onunla yürüyor. o kartın gelmeside vakit alır. kartı olanlardan rica etmek zor iştir vs vs....

bu süreç biraz devam edebilir. kendisi size ulaşacaktır. zaten birliğe ulaştıktan birkaç gün sonra posta ile eve kağıt gider çocuğunuz birliğimize katılmıştır diye o yüzden biraz zaman verin o size ulaşacaktır.

1- acemilik mi usta birlik mi ? yani ilk kez mi katılıyor yoksa ilk katılışı yaptı şimdi asıl yere mi geçti ?
    2- kısa mı uzun dönem mi ?
    3- tam birlik ismini öğrenin ben içeriye sordururum.

• quote:

siz o sekilde birlik sordunuz kusura bakmayın acemi birlikte daha ilk gitti pdr'ci uzun dönem yapcak. cok tesekkür ederim birazcıkta olsa icim rahatladı demekki o yüzen arayamıyor.

kusura bakmazsanız birkac sey sormak istiyorum

ben internette nerde okuduysam acemi birlikte carsı izni hic yok yazıyordu bayramdadamı izin vermiyorlar bi bilginiz varmı, askeriyede kullanabilcekleri internet varmı bide ben arasam konusabilme imkanım varmı acaba

simdiden cok tesekkür ederim

oldukça rahat geçecektir. kimseler dokunmaz. acemilik sonrası daha da rahat olacak. kendilerine ayrı gazino (kantin) olacak. yatakları ve binaları diğer askere göre daha düzgün olacak. tek sıkıntı işte acemilikteki ilk zamanları. onuda herkes gibi yaşayacak.

PDR ciler rahat olurlar. özellikle orada. izin olayı oradaki durumlara bağlı. doğrudur olmayabilir. bu konu bayram seyran dinlemez. bende oradaydım malesef. internet imkanı tabiki yasal değil (!) normalde KİEM var ama orayada herkes giremez. ararsan bir şekilde tabiki ulaşabilirsin. özellikle akşamları kantinde (gazino) oturuyorsa oradan bağırıp çağırabilirler.

• rica ederim iyi günler
  • Esas Birliği : SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.SHH.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ

Acemiliği forumda okuduğum bilgilerden ötürü tekrardan sorma ihtiyacı hissetmedim.

Burada askerliğini yapmış ya da yapan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucu87

Esas Birliği : SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.SHH.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ

Acemiliği forumda okuduğum bilgilerden ötürü tekrardan sorma ihtiyacı hissetmedim.

Teşekkürler

yolladım mesajla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

quote:

Orijinalden alıntı: yucu87

Esas Birliği : SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.SHH.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ

Teşekkürler

yolladım mesajla

Kardeş bende yarin gidiyorum tavsiyen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdım dostum mesajda
  • 300 (üçyüz) kişi aynı yerde kalır, Çavuş eğt. Bl. Hariç ısıtma çalışmaz, soğuktan toz ve pislikten akciğer hastalıkları ve soğuk algınlığı ile boğuşursunuz. Revire çıkmak için ölüm döşeginde olmanız lazım sıra gelmez. Yemekler iyi değil , iştima iştima iştima 05.00 kalk 10.00 yat bu saatler arası sıraya girmek ve ayakta beklemekten bol bol küfür ederseniz. Gökberk kışlası nın manzarası samsuna değil herhangi bir Doğu iline benzer... düşecek arkadaşla r sadece adınız Sıhhiye er , sırtında g3 ile ordan oraya dolasacaksiniz kışla içinde

• Bu birlikte diş hekimi olarak ne kadar süre kalıyoruz, dağıtımla gideceğimiz yerler hep diş hastaneleri falan mı oluyo yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar

• Perşembe günü teslim olacağım herşeyin hayırlısı :) varsa tavsiyeleriniz alabilirim sevinirim :) acemi de usta birlik de aynı yer benimde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel yer. çarşıda keyfini çıkartın. ilk günler zordur. öğrenince ( max 1 ay) herşey yoluna oturur.
  • 14 mayista insallah orda olacagim

Eğitim Birliği SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Esas Birliği SHR.SHH.OKL. VE EĞT.MRK.SHR.SHH.OKL.K.LIĞI KH. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Sinifi Sihhiye yorumlariniz nelerdir sihhiye rahat olur mu
  • Hayirlisi olsun 358 olarak yapmaktayim hala rahat yere dusmussun ilk gunler biraz alisma sureci zor gecer ama sonra anlamazsin acemiligin bittigine hayirlisi olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Mayıs'ta da ben teslim oluyorum. Statüm yedek subay sınıfım da eczacı. Kuvvet olarak da Hava Kuvvetleri Komutanlığı yazıyor.
  • Super 14 mayista gorusuruz insallah ozaman. Onereceginiz birsey varmi gelirken getirmemiz gereken. hava nasil olur samsunda o sira. Sihhiyeciye nobet tutturrlar mi bilgilerini paylasirmisin DesTRuctions
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.