merhaba arkadaşlar. samsung s5620 monte marka bir telefon aldım. fakat internette bazı sitelerde video izleyebiliyorum bazılarında izleyemiyorum.bu sorunu nasıl halledebilirim.telefona programmı yüklemem lazım.bazı sitelerde flash player istiyor bu programı nereden bulabilirim.ayrıca bazı engelli siteleri normal pc nin dns ayarlarını değiştirip girdiğimiz gibi bu işlemi telefondada yapabilirmiyim acaba.yardım ederseniz sevinirim. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
öncelikle şu zamanda alınmaması gereken bir telefon almışşınız artık monte diye birşey kalmadı piyasada nedeni işletim sistemi yok onun için pek işe yaramıyor pahalı olmasının nedeni dokunmatiğinin iyi olması bide wifi var ram diye birşey yok kendi tarayıcısından nete giremiyorsun bellek doluyor onun için opera mini kurmak lazım yani fazla beklenti içinde olma keşke birazdaha para ayırıp bir android li bir telefon alsaydın ben bir yıl kadar oldu alalı o zamanlar işletim sisteminin ne demek olduğunu bile dilimyordum dokunmatiğe merakım vardı heyecana geldim aldım şimdi olsa para vermem yüzüne bile bakmam
telefon ile aradığın bütün soruların cevabını alta linkteki monte kullanıcılarının olduğu konuda bulabilirsin