Şimdi Ara

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
23.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nekao @ veterinerlikte 2008 yılından sonra hazırlık kalktı isteğe bağlı şuan ve bence gereksiz zaten okul 5 sene ve uzatman olası.
    önlük olayına gelince uygulama derslerinde giyeceksin 1. sınıfta anatomi, biokimya falan var onlarda giyiyordu bizim çocuklar zaten kilitli dolabın olacak okulda önlüğünü, kullanacağın aletleri koyman için.

quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone
    Bir Samsunlu olarak şehir sıkıcı faslı bence bize göre sonuçta dışarıdan gelen insan sever Samsun u sahil şeridi artık Atakum da bayağı ilerledi. Biz hep burda yaşadığımız için kurtulma çabası vs. vs. ben Eskişehir de okuyorum Samsun u özlüyorum sahili temiz havasını,Eskişehir daha gelişmiş bi gömlek üstte olabilir ama Samsun Karadeniz in en büyük şehridir unutulmasın.

emin Eskişehirden fazlamız var şehir olarak çünkü orada gezip dolaşılacak alan yok ama bizimde onlar kadar barımız cafemiz yok ben 2 sene okudum Eskişehirde severim oraları ama Samsun'da güzeldir yani üni okumak.

###SAMSUNSPOR###

• quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

nekao @ veterinerlikte 2008 yılından sonra hazırlık kalktı isteğe bağlı şuan ve bence gereksiz zaten okul 5 sene ve uzatman olası.
    önlük olayına gelince uygulama derslerinde giyeceksin 1. sınıfta anatomi, biokimya falan var onlarda giyiyordu bizim çocuklar zaten kilitli dolabın olacak okulda önlüğünü, kullanacağın aletleri koyman için.

quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone
    Bir Samsunlu olarak şehir sıkıcı faslı bence bize göre sonuçta dışarıdan gelen insan sever Samsun u sahil şeridi artık Atakum da bayağı ilerledi. Biz hep burda yaşadığımız için kurtulma çabası vs. vs. ben Eskişehir de okuyorum Samsun u özlüyorum sahili temiz havasını,Eskişehir daha gelişmiş bi gömlek üstte olabilir ama Samsun Karadeniz in en büyük şehridir unutulmasın.

emin Eskişehirden fazlamız var şehir olarak çünkü orada gezip dolaşılacak alan yok ama bizimde onlar kadar barımız cafemiz yok ben 2 sene okudum Eskişehirde severim oraları ama Samsun'da güzeldir yani üni okumak.

öncelikle cevabın için teşekkürler peki okusam faydasi olur mu yani ingilizce eğitimi iyi mi şuan grade 4 deyim daha fazla artirirmi

• biliyorsan okuma bence çünkü veterinerlik ağır bölüm 5 sene ingilizcen ister istemez körelecek o süre sonunda 4. 5. sınıfta iyi bir kursa gider pekiştirirsen iyi olur. hatta şöyle diyeyim hazırlık okuyupta şuan yine ingilizce kursuna giden arkadaşım var veterinerlikte ayrıca yukarda demişler sevmiyorsan araştırmadıysan okuyamazsın veterinerliği.

###SAMSUNSPOR###
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

biliyorsan okuma bence çünkü veterinerlik ağır bölüm 5 sene ingilizcen ister istemez körelecek o süre sonunda 4. 5. sınıfta iyi bir kursa gider pekiştirirsen iyi olur. hatta şöyle diyeyim hazırlık okuyupta şuan yine ingilizce kursuna giden arkadaşım var veterinerlikte ayrıca yukarda demişler sevmiyorsan araştırmadıysan okuyamazsın veterinerliği.

sevmediğim bişey olmasa yazmam zatende araştırmadan kastın ne hayvanları tedavi etcez onları da okulda öğrenmeye gidioz işte
  • Bende veterinerliğe gidecem ama İstanbula gideceğim Tekirdağ yakın olduğu için. Babamın zoruyla mecburen Veterinerlik yazacağım çünkü kafam veterinerlik kazanacak kadar basıyor ne yazıkki. Allah kimseyi kapasitesiz yaratmasın hele benim gibi tembelleri ...
  • samsun eğitim fakültesi çok zorluyor diyorlar gidilebilirmi sizce

Orijinalden alıntı: hhzl

samsun eğitim fakültesi çok zorluyor diyorlar gidilebilirmi sizce

evet biraz kastırıyorlar ben bilgisayar öğretmenliği okuyorum 2. sınıf bitti.. diğer ünilerden biraz daha fazla zorluyorlar bazı derslerde ama düzenli devam edersen derslere biraz ilgi gösterir önyargılı olmaz isen yata yata geçersin eğitim fakültesinde.. samsunlumusun bilmiyorum ama omüde fazla sosyalite yok. çok sosyal olan biriysen sıkılırsın.. pm den vs sorabilirsin merak ettiklerini
  • ya bn baska bir üniversitede ilköğretim mat. öğretmenliği okuyorumda geçiş yapmak istiyorum herkes cok zorluyo fln diyince korktum acıkcası vazgecme boyutuna geldim samsunluyum evet pişman olmaktanda korkuyorum acıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hhzl

ya bn baska bir üniversitede ilköğretim mat. öğretmenliği okuyorumda geçiş yapmak istiyorum herkes cok zorluyo fln diyince korktum acıkcası vazgecme boyutuna geldim samsunluyum evet pişman olmaktanda korkuyorum acıkcası

bence başkalarının ne dediklerine fazla takılma altyapısı olmayanlara veya sizden daha az derslere ilgisi olan biri için zor olabilir, size zor diyebilir. ama size kolay gelebilir... sizin okuduğunuz üniversite ile aynı zorlukta, kolay, zor olabilir... bence yapmanız gereken ders müfredatına ulaşmak, sizle aynı bölümü okuyan öğrencilerden bir kaçını bulup ders notlarına ve sınav sorularına bakmak. en doğru çözüm budur. biraz zor olsa bile memleketinde, ailenin yanında okumaya değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhzl -- 21 Haziran 2013; 21:13:09 >
    ozet samsun muhedislik pismanliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.