Şimdi Ara

Samsun-İnebolu arası yol tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardahan-İstanbul rotamı çizerken bir yerde takıldım. Tamamen Karadeniz sahilinden gelmek istiyorum.
    Samsun'a kadar sorun yok yalnız Samsundan sonra hangi yoldan gitsem karar veremedim. Harita aşağıda,
    Acaba Sinop'a kadar gidip kıyıdan mı devam etsem yoksa Melekşah, Lalaköy mevkisinden sapıp aradan mı gitsem.
    Bu yolları bilen arkadaşlar hangi yol daha uygun olur?
    Yolun birkaç km uzaması önemli değil. Hangi yol daha iyiyse oradan gitmek istiyorum. Birde planlara göre bu yol gece yolculuğuna denk gelecek gibi.
    Fikir verirseniz sevinirim.
     Samsun-İnebolu arası yol tercihi

• Merhaba, daha yeni geldim senin gittmeyi planladığın yoldan.

Tamamen sahilden gitmeyi düşünme. Çünkü yol çok dar ve aynı zamanda da çalışma var. Ayrıca tıpkı Mersin Alanya arasındaki gibi aşırı derecede virajlı. Gece gece kendini de arabayı da çok yorarsın. Samsun'dan Sinop'a giderken Sinop'a varmadan Boyabat yoluna dön. Yalnız dikkat et Kastamonu'ya giden iki yol var orada. Birisi Sinop'a 20 km kala (ki bu senin gireceğin yol yani Boyabat yolu) bir de Sinop'a gelmeden 2 km önce bu da İnebolu yolu. Sen Boyabat yolunu seç. Hem yol daha güzel hem de in cin top oynuyor rahat rahat gelirsin. Yalnız haberin olsun bu yolun oldukça tenha bir kısmında (30 km kadar) hiç bir telefon operatörünün hattı çekmiyor. Boyabat yoluna girdikten sonra Kastamonu istikametine devam et. Kastamonu'dan Karabük'e oradan da Gerede'ye doğru gelip Otobana çıkarsın. Sonrası kolay.

Özet: Tamamen sahilden gitmek süper zevkli ama yol çok kötü. Konfor istiyorsan Sinop'tan içeriye girmek zorundasın. İyi yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wireless -- 20 Haziran 2008; 13:31:26 >

• Benim amacım Amasra'ya uğramak oradan da Ağva'ya geçip sonra İstanbul'a geçmeyi düşünüyorum. O yüzden Karadeniz sahil yolunu hiç bırakmayayım dedim.
    Gerçi yol epey uzuyor ama, acaba Samsun'dan aşağı gidip Karabük'ten mi Amasra'ya çıksam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul - Biga En Kısa Yol
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.