Beyler samsung E730'a uygun programlar bilen varsa yazsın.ne olur?
dostum anca java tabanlı programlar olabilir o konuda da açıkçası geniş bi yelpaze yok diye biliyorum
peki bu telefon nasıl iyi mi?
eğer samsung alacaksan en iyi model. ben samsungdan sadece bu aleti öneriyorum..
bu telefona programlar veya oyunlar bilen varsa llinkini yazsın ne olur?
bu telefona program yükleyemezsin. program dışında oyun, duvar kağıdı, tema, mp3 müzik, zil sesleri..vb birok şey yükleyebilirisn. www. m a x i c e p . c o m bu siteye üye olduktan sonra dosyalar kısmına bi bak
ppeki oyun bilen var mı?Ücretsiz olsun oynadığımda kontor hemesin.Java uygulaması olarak.
samsung un E770 modeli var bu kapaklı e serisinin en gelişmiş cihazı o
arkadaşımda e700 var.usb data kablosu aldık.tanıttık flan ama tele bişey gönderemiyoruz.teldende alamıyoruz.enescelebi sende data kablosu kullanıyosan biel atıver.teşekürler.
quote:
Orjinalden alıntı: serkan2302
arkadaşımda e700 var.usb data kablosu aldık.tanıttık flan ama tele bişey gönderemiyoruz.teldende alamıyoruz.enescelebi sende data kablosu kullanıyosan biel atıver.teşekürler.
bi bunu dene ilk önce cd'yi takıp tanıt.sonra PIM & File Manager 2.0 bunu yükle.bi dene.ordan file menajer'ı seç.file fln varya onun altındaki simgelerin üzerine gel file menajer'ı seç telefondan müzik atcaksan müzik yerini video atcaksan video'u seç.ok.olmazsa yine mesaj at.
arkadaslar belki biraz alkasız olacak ama uzun süredir aklıma takılıyo... bildiğim kadarıyla samsung un e serisi ve öncesi telefonlarda 3g teknolojisi yok... peki böyle bir uygulama türkiye ye geldiğinde bu özelliği telefona kazandırmak için yükleyebileceğimiz bir program olabilir mi , var mı veya üretillebilir mi ... herhangi bir bilgisi olan varmı...
quote:
Orjinalden alıntı: chen_kiss
arkadaslar belki biraz alkasız olacak ama uzun süredir aklıma takılıyo... bildiğim kadarıyla samsung un e serisi ve öncesi telefonlarda 3g teknolojisi yok... peki böyle bir uygulama türkiye ye geldiğinde bu özelliği telefona kazandırmak için yükleyebileceğimiz bir program olabilir mi , var mı veya üretillebilir mi ... herhangi bir bilgisi olan varmı...
3G olmayan bir özelliği nasıl kazandıracaksın ki telefona? Mantıken ve tekniken biraz zor..
3g goruntudeki 3g mi hani kaydettiğinde yazıyo ya o bende var.
beyler ben herşeyi yaptım..SoftickPPP221 programını yükledim.telefonumu gordü.java uygulamasını seçtim fakat atmadı herşeyi yaptım ekran çıkıo.fakat ilerleme yok anlamadım gitti.bişey var diolar ama bi kod giriyorsun telefonun sürümü fln yazıo onun 4 olması lazım diolar benim 1 nasıl artırabilirim.ne olur yarrdımcı olunn.
E730'da çekilen videolar mpeg mi yoksa 3gp mi ?
ben softick PPP programından settings yapıyorum. bluetooth/serial e basıyorum bende "ss_mdm0" diye bir şey gözükmüyor. yardım edebilirmsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme