Şimdi Ara

Samsun'dan Urfa'ya nasıl inilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cizdigin rota en kısa olanı. Adanadan gel diyenlere kulak asma. Şarkışla pınarbaşı arası iyi olmayabilir. Pınarbaşı göksun arasında kıskaçlı var orda kuzu pirzola ye. Maraş dondurmasının adi var ama tadı yok. Basiyorlar glikozu ve salep aromasını. Antebte etin her çeşidini ye. İmam çağdaş var orda sobiyet baklava ye. Kanal boyunda cigerciler var. Yine çok güzel kelle paca yapanlar var antepte. Urfada terör olmaz. Suruç ayrı urfa ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzergahi bence degismeli kullan. Gelirken ve giderken farkli yollari kullan bence. Gürün darende uzerinden gelir ya da gidersen gorsel acidan daha kaliteli , seyir zevki yuksek bir yolculuk edersin. Darendede gurpinar selalesinde balik yiyebilrisin kavaklikta kiremtte balik. Marasta kucukev, yusuf usta, antepte kuslemeci halil usta ya da imam cagdas ve sanliurfada arapoglu ciger, osmanli ocakbasi, sulu yemek ve firin pideleri icin gülhan rest. tavsiye ederim. Urfada teror var diyen akli evvellere aldirma, hayatlari boyunca gormemislerdir urfayi. Canakkalede terorden ölme riskin neyse urfada oyledir. İstanbul daha tehlikeli. Gezi plani oluşturrsan daha saglikli bir yolculuk yaparsin. Kendi yaptigim Ornek bir gezi plani paylasim size
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95940288&p=1&anchorToGo=95940288#95940288

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Degerli bilgiler icin teşekkürler arkadaslar. Faydali oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafana balkondan molotof gelirse sakın aralara girme
  • Konunun linkini hanima da atmistim, o da okumuş urfa işi yattı diyebilirim, buzde de benzer cekinceler vardi zaten ama er ya da geç gitme niyetim var yazilanlar icin tekrar teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tokat üzerinden gidebilirsiniz yol kısa olur tabi kısa mesafe dediğim ortalama 800 km belki de daha fazla
  • Tokat üzere daha mantıklı ve yol iyidir amasyaya uğra kral kaya mezarları ve yesilirmak kenarı tarihi turistik yerleri gezin turhali geçtikten sonra tokat yolunda 8 km çıkarak dünyanın en güzel mağaralarından biri olan ballıca mağarasını gezin tokatta tokat kebabı yemeden ayrılmayın. İyi yolculuklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunun neresindesiniz... .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uçanBalık

    samsunun neresindesiniz... .

    İlyaskoydeyim ama hanım memleketi normalde ikamet karabük. Siz neredesiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciktinmi hocam yola.sabah trafik yokken iyi yol alirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer

    Ciktinmi hocam yola.sabah trafik yokken iyi yol alirsin.

    Valla burada kaldik, onceki sayfaya yazdım guvenlik endisesi nedeniyle gitmedik. Karadenizde de sel/yagmur durumlari var, vazgectik. Guneye inmek istemedik. Sonyc itibariyle samsunda kaldik gorunuyor, aslinda iyi bi program yapabilsek çıkacağız ama ha şurasi diyemedik...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi yenge konuyu gorunce korkmus galiba.celik yelek filan.benim kuzenim urfa nin h3m icinde hemde koyunde gorev yapiyor.hic olayla karsilasmadim dedi.bisey yok hocam korkulacak.gerci su saaten sonra gec kalirsiniz.simdiye yolun 3 te 1 ini inmeniz lazimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer

    Abi yenge konuyu gorunce korkmus galiba.celik yelek filan.benim kuzenim urfa nin h3m icinde hemde koyunde gorev yapiyor.hic olayla karsilasmadim dedi.bisey yok hocam korkulacak.gerci su saaten sonra gec kalirsiniz.simdiye yolun 3 te 1 ini inmeniz lazimdi.

    Hanim zaten cok taraftar degildi, konuyu da okuyunca tam oldu sonuc olarak bahcede oturuyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: labidu

    maraşta dondurma yemeden dönme.birde şehir içine gir yeşilvadi restaurantta karışık ızgara yada tandır ye fiyatlar çok uygun 4 kişi 100 liraya tıka basa doyarsınız.

    urfa için bunları yanına al.
     Samsun'dan Urfa'ya nasıl inilir?

     Samsun'dan Urfa'ya nasıl inilir?


    Urfanin eyyübiye ilcesinin bi köyünde ögretmenim. Okulum suruça 5 km mesafede. Okulun hemen karsisinda cadir kent var. Diger tarafinda kobane görünüyor. 1 sene boyunca hic bir sorun yasamadm. Hic olay olmadi. İnsanlari böyle ön yargilarinizla doldurmayin. Urfa güvensiz bi yerde istanbul, ankara cok mu güvenli? Daha 1 hafta önce istanbulda 44 kisi öldü. Sizler ankaraya istanbula giderken celik yelek mi giyiyorsunz? Bence haber izlemeyi birakip doguya gelin. O hergun catismanin ciktigi mardinde bile gosterildigi kadar buyuk sorunlar yok. Bi iki mahallede olan olaylari tüm ile yaymak, oranin tüm Halkina mal etmek sacma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Guvenlikle alakali cekinceleriniz varsa evinizden çıkmamaniz daha iyi olur.pkk karadeniz daglarina bile girmis.burdaki ana kucagindan cikmayan ergenlere bakmayin.hem urfa hem antep gayet guvenlidir.antep biraz daha iyi ama urfa su an asiri sicak.gelirseniz antepte bisirici kebaba gidin maras tarakligi ve küşleme yiyin.hayvanat bahcesini görün.zeugma muzesine gidin.carsida gezin.tahmis kahvesine gidin.kocak baklavacida baklava yiyin.antepten cikip birecike gelin(yasadigim ilcedir) cevdet ustada sade kebap yiyin.kelaynaklari gorun ordan devam edip halfetiye gidin.donuste urfaya devam edin.sevgi veya dedecanda ciger yiyin.kaleyi balikligolu görün.muzeyi gezin.gobeklitepeye gidin(gunumuzde bilinen ilk yerlesim yeri) eyyup peygamberin makamini ziyaret edin.gidebilirseniz harrana gidin.suayip sehri var gezecek baska yerler de var ama aklima su an gelenler bunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkry -- 7 Temmuz 2016; 11:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    hmm anlamdim,bende bafradayim. . .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kısa gösterdiğin ama en rahat rota samsun-ankara-adana-gaziantep-ş.urfa otoyoldan çıkmamış olursun.adana-urfa arası akşam kamyon bol ama serin sabah kamyon az ama yanıyor.ben olsam açar klimayı sabah giderim kamyon ciddi manada çok fazla oluyor çünkü.(3 şerit gittikleri durumlara bile rastlayabilirsin tehlike yani baya)

    adanada mıstık usta var park mıstık olana değil mıstık ustaya git adana ye hatta şehir içine girersen çok daha iyi yerler var.antepte başpınar tarafına çıkarsan yolu çok uzatmamış oluyorsun küşlemeci hüseyin usta var küşleme pahalı olmasına rağmen eşsiz bir ettir yemeni şiddetle tavsiye ederim.

    yinede maraş olan rotayı kullanacaksan şehirde yaşar pastanesi var en iyi maraş dondurmasını yapar.

    urfada ciğer tavsiye ederim kebabı antepte ye.şehir içine gireceksen halil usta veya imam çağdaş deneyebilirsin.imam çağdaşın baklava ve şöbiyeti de efsanedir lahmacunu da güzeldir.antepe gir ali nazik küşleme lahmacun şöbiyet baklava ye bence başka yerde bulamayacağın şeyler.



    15 sene samsunda yaşadım 5 senedir antepteyim bende samsunda yediğin kebap kebap değil baklava baklava değil bu adamlarda çıta çok yukarda

    edit:maraş dondurmasının adı var tadı yok diyen arkadaş yanlış yerden yedi muhtemelen yaşar iyidir.şehir içine giripte tatlı alırsan şöbiyet baklavadan da iyi kesinlikle tavsiye ederim

    aklında soru olursa pm at.not: antepte aktif terör falan yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 7 Temmuz 2016; 17:07:57 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.