Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen olayda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu 31 yaşındaki Hasan Kürşat Demir isimli genç, uzun süren işsizlik sonrası bunalıma girdi. ![]() KIZ ARKADAŞINA HABER VERDİ Uzun süren işsizlik sonrası bunalıma girdiği iddia edilen genç, olay öncesi kız arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyledi. Telefon görüşmesinin ardından kafasına ateş ederek intihar ettiği öğrenilen genç kurtarılmadı. Girdiği bunalım sonrası hayatına son veren genç öğretmen, Atakum İlçesi’ndeki Hz. Hatice Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Küçükkolpınar Mezarlığı’na defnedildi. |
Samsun'da iş bulamayan öğretmenlik mezunu Hasan Kürşat Demir intihar etti!

-
-
Yapılacak bir şey yok Allah rahmet eylesin
Bundan 10 sene hatta 15 sene once de ogretmenlik bitik haldeydi annem babam ogretmen/müdür oradan biliyorum
Asil suan okuyanlar daha fena pert oldu mesela ben 2014te hukuka baslarken hukuk gayet iyi bölümdü suan staj yeri bulamiyorum BEDAVA calismak icin
Pc muhendisligi ee elektronik diş hepsi patladi biz okurken
Tıp haric ulkede bolum kalmadi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İmam olsa iş garantiydi.
Allah’ın izniyle 128 milyon cami dikeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeği geçenlerin .............
-
5 sene oncesine kadar intihar edenleri anlamazdım, cok sacma bir hareket olarak gorurdum ama az kaldi yakinda bende intihar edecegim. kardesimiz kurtulmus bu dunyadan.
-
Hayatinin en enerjik doneminde, hayatini idame ettirmek, birey olarak yasamak ve gelecegini kurmak istiyorsun ama is bulamiyorsun... Bu bunalimin yoneticiler neden farkinda degil? Ya da farkindalar ama neden uzerini ortmeye cabaliyorlar? Ortada bir toplumsal buhran yokmus gibi davraniyorlar? Ellerinin altindaki tum medya gucunu bunun icin kullaniyorlar? Bu ulke bir anda cok kotu bir kabusa uyanacak
-
Yapma knkquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C75 sene oncesine kadar intihar edenleri anlamazdım, cok sacma bir hareket olarak gorurdum ama az kaldi yakinda bende intihar edecegim. kardesimiz kurtulmus bu dunyadan.
Gerekirse idris usta gibi gemiyle abdye kacak git cebin ayda 2000 3000 dolar bile gorse hayatin tadina varırsin mutlu olursun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu dediklerin kişiden kişiye değişiyor .tıp hariç patladı dediğin bölümlerden pc mühendisliği ee,diş vb. mezunlar üniversitede boş durmayıp proje vb. şeylerde çalışıp firmalara girip 2-3 yıl içinde çok güzel maaşlar almaya başladılar.Özgüven,çalışma isteği bu açıdan çok önemli
En Beğenilen Yanıtlar

İmam olsa iş garantiydi.
Allah’ın izniyle 128 milyon cami dikeceğiz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X