Şimdi Ara

SAMSUN'DA 'AMERİKAN TIRAŞI' YASAKLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsunlu berberlerden ABD'ye tepki: 'Amerikan tıraşı' yasaklandı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Türkiye’nin karşılıklı olarak vize başvurularının süresiz askıya alınmasının ardından, Samsun’daki berberler tepki olarak "Amerikan" diye adlandırılan tıraş modelini yasakladı.

Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, “Amerika’nın ülkemiz üzerine uyguladığı politikalar oldukça yanlıştır. Onların ülkemiz için aldığı kararlara Cumhurbaşkanımız da misliyle cevap veriyor. Son olarak ABD’li yetkililer Türkiye için vize yasağı başlattı. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Gereken cevabı da Cumhurbaşkanımız vermiştir. Biz berberler olarak Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize sahip çıkmak adına berberlerimize Amerikan tıraşını yasakladık. Artık Samsun’da hiçbir berber Amerikan tıraşı yapmayacak. Şimdi odama kayıtlı bütün berber arkadaşlarımı arayarak gereken talimatı verdim. Artık kendi geleneklerimize, kendi örf ve adetlerimize uygun tıraş stilleri yapılacaktır. Amerikan tıraşı değil bundan sonra Türk tıraşı yapılacak” dedi.
    TÜRK TIRAŞI DEVRİ

Berberler Odası tarafından alınan bu karara memnun olan berber esnafı da, “Artık dükkanlarımızda Amerikan tıraşını yasakladık. Müşterilerimizden ricamız bu tıraş stilini bizden istememeleridir. Artık Türk tıraşı devri başlamıştır” diye konuştu.

Bazı berberlerin camlarına da, “Bu berberde Amerikan tıraşı yapılmamaktadır” yazısı asıldı.
    SAMSUN'DA "AMERİKAN TIRAŞI" YASAKLANDIhttps://www.birgun.net/haber-detay/samsunlu-berberlerden-abd-ye-tepki-amerikan-tirasi-yasaklandi-183940.htmlhttp://www.diken.com.tr/iste-tepki-samsunda-amerikan-tirasi-yasaklandi/

• keşke yaptıkları şeyin yazılışını bilseler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadenizli hemşehrilerimden daha yaratıcı boykot beklerdim. Bu çok sönük olmuş. Mesela evlerinde Amerikan mutfağı kullananlar iptal ettirmeli, yeni binalarda da Amerikan mutfağı yasaklanmalı ki ABD kahrından per-i perişan olsun. Diplomatik torpilleri araya sokup özürler dilesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUN'DA "AMERİKAN TIRAŞI" YASAKLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 11 Ekim 2017; 17:5:30 >
  • Ben fıkralarda anlatılanların gerçek olduğunu bilmezdim. Kafalar pırıl pırıl

• Ben hep 50 numara kestiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

SAMSUN'DA "AMERİKAN TIRAŞI" YASAKLANDI

Bunu bekliyodum teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ambargolara ABD hükümetinin daha fazla dayanamayacağını herkes bilsin(!).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Ben hep 50 numara kestiriyorum

• abd batıyor ümmet uyanıyor
  • Tepki dediğin böyle olur işte

• İki sokak ötede bir kumpirci var. Utanmadan hala amerikan salatası satıyor. Gözlemenin arasına koyuyor hatta. İlk fırsatta suratını dağıtacağım. Ajan mıdır nedir.

Tepki böyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

İki sokak ötede bir kumpirci var. Utanmadan hala amerikan salatası satıyor. Gözlemenin arasına koyuyor hatta. İlk fırsatta suratını dağıtacağım. Ajan mıdır nedir.

Tepki böyle olur.

Fetöcü olabilir egmye bildirin hocam

• Hangi ekran kartı daha az amerikandır? Şu anda kullandığınız bilgisayarda hangi ekran kartı takılı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 11 Ekim 2017; 18:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Ben hep 50 numara kestiriyorum

LOL
  • fazla ciddiye alınacak insanlar değiller gülün geçin

SAMSUN'DA "AMERİKAN TIRAŞI" YASAKLANDI
  • Tuvalet kayıdına para vermiyorum, Amerikan yeşil parasını kullanıyorum. Biz boykot ettik mi böyle boykot ederiz. Amerika da en iyi ihtimalle iflas eder

• bu adamlar ne içiyorsa acil araştırılsın =)=)
  • Hadi kırın artık şu iphoneleri.
    İphone alan haindir deyin, bu dükkanda iphone satılmamaktadır deyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 11 Ekim 2017; 20:10:56 >
  • Vallahi bravo ! 3 gün önce haftasonu bir an düşündüm len acaba hangi abuk şey ile protesto ! ederler falan diye..Hayır her detayı düşündüm ama vallaha bu aklıma gelmemişti. Aşmışlar bu beyinler.

Lan bu ne ya.

Birileri de seviniyor gurur duyuyor işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.