Şimdi Ara

SAMSUN 7670M Lütfen Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Moraller bozuk ötesi. Hepsiburada.com'dan Samsung np350v5c-s0jtr aldım.

Bilgisayar tasarım ve özellik olarak iyi. 1400'tl ye aldım.

Fakat ölümcül bir sorunu var; üzerinde intel HD4000 ve 7670m AMD kart var.

Pc sadece hd4000'de çalışıyor. 7670m'i görüyor ama her program için göstermen lazım. Orjinal yazılımı sildim kendim win7 kurdum. Tabi bi dünya samsungun kendi yazılımlarını kurmak gerekti.

Bir şeye uyuz oluyorum, ulan ben sana 1400 tl para vermişim 3tl az elektirik yak diye niye power saving diye beni hd4000 e mahkum ediyorsun.

Ulan sen hızlı çalış yeterki ben sana eve trafo bağlarım...

Okadar saçma bişey görmedim güya amaç internette dolaşırken wordde yazı yazarken hd4000 calıssın az enerji yaksın, oyun oynicam zaman oyunun exesini gösterip 7670m e gecsin( ki cogu bu cift kartlı arkadaslarda geçmiyormuş)

Ben istiyorum ki 7 gün 24 saat 7670m i kullan kardeşim sarfiyat yapma.. sana elektirik mi sorduk..

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİSİ OLAN YAZSIN. BEN BU MAKİNEDE BİOS VEYA YAZILIM OLARAK NE YAPARIM EDERİMDE 7670M KULLANIRIM 7/24

EĞER SONUC CIKARAMASSAM İADE YADA DEĞİŞİM İLE UGRASICAM BİR TON İŞ.. VE İŞİMDEN GÜCÜMDEN GERİ KALICAM....

• Hocam yokmu bu kartı olan sorunu çözebilmiş olan biri.
  • masaüstüne sağ tıkla nvidia denetim masasını aç ordan 3d ayarlarına gel ordan yüksek nvidia ekran kartını seç
  • 1* pc yi fişe tak restart at
    2* masaüstüne sağ tıkla amd power express olacak ona gir pile çalıştığında güçtasarrufu yap gibi bişey olacak ondaki tiki kaldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o1yasin

Hocam yokmu bu kartı olan sorunu çözebilmiş olan biri.

Merhaba. Bende 355v5c-s0btr modeli var.Bendeki ekran kartı ikiside amd.AMD vision enginee control center'da Dual graphics'i etkinleştir diye seçenek var.Sizde de aynı seçenek varsa etkinleştirin.Tam bilmiyorum ama bir öneri tabi.Kolay gelsin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.